Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pysiaczek20

Kobitki i faceci jakie pozycje najbardziej was doprowadzaly do rozkoszy piszcie!

Polecane posty

Od tyłu zdecydowanie. Na drugim miejscu na łyżeczkę. No i czasem jest fajnie jak moje nogi sa pod katem prostym oparte o ramiona partnera.

dziewczyny , a od tyłu ale leżąc i on podnosi wasze pięty na wysokość swojej klatki piersiowej . Mmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm

W normalnej, czyli ja leże on nade mną,a także ja na górze, ale on siedzi.

Gość texanska laleczka
a ja bardzo lubie pozycje klasyczną , gdyz lubie sie podczas zblizenia calować , a poza tym w tej pozycji moja łechtaczka tak wspaniale jest stymulowana , ze dosc szybko odplywam na szerokie wody!!!

Gość ile latek
ja lubie od tylu (ona fajnie wypiety tylek, rozchylone nogi, oparta na lokciach, tylek wysoko), ona lezy na plecach-ja miedzy jej nogami klecze (cos jak klasyczna, ale ona lezy, a ja tlow mam pionowo), lubie tez jak ona lezy na boku, a ja jedna noge unosze jej do gory, przytulam do siebie, 2 lezy na lozku, ja miedzy nimi. nie lubie na jezdzca, wlasciwie to mi opada ptak w tej pozycji :P no ale to dlatego ze moja panna jest dosc gruba i jak mi siadzie tyle kg na brzuchu to nie moge sie skupic

nio powiem ze iekawe macie te propozycje. Ja z mojim facetem lubimy od tylu pod prysznicem polecam;p Ale takze lubie na jezca, na boczku, najbardziej lubie jak ja leze na pleckach a on klenka nademna i go daleko mi wklada w tej pozycji moje nogo znajduja sie na jego ramionach rowniez polcem. Moze napiszecie gdzie najbardziej lubicie to robic??

Gość zaciekawiona tematem
To dziwne, ale ja najbardziej lubie to robic na lozku.A dlatego, ze wszystkie inne miejsca byly juz zaliczane mnostwo razy.Rzadko mamy okazje pokochac sie w lozku :P

Różne, różne ;-) Ale przyznam że najdłuższy orgazm był w pozycji 69. Trwał wyjątkowo długo. Z tego ogromu przyjemnosci euforia graniczyła z obłędem. Dlatego miałem wrażenie że za chwilę oszaleje i postradam zmysły z tak silnej dawki przyjemności. :-) :-) .

Gość immac rasera
ja zdecydowanie najbardziej lubie na stojaco, na jezdzca i klasyczna :)

Gość od tyłu
albo od tylu na lezaco albo jak zwirzatka jeszcze lubie tak - ja leze, on przedemna siedzi z nogamiugietymi, a moje nogi go oplataja

Gość tak se myślę że
-za włost i od tyłu - on siedzi ja na nim na jeźca -69 -od tyłu na 2 dziurki

Gość tak se myślę że
za włosy i do tyłu - tak aby partner mógł dotykać moich piersi , szyi , ramion ( sorki za literówkę ):-)

mOZE JAKIS pan si wypowie o swojich wrazeniach? Czy lubice wizac faceto jakies zabawki? poszcie kobitki i nie tylko!

Gość gbhvfyhhnhjjhxvxhxh
i ja ;)

na lyżeczke ostatnio mi strasznie spodobalo. a od tylu to moja kobieta za bardzo nie lubi bo ona chce mnie widziec a nie poduszke czy sciane dlatego na jezdzca jest dosc czesto stosowana pozycja. Klasyczna jest tez oka.

ja uwielbiam nastepujaca pozycje: dziewczyna kleczy opierajac sie o oparcie kanapy, ja jestem tuz za nia. rowniez klecze.

kurcze blade siedzialem na krzesle i myslalem co by tu robic aby nic nie robic, a moja Fela siadla mi na kolana twarza do mnie. Propozycja nie do odrzucenia, i zaczelo sie, powtorek nie pamietam bo bo kiepski w rachunkach jestem. Na jezdzca bezwarunkowo, najlepsza, bo taka jest prawda ze chlop ma wtedy pelnie kiedy partnerka szczytuje, o czym malolaty nie wiedza i nie tylko malolaty

Gość moniczka12
na jezdzca i na krzesełku o tak tak

Gość kici kici..
klasyczna. : ) jednak najlepsza jest tzw podkowa(?) : on na mnie, ja leżąc kładę nogi na jego ramiona. głęboko, głośno i szybko.. mrrrrr ;P nie lubię łyżeczki - nudna ;] ani 69-zero skupienia.

Gość Katarzyyna
cholera a ja odczuwam bol w pozycji na jeźdzca..czy ktos tez tak ma??

Gość prychnelam herbata
w monitor jak przeczytalam post 08:09 ile latek :D Hehehehe ;)

Gość bamas
najlepiej w wannie a wy

Gość niezaspokojona koteczka
na trzcinkę jest fajnie ,czuć dobrze kutasa a facet może pieścić piersi i nie tylko :) ja uwielbiam jak w tej pozycji zjeżdża ręką między piersi ,potem brzuch i w dół ,dociskając dłoń na końcu :) lepsze doznania :)