Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wloclawek

chce zyc

Polecane posty

Gość ryszarda_P
a kto chce?

Gość E-psik
Zabójcza dieta?

Gość jesteś w dziale diety

Gość Brondynka
Pewnie temu, że do solarium chodziłaś...

Gość E-psik
A,to przykre :( Chcesz wspomagać się w walce z rakiem przy pomocy diety? Kilka dni temu widziałam program w tv o tym jak dieta z wyłączeniem mięsa,bogata w warzywa jest pomocna w takich przypadkach. Nie łam się-walcz o siebie.

Gość Brondynka
Będziesz zdrowa, przecież to sie leczy.

do solarium chodzilam sporadycznie.Tak mam wyniki badan ,zycie jest tak kruche ma tylko 36 lat

Gość Brondynka
Ne załamuj sie, umiesz sie modlić???

Gość majsterklepka
...o rany...ja też mam pieprzyka..:o co się z tym powinno zrobić? :o

majsterklepka - większe pieprzyki lepiej skontrolować u dermatologa i zaklejać plasterkami przy wyjściu na słońce. ale myślę, że to nie miejsce na gadanie o profilaktyce czegokolwiek.

Gość Brondynka
Ja nie pytałam czy sie modlisz, tylko czy UMIESZ sie modlić? Ile razy dziękowałaś Bogu za to, że dał ci zdrowie???

gadam teraz z moim facetem ,on mowi ze nie nie ma takiej opcji zeby tto bylo to. wyjemy razem.

brondynka - bez komentarza. wloclawek - nadzieja jest, choć może ci się wydawać, że już nie. chce ci się krzyczeć, wyć, przeklinać los? więc to wykrzycz, napisz, namaż, cokolwiek. urealnij to, co czujesz. powiedz wyraźnie swojemu facetowi. może odnosisz wrażenie, że to głupoty, herezje czy inny badziew, ale spróbuj chociaż.

wiesz co ci powiem zdrowie jest najwazniejsze a my sie przejmujemy jakimis zbednymi kilogramami a ktos naprawde ma problem jak naprzyklad ty!!!!!!!!!!bardzo ci wspolczuje naprawde trzymam kciuki za jakis cud, i powiem ci ze ja tydzien temu sie dowiedzialam ze trace widzenie w jednym oku i przypadek jest ciezki wiem ze to nie to samo co czerniak ale tez nie jest za fajnie takze trzymaj sie , dobrze ze masz sie na kim wesprzec!!!!!!!!!!!!

Gość Brondynka
Powyj sobie to też pomaga. Potem podziękuj Bogu za to, że daje ci zdrowie, rób to codziennie. jak chcesz wiedzieć jak ja sie "wyleczyłam" z guzów to napisz na sofi40@o2.pl

dzieki wam wszystkim,za 2 tyg jade na secjalistycznie badania do centrum onkologii,odezwe sie napewno.ale szceze bardzo sie boje.

landrynka - nie dobijaj. a do autorki - czerniak zlosliwy z tego co wiem rozwija sie bardzo szybko dlatego na badania do centrum onkologii powinnas jechac juz dzisiaj bo to mozesz zawarzyc na twoim zyciu. leczenie raka jest dlugie i trudne ale jesli wierzysz ze sie uda, to na pewno sie uda. wiem, ze to cie slabo pocieszy ale wlasnie wola walki i niepoddawanie sie jest wieksza czescia sukcesu. ostatnio czytalam wyniki badan nad rakiem i nawet w przypadku czerniaka zlosliwego ok. 77% pacjentow przezywa 5 lat, czyli mozna uznac ze sa calkowicie wyleczeni. po piciu latach nawroty sa bardzo rzadkie. jak najszybciej idz na badania, chocby prywatnie.

Uwierz, że się uda, że dasz radę go pokonać. Masz tylko 36 lat- jesteś w kwiecie wieku, jesteś silna- po prostu uwierz- będzie ciężko, ale dasz radę. Pamiętaj że wiara czyni cuda!

ja miałam kiedyś guzka w prawej piersi nie poszłam do lekarza bo ja nie korzystam z pomocy lekarskiej moj tato jest bioenergoterapeutą i mi go usuną wiem ze wielu ludzi uważa bioenergoterapeutów za szrlatanów ale ja wiem ze mi to pomogło i nie tylko mi wiec jakbys chciała spróbowac to daj znac napisz swojego maila to sie do ciebie odezwę swojego nie chcę podawać bo ludzie różnie na to reagują pozdrawiam Monika