Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka24**

Razem raźniej...motywacja wzrasta...

Polecane posty

niezła jest ta amerykańska, ale daje krótkotrwałe efekty...ja narazie zostaje przy tej kaszy teraz i w przyszłym tygodniu...poinformuję was o efektach...jeżeli faktycznie jest do kitu...też wracam do amerykańskiej tylko będę dbała o to żeby nie było efektu jo-jo...albo zastosuję się do diet Piki27.Pozdrawiam :) aha straszną głupotę dziś zrobiłam...myślałam, że suszone jabłka nie mają dużo kalorii i zjadłam trochę,a tu taka niespodzianka 100gr ma 341 kalorii.

Gość kasialala
cześć dziewczyny! rany, tyle napisałyście juz... :) ja dziś zjadłam 3 jabłka i twaróg chudy z jogurtem naturalnym i 4 kromki pieczywa chrupkiego. zaraz poczytam o tej diecie amerykańskiej bo nigdy nie słyszałam o niej... może tez ją zastosuje. a jeśli chodzi o diete od pon. do pt. a w week normalne jedzenie to słyszałam, że tak powinno sie jeść podczas odchudzania. że jak w weekend zwiększa sie ilość kalorii to przez to podkręca się metabolizm i szybciej sie chudnie!!! tylko oczywiście nie można przesadzać z jedzeniem... bo ja to potrafiłabym zjeść przez week. tyle, że napewno nadrobiłabym to co schudłabym przez te 5 dni. Therm Line II z Olimpu brałam. miałam po tym dużoo mniejszy apetyt, ale przez pierwsze dni było mi troche niedobrze. i też tylko przez pierwszy tydzien miałam więcej sił, a później już nie. ale tak w ogóle to raczej nic mi to nie dało, a to co schudłam (jakieś 3 kg. w miesiąc) to raczej wynik diety i ćwiczeń. postanowiłam teraz robić 6 weidera. już kiedyś je robiłam i dają dość dobre efekty. lepsze niż normalne brzuszki. zamierzam tez jeździc na rowerze (takim zwykłym nie stacjonarnym) i ćwiczyć na orbitreku.

właśnie czytałam o 6 weidera fajna sprawa...od jutra nie robię już brzuszków tylko te ćwiczenia...Tak trzymać Kasialala w ten sposób na 100% schudniemy...nie ma mocnych :) :) :) :) :) :) :) :) :) Damy radę ;) To nic,że mam ochotę na schabowego z ziemniaczkami :P, mimo,że nie czuję głodu...wytrzymam!!!!!!!!!

świetna ta 6 weidera...szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, czuję wszytkie mięśnie brzucha. Super!!!!

Gość kasialala
no pewnie, że damy rade! :) ja przy 6 weidera pierwsze efekty zauważyłam po około 10 dniach. i naprawde ten tłuszcz na brzuchu się spala bo po nich dopinałam spódnice, której przy dużo niższej wadze nie mogłam dopiąć!!! a mi się chce zjeść coś (głodna nie jestem), ale postanowiłam nie jeść po 17. muszę wytrzymać bo kiedyś tak schudłam. nie jadłam w sumie tak mało bo około 1500 kalorii, ale właśnie nie jadłam po 17 i schudłam z 70 kg. do 52! w około 4 m-ce!!! ćwiczyłam wtedy co drugi dzień godzine dziennie na orbitreku.

Obawiam się tylko,że przy większej ilość cyklów i serii 6 Weidera nie wydolę...wypiłam dziś prawie 5 litrów wody...przynajmniej nie czuję głodu

o jezu... ja bym w życiu tyle nie wypiła!!! podziwiam Cie!!! ja ledwo 2 litry wciskam!!! a dla mnie przy 6 najgorsze zawsze - codziennie od poczatku, az do 6 tygodnia - było o ile dobrze pamiętam 3 i 4 ćwiczenie w pierwszej serii. później już szło łatwo. dasz rade! napewno! a czy możecie mi powiedzieć - ta dieta amerykańska to codzień je się to samo? i przez ile dni? bo szukam i szukam i nie moge nic znaleźć... i wino jakie ma być? pewnie wytrawne? a może byc półsłodkie?

ja znam trochę inną dietę amerykańską niż pika27, ale naprawdę działa,ale już nie na mnie. Codziennie jesz to samo, wino wytrawne.Moja dieta wyglądała tak: godz.8.00 czarna kawa i pół serka topionego (do dziś nie wiem jakiego,czy tego trójkącika czy tego większego) godz.10.00 jajko godz.12.00 jabłko godz. 14.00 100g chudego, gotowanego mięska godz.16.00 300g białego sera godz.18.00 szklanka czerwonego wina + duże ilości płynów, schudłam,ale nie na długo...

no ja już po rowerku prawie 1,5 godz jazdy bez przerwy...zakupiłam Therm Line, zaczynam od jutra...zobaczymy jakie daje efekty...Pozdrawiam :)

a ile schudłas na tej diece? z jakiej wagi? i w jakim czasie? moze bym wyprobowala... nie jest skomplikowana.

Witam🖐️.Dziewczyny gdzie jest to: 6weidera?Też bym poćwiczyła.Ale mnie wczoraj spotkała miłą niespodzianka.Zajechałam do NOMI po kwiatki,byłam z mężem i starsza córką.Pan sprzedawca podszedł do mnie i zapytał czy mi się gdzieś siostrzyczka nie zgubiła.Zatkało mnie jak się zoriantowałam,że chodzi o moje dziecko.Jak się wszystko wyjaśniło to z kolei tego pana zatkało,bo stwierdził,że wcale nie wyglądam jak mama,bardziej jak starsza siostra.W tym momencie mąż stwierdził,że nie mogę się odchudzać,bo zawsze wyglądałam na młodszą niż jestem,więc jak schudnę to napewno będę wyglądała jak małolata,a on już jest zazdrosny jak tylko o tym pomyśli,że podlotki będą mnie zaczepiać.No i to sie nazywa MOTYWACJA.Chyba było mi to potrzebne,pa.:)

Dziewczyny !!!! Ruszyło mnie nie wiem może to sama woda mi zeszła,ale stawałam dziś na wadze po kilka razy na jednej i na drugiej bo już dawno tyle nie ważyłam 57,7kg chyba,że obydwie wagi się popsuły...Jednak picie dużej ilości wody to podstawa...Podobno 1l spala 68 kalorii...Aha i zaczęłam stosować Therm Line, strasznie się pocę od tego...ale mam mnóstwo energii i nie chce mi się jeść... Inezka34 to są linki do 6 weidera ja wczoraj zaczęłam przyjemne zakwasy mam w brzuszku od tego ćwiczenia http://www.megamuscle.pl/aerobicznaszostkaweidera-art,33.html http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html Kasiaaa27 chudłam sporo,stosujesz to tylko przez 5 dni a możesz schudnąć nawet do 5 kg ja chudłam tak 2,5 potem robiłam sobie przerwę dwudniową i od początku...Schudłam tak w tamtym roku z 64kg na 57kg

No...udało mi się pobiegać i zrobić dwie serie 6 weidera... :D ciągle piję płyny...zażyłam sobie Maglek z witaminką B6, bo w mojej przypadku kiedy zażywam pigułki woda zatrzymuje się w organizmie,a Maglek zapobieaga takiej sytuacji...Czy robi ktoś już 6 weidera??? Pozdrawiam :)

no... coraz bliżej celu - 57,2kg.Dziś już zjadłam normalne śniadanko...ta 6 weidera - super sprawa naprawdę...Pozdrawiam :)

Czyżby wszyscy z tego topic'u zrezygnowali z odchudzania???? Zostałam sama???? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ja jeszcze kontroluję co dzieje się na tym topiku.Nie chce mi się ćwiczyć,a mam 3tygodnie do komuni i musze zgubić chociaz 5-4kg.Ciągle chce mi sie jeść cos słodkiego.Pomimo tego,że mam remont w domu i dużo pracy to wcale nie chudne.Do d.... to wszystko.Jak po urlopie wrócę do pracy to będzie jeszcze gorzej,bo pracę mam biurową,lubie słodkości,a wolę mam słabą także...........

Ja narazie stopuję z dietą ...mam okres i nosi mnie na wszystko co słodkie i tłuczące dopiero od przyszłego tygodnia będę mogła wziąść się do roboty...:( Pozdrawiam ;)

Cześć,nawet mi nie wspominaj o okresie,ja przez okres rozepchałam żołądek i mam 1kg do przodu.A słodki to jadłam DO OPORU,albo może PONAD STAN,to lepsze określenie.Pozdrawiam,pa🖐️

Inezka ja na 100 % muszę się wziąć za siebie i schudnąć bo to mi nie daje spokoju, dlatego od przyszłego tygodnia biorę się dalej...polecam Ci te tabletki Therm Line dzięki nim utrzymuję to co schudłam w tamtym tyg. a nawet powoli moja waga spada w dół...bez większych wyrzeczeń...co powiesz na moją dietę kaszową od przyszłego pon???? Daje efekty... :) :) :) :) :)

KASZY NIE CIERPIE.A napisz mi cos wiecej o tych tabletkach,gdzie kupic i takie tam.

To są tabletki Olimp Therm Line kupisz je w aptece,ale nie tylko 15 dniowa kuracja kosztuje ok 23zł. Pozdrawiam :) :) :)

Widzę, że już nikt nie zagląda na ten topic...szkoda...Inezka tylko została, ale ona ma teraz swój topic.... :( ,ale ja i tak się dalej odchudzam, nie odpuszczam i dopnę swego.Pozdrawiam.Papaty.

Jeżeli ma ktoś ochotę się dołączyć do wspólnych zmagań i walki z kilogramami...to zapraszam... :)

Halo czy jest tu ktoś chętny na wspólne odchudzanie, wytrwałe dziewczyny zapraszam...