Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia111

Moj pierwszy sex z kochankiem........

Polecane posty

Gość gość
Drogie panie chwalące poczynania kochanka , tak samo chwalą waszych mężów ich kochanki możecie mi wierzyc . Kiedyś przeprowadzono eksperyment wzieto 10 par bez znaków szczególnych ( np. tatua zy )chetnych na skok w bok , kazano załozyc odpowiednie maski by nie było widać twarzy i powiedziano że wymieszano pary w rzeczywistości tego nie robiąc. Po godzinnych igraszkach w pokojach osobno zebrano uczestników i kazano opisać przerzycia. Wszyscy mówili że było fantastycznie jak nigdy z partnerem, coś niesamowitego , nigdy czegoś takiego niedoświadczyli . Nastepnie po zebraniu w sali ogłoszono że nie doszło do wymiany. Co z tego wynika = nowosc, zmiana, adrenalina czyli jeżeli kochanek zamiszkalby z wami po pół roku mogłoby sie okazać że przypadkowy numerek z byłym byłby gejzerem seksu i namiętnosci - tak jesteście psychicznie zbudowane i tylko od was zależy czy zdradzicie nie szukając tych nowości w partnerze. A tak na marginesie jak macie chwilę na zadumę nad swoją osobą co myslicie o swoim postępowaniu ?? prof

Gość gość
ja mam to przed sobą i strasznie się denerwuję jesteśmy na siebie nieźle nagrzani ale co z tego wyjdzie?

Gość gość
wczoraj miałam pierwszy seks z kolegą. Nie bałam się, nie rozmyślałam, byłam tak napalona, że nic mnie nie interesowało. Nawet nie wiem jak jego penis wygląda bo nie zdążyłam spojrzeć a już był we mnie. Byliśmy całkiem trzeźwi, nie miałam wyrzutów sumienia, nie żałuję, chciałabym to powtórzyć... może w lepszych warunkach niż samochód, bo tam cięzko poszaleć :D Po wszystkim? Ubraliśmy się grzecznie i pojechałam do domu zrobic męzowi śniadanie.

Gość gość
Spotykam się tak od trzech lat . Jest Bosko

Gość gość
oczywiscie ze bosko....gdyby tylko można częsciej :)

Gość Staśia27
Mój pierwszy sex odbył się dwa dni temu. Do tego kupiłam gadżety erotyczne po rabacie na www.intymnosc24.pl. Powiem Wam, że się sprawdziły i chłopak był zadowolony.

Gość gość
jak mi wjeebał w peezdę, od razu pomyślałam sobie o jego żonie i o swoich dzieciach, i stwierdziłam,że jestem zwykłą szmatą.

Gość gość
A przede mną kolejne spotkanie z moim księciem. Niedługo będzie rok i mi się to podoba. Nie mam wyrzutów sumienia. On pierwszy zaczął

Gość gość
on pierwszy zaczął i pierwszy skończy szmato, a ty się przeniesiesz na temat potraktował mnie jak śmiecia pomimo, że doiłam jego fujarę na każde jego skinięcie.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy będziesz miała kochanka, i gdzie powinnaś go szukać, po czym go poznasz, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl