Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna1987

DZIDZIA BęDZIE JUż W GRUDNIU

Polecane posty

hej:) Dopiero we wtorek ide do gina bo zrobili sobie dłuugi weekend majowy:) prawdopodobnie to juz 6 tydzień:) objawy: hmm na rano \"dzień dobry kibelku\", o 3 w nocy wczoraj pobódka (nieziemska zgaga i nudności) czuje sie gorzej jak po przepiciu:) do tego moooje piersi hmmmm az chłopak sie dziwi, ze w końcu urosły:) i bolą:_) o rozmiar napewno. Na poczatku miałam lekkie bóle podbrzusza ale już mineły( moja siostra tez tak miała i było ok) do tego rozdrażnienie i ogólnie lepiej ze mną nie zadzierać:) a jak to jest u was??? pozdrawiam wszystkie te, co maja fasolki w brzuszku:)

dfggg o co Tobie chodzi??? jeżeli Ci temat nie pasuje, to na niego nie zaglądaj i będzie ok. czasem 17latki są mądrzejsze niż 30latki...

Hej dziewczyny nie przejmujcie się tymi głupimi uwagami! Ja wczoraj byłam na badaniach krwi i moczu a potem z wynikami muszę iść do lekarza. Niestety dopiero na 16maja był wolny termin a według moich obliczeń to już będzie gdzieś 8 tydzień (tego 16maja) A kiedy wam dziewczyny lekarz potwierdził że jesteście w ciąży i na jakiej podstawie? Pytam się bo to dla mnie ważne. Byłam już jakieś trzy tygodnie temu u lekarza i nie mógł mi jeszcze nic powiedzieć na dodatek kazał przyjść za jakieś trzy tygodnie. Wogóle wydawał mi się jakiś dziwny (przepisał mi kwas foliowy i nawet nie wytłumaczył ile go mam brać) dlatego postanowiłam zmienić lekarza. Co do tych objawów to ja właśnie nie mam żadnych mdłości, na początku tez mnie trochę bolało podbrzusze ale już mi przeszło no i jedynie piersi mnie trochę bolą.

Gość zanetaaaaaaaaa
witam was dziewczyny:) ja w sierpniu skończe 18lat. chodze do 2kl liceum i juz mam wszystko zaliczone. od września zaczynam ostatnią klase a juz niedługo urodzi sie moja córcia:) jestem w 36TC termin jest na 26maja.od sylwestra jestem mężatką

Zanetko gratulacje :) A jak to wszystko u was wygląda, mieszkacie z rodzicami narazie? I jak w szkole tzn. jak Cie traktują?

witajcie dziewczyny... czasami naprawde mądrzejsi są młodsi... jeśli chodzi o mnie, to mam tylko lekkie mdłości i nic więcej... no może trochę przytyłam, ale to szczególik:)

zanetaaaaaaaaa pisz jak tylko urodzisz, bo wszystkie chcemy wiedzieć:) jak macie ochote to piszcie na moje gg 10531384, bo rzadko jestem na forum...

Witam wszystkich z rana wpadlam do Was z innego forum sladami pewnej oszustki, ktora gosci rowniez u Was pod nickiem klaudyna1987. My nie mozemy sie jej pozbyc z naszego forum od dluzszego czasu, pomimo blokady jej kolejnych kont (prawdopodobnie zmienia IP !!!). Wiem, ze nie powinno podawac sie linkow do innych forow, przepraszam admina, ale to dla dobra wszystkich. U nas narobila wiele zlego na forum, kobiety po stracie dzieci cierpialy. To dziewczyna chora psychicznie prawdopodobnie, i kameleon w jednym. U nas wystepowala pod nickami: kaludia1987, ania_1985, asiulas23, kiniamała1981, roka 21 i ostatnio klaudynka1987. Jesli kogos nie przekonalam, prosze zajrzyjcie na www.forum.e-mama.pl Wystarczy w \"szukaj\" wpisac jeden z w/w nickow a zobaczycie jakie chore zarty robi ta dziewczyna o stu terminach porodow !!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie przepraszam jesli naruszylam regulamin (zazwyczaj tego nie robie) i zycze milego dnia mamama PS Klaudyna vel klaudia vel Roksana, poczuj nasz oddech na plecach!!! Za to co u nas zrobilas.

Dodam jeszcze tylko, ze jest tez obecna na innych forach i ma inne terminy porodu.

WEź SIę ODWAL KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAśMIECAJ SWOJE FORUM A NIE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juleńka 24 lata to głupi wiek- żal mi cie eeee nie głupi ja tyle mam:P

klaudyna1987 może wiek nie jest głupi ...ale to co TY robisz .....w necie ...na forach ....zdrowe napewno nie jest dziewczyno....

witam cie klaudyna 1987 . no to troche wpadlas kobito. obejde sie bez komentarza ale chce ci tylko powiedziec ze z takimi problemami psychicznymi powinnas sie zwrocic do konkretnego specjalisty takiego jak psychiatra .

Gość do czasu
klaudyno do czasu...

Gość KubaWojewódzki
Klaudia umarła??????????

na tamtym forum tez nic zlego nie pisalas oprocz tego ze klamalas i wwszystko z palca wysysalas.po co te szopki??????p0o co te klamstwa?????po co robisz w konia dziewczyny ktore naprawde maja problemy ze swoja ciaza?????radosc ci to sprawia?????po co to przedstawienie o twojeju zekomej smierci??????to jest chore wiesz?????czy zdajesz sobie z tego sprawe ze nie jestes raczej zdrowa nie umysle?????

ale czy ja tu coś złego robię????????????????????????????????? jedna z dziewczyn z tamtego forum mi powiedziała, żebym zmieniła forum i to zrobiłam, ale jest taka jedna, która mi spieprzyła wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość październikówka
klaudyna1987 ty po prostu jestes bezczelna, żeby jeszcze pisać o mojej koleżance z forum , że ci wsyzstko popsuła. sama wszystko sobie zepsułaś... przecież twoje życie to jedno wielkie kłamstwo! bardzo dobrze, że i na tym forum dowiedzą się jakie jest twoje prawdziwe oblicze! przecież ty jesteś chora psychicznie!! teraz sobie piszesz jak gdyby nigdy nic, a potem znowu zaczełyby się historyjki o śmierci i życzenia poronienia... już my cie dobrze znamy kobieto o stu nickach, miejscach zamieszkania, terminach porodu- idż do psychologa!

Klaudyna1987 kiedy zaczynasz umierać na tym forum, dziś jutro? podaj godzinę? A może za tydzień obwieścisz z bólem serca że poroniłaś po raz 4, 5 a może 6. Jesteś okrutna dziewczyno, nie widzisz nic złego w tym co zrobiłaś? Teraz udajesz że wszystko jest ok, że już nie będziesz. Ty piszesz tu o wieku? o dojrzałości? o tym że 20 lat na dziecko to dla ciebie w sam raz bo czujesz się dojrzała? a o czym świadczą te wszystkie fora internetowe, głupia gęś jeszcze z ciebie, jeśli faktycznie masz być matką to zastanów się jaką matką będziesz. Bo ja cię w roli matki nie widzę, biedne to dziecko skazane na humory mamy. Jak przeczytałam wszędzie twoje wypowiedzi to .........ach szkoda słów, zrób coś dziewczyno z sobą, zacznij szanować ludzi jeśli chcesz żeby oni ci zaufali i cię szanowali.............

Gość Edyta24
Edyta24 (tygrysek.ek@wp.pl) Dziewczyny też jestem z forum e- mama... nie wierzcie tej klaudi on a na forum Po stracie gdzie są dziewczyny po poronieniu w nie zbyt dobrej formie czasami napisała '' wy popieprzone mamuśki byście zawsze traciły swoje dzieci" - czy n adal uważacie że trzeba dać jej szanse??? Ona była już w grudniówkach i wielu innych tematach raz była w 8 tyg za 3 dni powiedziała że w 18 i pokazała zdjęcie usg wcześniej napisała że poroniła i że podcieła żyły .... itp ... Ktoś kto pisze wy popieprzone mamuśki ... uważacie że powinnien mieć jeszcze jedną szanse??? jak ona tak pisze codziennie głupie denne przepraszam??? i jak ktoś okaże jej współczucie mówi znów was oszukałam piep...mamuśki... to bez sensu... chcialiśmy was ostrzec że jej przepraszam itp to wszystko gra jakich mało!!!

Gość anonim z innego forum
klaudia czy jak jej tam to zwykła oszustka,i na pewno nie odpuści. kobieta ma zachwiana psychikę -podaje różne terminy porodów-uważajcie na nią