Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna1987

DZIDZIA BęDZIE JUż W GRUDNIU

Polecane posty

Gość klaudyna1987

witajcie. jestem tu pierwszy raz i chcę się z Wami podzielić wiadomością, że 17grudnia zostanę mamą!!! zapraszam kolejne przyszłe mamy...

powiedz mi jeszcze, że jesteś rocznik 87.....

ja jestem rocznik 87 i nie wyobrażam sobie, abym byla w ciąży...teraz? nie, nie, nie ani za rok, ani za dwa, ani za trzy.... planowałaś, czy wpadka?

ciężko mi w to uwierzyć.... a jesteście w zwiazku małżeńskim??? Wiesz, ja mam stałego partnera od 3 lat, mieszkamy ze sobą, ale gdybym zaszła w ciążę, to wszystkie moje plany poszłyby w .... A uczysz się albo pracujesz? Jeżeli planowaliście to gratuluję 🌻 🌻 i podziwam za dojrzałość 😘

cześć :) ja mogę się przyłączyć, ja też prawdopodobnie bedę miała dzidzię w grudniu ale to tylko tak z moich obliczeń bo lekarz puki co jeszcze nie mogł potwierdzić że to ciąża. Ale ja i tak wiem że ta mała istotka już tam we mnie jest :) Trzymaj się cieplutko napewno będę tu zaglądać :)

czesc Klaudyna 1987, wejdź na topik termin grudzień 2007 . tam jest nasza cała większość przyszłych mam w rożnym wieku.dziewczyny sa wspaniałe jak chcesz wiedzieć Ja sama jestem 86 rocznik i sa tez inne młode przyszłe mamy, wspieramy siebie nawzajem, i nikt nikogo nie krytykuje tylko sie wspiera. wiec Zapraszam

A ja wolę zostać chyba tutaj tamten topik nieźle już się rozwinął a tu przynajmniej będę od początku i na bierząco ze wszystkimi \"ciążowymi problemami\" :)

dzięki *Agula85*. wejdę też na tamten temat, ale jak któraś będzie tu \"nowa\", to może oczywiście wpaść tutaj. będę tu jak tylko będę mogła. pozdrawiam gorąco i tak, bardzo chcemy miec oboje z chłopakiem dziecko i długo na nie czekaliśmy...

Gość inkaM
tak, to jest, zaraz oburzenie ze tak mlodo ja w ciaze zaszlam majac 19 lat-zaraz po maturze dzis mam rocznego synka, meza mod mprawie 2 lat i kocham ich nad zycie

Gratuluje 🌻 ja swojego synka urodzilam 5 miesiecy po 20-tych urodzinach :) pozdrawiam mlode mamy, przyszle i obecne 🌻

inkaM ja jestem w siódmym niebie i mój chłopak też:) gratuluje dwóch mężczyzna w domku:) Evi21 gratuluje super bobasa:)

heej:) Z mioch obliczeń urodzę 01.01.2008 ale mam nadzieje, że zaliczę się do gródniówek:) a co tam... w końcu zaciążyłam:)

kobietki wyjeżdżam jutro na wieś. będę we wtorek wieczorkiem. piszcie i nie pozwólcie tematowi spaść na dalsze strony:) do wtorku. papa:)

Hej dziewczyny :) A czy macie może jakieś objawy tzn. jakieś poranne mdłości, bolące pierści czy coś takiego? Bo ja właściwie czuję się dobrze. Piersi mnie trochę pobolewają ale pozatym to nie mam żadnych objawów. Jak jest u was?

Gość Taka jestem jedna babka
Cześć. Mam nadzieję, że niedługo będę tu mogła dołączyć, albo do styczniówek. Ostatni @ dostałam wieczorem 23 marca, ale moje cykle są dość długie ok 31-32 dni, więc spóźnienie jest i dziwne samopoczucie czasem również. NIe zrobiłam jeszcze testu, bo szczerze mówiąc boję się rozczarowania, ale mam taką małą nadzieję, że może jednak się udało:) Trzymajcie kciuki proszę:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Taka jestem jedna babka
U mnie przez tydzień utrzymywały się takie jakby objawy PMS, który całe szczęście nigdy przed @ mnie nie nawiedza, więc to bylo takie nie do końca normalne. Od kilku dni przeobłędnie odbija mi się i tak jakby zamula, jeśli są to mdłości to niezbyt dolegliwe, tempka utrzymuje się w okolicach 37 st, ale i tak ciągle boję się, że to zwykłe opóźnienie okresu... Raz już miałam kiedyś opóxnienie większe i @ przyszła po 38 dniach, ale wtedy nie było starań, a teraz owszem. Dziś mam 36 dc. Pozdrawiam