Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdvsdsfdsdf

do kobiet któe mają łechtaczkowe

Polecane posty

Gość sdvsdsfdsdf

i strasznie nad tym ubolewają, że nie mogą dojść podczas stosunku - czemu nie stosujecie nakładek na penisa z facetem? on tego w ogole nie czuje, a specjalne bolce drażnią łechtaczkę. Obie strony zadowolone i orgazm jak fajerwerki dla kobiety podczas zwykłego stosunku. Sprawdzone.

co wspolnego ma nakladka na penisa , z osągnieciem orgazmu łechtaczkowego? Proszę o odpowiedz,autora tematu!!!

Gość sdvsdsfdsdf
Nie mogę w tej chwili odpowiedzieć bo właśnie bawię się szminą owczarka sąsiadów a nie mam podzielnej uwagi :)

Gość sdvsdsfdsdf
nakładka ma wygląd pierścionka - obszar "wystający" ma za zadanie pobudzać łechtaczkę przy stosunku. Szkoda że wcześniej na to nie wpadłam. :) Teraz mam orgazmy podczas stosunku.

Gość sdvsdsfdsdf
Mam tylko jeden problem. Nakładka zsuwa się z prącia pieska. jest trochę za luźna. Czy powinnam ją przykleić?

Gość sdvsdsfdsdf
wiadomo co jest podszywem... w każdym razie - polecam! Sama spróbowałam niedawno po raz pierwszy i dziwi mnie że nie wpadłam na to wczesniej

Gość sdvsdsfdsdf
mam nadzieję, że piesek też jest zadowolony, wszak jestem miłośniczką zwierząt :)

Ja sobie inaczej poradziłam;) Mój kochany kiedy jest we mnie jednocześnie pieści mnie paluszkiem...Doznania są o wiele bardziej przyemne niż z nakładką,bo wtedy zamiast plastiku czy z czego te nakładki są, whatever, czuję dotyk mojego kochanego..:) równiez polecam:)

Gość sdvsdsfdsdf
z paluszkiem było ciężko, bo zawsze się między nogami "plątała" jakaś ręka ;) , a chcieliśmy zupełnie bez rąk, normalny stosunek, ale tak, żeby łechtaczka była pobudzana. Jak fajnie że ktoś wymyslił nakładki. :) My stosujemy taką żelową, bardzo milusią w dotyku, która w dodatku wibruje. Jest maleńka (jakiś 1 cm), więc on jej w ogole nie odczuwa. Odlot :)

Gość spragnionabardzo
a gdzie taką nakładkę dostać i jak ona sie dokładnie nazywa nakładka na .......

Gość hyrtop
Jesli coś w tym stylu co w reklamie z Durexa, to żenada, skutek minimalny, już lepiej ręka lub po prostu językcziem :)

Gość sdvsdsfdsdf
szczerze, to ja też do tego podeszłam dość sceptycznie, tym bardziej że ja lubię mocne i silne pieszczoty łechtaczki, a nakładka jest dość miękka. A jednak się miło rozczarowałam. Przyznam że gdyby w niej nie było wibracji, to pewnie by nic nie dało. A kupiłam to na Allegro. Kup sobie taką nakładkę, ale koniecznie z wibratorkiem w środku (tak, tak, to możliwe że w malutkiej, centymetrowj kulce jest malutki wibratorek, którego się przełącza, oczywiście jest to bez kabli).

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość sdvsdsfdsdf
np to jest super: http://www.allegro.pl/item193003343__nowoczesna_nakladka_na_penisa_wibruje_zaciska.html zaletą tego są wymienne baterie i to że regulację wibracji trzymasz w ręce i sama decydujesz jak mocno ma wibrować i w jakim momencie a jeśli szukasz czegoś mniejszego, to kup to: http://www.allegro.pl/item193788199_villex_play_sex_to_przyjemnosc_wyprobuj_15_59.html to jest kulka o wielkości ok. 1-2 cm, wibruje, ale wadą tego jest że nie da się już potem wymienić baterii, nie ma regulacji wibracji (ale i tak dawała mi orgazmy :) )