Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkaa

czy komuś spełniła się klątwa?

Polecane posty

Gość czarnuszkaa

wierzycie w rzucanie klątw, w oczy które rzucają urok? Mieliście z tym do czynienia?

cos w tym jest, dzisiaj pewna kobieta tak podle patrzyla na mnie w autobusie :O nie mowie od razy ze rzucala klatwe, ale są takie oczy u ludzi gdzie dlugo nie mozna sie w nie patrzec, jakby byly zle, nieczyste znacie taklie osoby? widzieliscie kogos kto mial tak ciezkie spojrzenie ze trzeba bylo ze strachu spuscic wzrok?

Gość beznadziejna osba
nie mówcie mi o takich rzeczach bo ja się boje jestem prawie sama w domu tzn reszta spi

ja tez sie boje takich rzecxzy, ale nie mow ze jestes sama bo reszta spi :P niektorzy naprawde mogą byc teraz sami w domu? a pamietasz naweidzony obraz? :P boze jak ja sie tego panicznie balam :(

Gość czarnuszkaa
coś w tym jest na pewno. Ciekawa jestem czy jak się w myślach źle komuś życzy to czy to się spełnia? Po jakim czasie? A czy jak ktoś źle patrzy to czy w myślach nam źle życzy? Strasznie mnie to ciekawi...

przewaznie wyraz twarzy odzwierciedla czyjes mysli i uczucia, wiec gdy jakas stara baba krzywo na mnie patrzy w autobusie, na pewno mysli cos o dzisiejszej mlodziezy bez idealow, pustej, plytkiej, glupiej, itd... jezyk tylko takiej pokazac. spojrzeniem za spojrzenie.

Gość ***jeje***
mam bratową, co zawsze zmyslała, że jej rodzina jest na to a tamto chora. P o jakimś czasie to my na te choroby zaczeliśmy chorować mi się trafił guz mózgu...... Jest okropą plotkarą i kiedyś w złości pomyślałam "a niech cię pokręci" na drugi dzień to ja byłam chora :-( Rany jak ja jej nienawidzę......

Gość czarnuszkaa
czyli myślami można spowodować śmierć? Myślę, że to by było za proste. Zawsze się zastanawiałam po jakim czasie taka klątwa się spełnia. Trochę się tym interesuję i czytałam, że są nawet klątwy pokoleniowe, które przechodzą z pokolenia na pokolenie.

Gość no to musiałaś chyba
mojemu dziadkowi i babci sie sprawdziło

Gość czarnuszkaa
podobno tak jest, że jak coś się w złości powie to to powraca do tej osoby, ale tylko w tym przypadku jak tamta osoba, której źle życzymy ma mocną aurę i "odbija" tą klątwę.

Gość Mona....
Ostatnio wróżyła mi cyganka i powiedziała, że ciąży na mnie klątwa. Powiedziała, że zdejmie klątwę i od tej pory będę szczęśliwa. Zdziwiłam się bo nigdy nie miałam wrogów i kto mógłby na mnie klątwe rzucić...???? W jednym miała racje nie bylam szczęśliwa. Wiele przeszłam i to powiedziała wszystko. Zobaczymy jak teraz będzie.

Gość czarnuszkaa
Mona, może to klątwa pokoleniowa albo ktoś ci czegoś zazdrościł i przez to źle życzył.

Dobrego człowieka bardzo trudno skrzywdzić w ten sposób, od dobrych ludzi \"złe życzenia\" sie odbijają i wracają do wysyłającego.

Gość Mona....
Kiedyś wszystko układało mi się dobrze. Byłam szczęśliwa. Od 4 lat zaczęło się. Męczyłam się strasznie, miałam depresje. Życie stało się męką. Nie myślałam,że może być coś takiego. Teraz znów wracam do normy. Zaczęłam cieszyć się każdym dniem. Może faktycznie klątwy już nie ma:-)

Gość guta
moja babka rzuciła faceta juz po zapowiedziach, on bardzo to przezył i złorzeczył. Po latach jej zięć(mieszkał w tym samym domu) zmarł pod kołam samochodu, a potem zięć tego Czlowieka(tez mieszkał w tym samym miejscu) nagle zmarł mimo młodego wieku..... coś w tym jest- pewnie klątwa, czy przekleństwo tego niedoszłego dziadka....

Gość wwwwwww...
cos w tym jest. ja kilka miesiacy zle zyczylam mojej kolezance(ona mi cos nieprzyjemnego zrobila) chcialam zeby jej sie cos w stylu, wypadniecia wlosow zebow, cos takiego i niedawno sie dowiedzialm od innej kolezanki ze ona bardzo zbrzydla, przytyla na maksa.nie mowie ze to moja zasluga lae mi sie zrobilo lepiej. mi tez sie wydaje ze ktos zucil urok na mnie.nie wiem jak tego sie pozbyc

a moja prababcia powiedziała ze bede głupia i brzydka i kurwa cos w tym jest:) raz znajomej ciotka miała taka interesantke ze miała jej dosc jak wychodziła to mówi połam sobie babo nogi...i co sie stało...zleciała ze schodów.

Gość tyuirer
a jak sie ma do tego wasza wiara katolicka około 90% ludzi w Polsce to katolicy, wiec i czesc z was tu piszacych tez!! Wierzycie w takie pierdoły, zamiast w Boga? Oj Bog nie jest na pewn z tego zadowolony

Gość ja potrafie rzucac klatwy
kilka osob skrzywdzilam w ten sposob. przestalam bo to ZAWSZE wracalo do mnie. teraz nawet w zartach nie mowie no "zeby cie pokrecilo" bo boje sie ze sie sprawdzi.

Gość andżelika musi odejść
wiec co trzeb zrobic, zeby rzucic na kogos urok, klatwe? zle myslenie wystarczy?

Gość świat jest zły
kiedyś dawno stara baba ,powiedziala do mojej koleżanki że będzie szczęśliwa w życiu a do mnie że ja nie będę ,i tak też jest , chociaż mineło 30 lat albo nawet więcej slyszę ciągle te jej słowa

Gość Trance 171022
potrzebujesz pomocy pisz rumin21@gmail.com

Gość mózgiwnaczyniu
Witam, od 1998 zajmuję się magią w szerokim pojęciu, zaczynałem od tarota, astrologi a teraz siedzę w różnych obrzędach mających na celu np rzucenie na kogoś klątwy, zdjęcie jej, wywołać u kogoś zauroczenie itp. Jeśli ktoś z was ma jakieś pytania to proszę, od razu mówię że tajników magi nikomu nie zdradzam, nie wiadomo jak ktoś by wykorzystał taką wiedzę. ostryjagoda@gmail.com

Gość ostoznaaa
mózgiwnaczyniu --> tymi działaniami otwierasz drzwi szatanowi a zamykasz przed Bogiem...Po dobroci ci radzę - skończ z tym.

Gość Czar-odziej
Witam, zajmuję się rzucaniem klątw i uroków a także zdejmowaniem ich. Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy proszę pisać na ten e-mail: jacek1771@gmail.com Cena do uzgodnienia.

Gość stary temat :(
ale ja tez cos dorzuce. Moja ciotka[juz niezyjaca] powiedziala w zlosci do do mojego ojca i mamy 'obyscie sie niczego w zyciu nie robili" Tata praktycznie od skonczenia 35 -ciu lat ciagle na cos chorowal, potem mama i mimo ze pracowali ciezko nam , czasem brakowalo na podstawowe rzeczy. Tata zmarl w wieku 53 lat mama przezyla go o 10. Pamietam tez tez takiego garbusa sasiada i jak spojrzal na jakies zwierze to za kilka dni padlo. U nas pamietam wszystkie kroliki zdechly na wieczor jak sie nimi zachwycil. Ludzie sie go po prostu bali, a te oczy to rzeczywiscie mial dziwne:o

Gość ontiilia
Patryk , a czy możesz to zrobić pierwszy raz za darmo dla mnie? Jak się sprawdzi to oczywiście Cię zareklamuję tak, że zarobisz kupę szmalu, no i obiecuje, że wtedy zapłacę:) Prosta sprawa spraw żeby zakochał się we mnie ksiądz:) a'propos jesteś jakimś wróżem czarodziejem ???:) Ja już muszę zmykać, ale daję temat do ulubionych🖐️