Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DalekaStad

Zrozumieć Męski Świat!

Polecane posty

Gość DalekaStad

Kto icj pojmie...jestem kobieta:) atrakcyjna i nieglupia,ale...z bardzo bardzo niskim poczuciem wlasnej wartosci! Mam kompleksy,choc inni ich nie zauwazaja. Tym co je odzwierciedla to ZAZDROSC! Cierpie na nia od zawsze. Najabrdziej nie moge uporac sie kiedy idac z moim facetem,on przypadkowo czy tez swiadomie patrzy na inne! Nie wiem czym to tlumaczyc. Robie mu wojny,w domu o niczym innym nie rozmawiamy. On przekonuje,ze nie patrzy,ale przeciez nie jestem glupia. Wiem,ze swojemu facetowi tego pytania\"dlaczego faceci ogladaja sie na inne\" zadac nie moge bo on twierdzi zawsze co innego a co innego robi! Moze gdybym poznala odpowiedz na to pytanie byloby mi latwiej zrozumiec i wybaczyc te meska psychike. Wszedzie mowi sie,ze facet to wzrokowiec i bedzie patrzyl,ale moje pytanie brzmi: z czego to wynika? Ze swoja partnerke ma za mniej atrakcyjna od nich czy co? Jak to jest z tym patrzeniem?

heheh ja nawet nie staram sie rozumiec. Jedyne co moge zrobic, to jak widze ze zarzuca oko na jakas panne to mowie: O tak, ta to laska. Albo: Oj Misiu nie przesadzasz Z tylu liceum z przodu muzemu. Jestem pewna, ze mnie kocha i sie nie martwie. MAm pewnosc chociaz, ze dalej jest hetero. podejrzane bylo by dla mnie jakby sie nie ogladal za panienkami. Taka natura faceta. A zreszta ja tez lubie rzucic okiem na jakiegos przystojniaka. Ale obydwoje wiemy, ze to i tak nic nie zmieni, bo sie kochamy :)

Gość DalekaStad
Ja tez jestem pewna,ze mnie kocha,ale nie na tym polegalo pytanie. Czy jak on sie oglada za innymi a Ty cieszysz sie,to nie myslisz czasem,ze on robi to bo uwaza ja za bardziej atrakcyjna od Ciebie? Ja tak mam,bo inaczej by sie chyba nie patrzyl,tak mi sie wydaje...wlasnie tych odpowiedzi jak to naparwde jest,mi brak...

Gość nie chodzi o to czy ladniejsza
czy nie. Oglada sie bo tamta jest INNA!!!

Gość giz
musisz uwierzyc w klamstwo, ze jestes jedyna i najpiekniejsz i bedzie ci latwiej, a tak a propos, zawsze bedzie sie ogladal bo on juz tak ma. sa faceci rozni, jedni widza kazda dziewczyne a inni tylko swoja.

Moze jest ladniejsza ode mnie, ale zalezy w czyich oczach. Ja wiem, ze moj facet nie lubi patyczakow (nie jestem gruba hehe) Ale poprostu jak widzi dziewczyny anorektyczne to az sie krzywi. Moze te panny i sa ladniejsze ode mnie, ale to ja jestem najpiekniejsza w jego oczach, bo mnie wybral z posrod milionow kobiet i to mnie kocha. A zrezta, zauwazylam tez ze faceci sie ogladaja, jak dziewczyny maja cos odkryte. Np. mini spodniczke, duzy dekold itp. Jakbys zapytala sie co w tej dziewczynie jest ladnego to on mowi. nogi. A ty sie pytasz a wlosy jakie miala wlosy, uwierz mi nie bedzie mial pojecia.

Gość DalekaStad
Devil no wlasnie,najbrdziej chodzi o to czy nadal jestes ladniejsza od tamtej w jego oczachach(niewazne jak jest w rzeczywistosci tylko jak on mysli) bo mi sie zawsze wydawalo,ze jak On patrzy to wg niego one sa ladniejsze :( A ile ja juz nazbieralam tych jego spojrzen,ze takim mysleniem nie dziwie sie samej sobie,jaka jestem zakompleksiona...mam o sobie takie zdanie przez to,ze nikt by tak naprawde nie uwierzyl.

ja tez mam kompleksy. Za duzo waze. Za duzy biust. Robi mi sie 2 podbrudek hehhe. Ale jak patrze na mojego faceta, to wszystko znika. Jak sie poznalismy to mialam czarne wlosy. teraz mam blond. I non stop mi docina, ze znajdzie sobie czarnule, jak sie nie przefarbuje spowrotem i to juz trwa prawie 2 lata. A ja tylko sie smieje to idz szukaj bo do 30 nie znajdziesz. Albo: Kochanie kto cie zechce, tylko ja taka glupia polecialam na tego XIX wiecznego malucha. Widocznie to nie towje kompleksy powoduja to ze sie boisz, ale ze nie masz dobrego kontaktu ze swoim facetem, nie umiecie rozmawiac szczerze i kazdy wszystko dusi w sobie. Non stop sie afiszuje ze woli mnie w czarnych wlosach i wszystkim to w kolo powtarza ale milosc jest silniejsza niz kolor wlosow hehe Uwierz w siebie on cie kocha i to powinno ci wystarczac nic wiecej do szczescia nie trzeba

Gość DalekaStad
Niby nie ale rozpada sie nasze zdanie o sobie,przynajmniej w moim przypadku

Gość DalekaStad
No hej,wypowiedzcie sie prosze! Napewno nic na ten temat nikt nie wie?