Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaraia

przetlumaczcie mi angielskie slowka!!bo mam problem!!!

Polecane posty

Gość klaraia

w wakacje wyjezdzam Do USa, na camp. dzisiaj mailem dostalam kontrakt ktory musze uzupelnic i odeslac poczta do USA. mam pytanie, gdyz sa pewne slowka ktorych nie umiem przetlumaczyc,prosze o pomoc!!! musze przeslac kopie: health insurence card --- co to jest?? medical insurence card (rozumiem ze to to samo co wyzej??) paychex form --??

Gość orange wife
health insurence card --- karta zdrowia ta dyskietka co to jest?? medical insurence card nie to jest ubezpieczenie, ze masz medyczne ubezpieczenie. Wiadomo jak masz to nie płacisz za leczenie w szpitalu..(rozumiem ze to to samo co wyzej??) paychex form --?? ato nie wiem

Gość orange wife
a jak sie mowi w naszych czasach in our time?|

Gość twiggie
w naszych czasach - nowadays paychex - zarobki, wyplata :)

Gość orange wife
le solaire to zarobek po francusku:) role of energie in our nowadays? dobrze? dzieki:P👄

Gość twiggie
powinno byc 'the role of energy nowadays" bez 'in' :)

a to paychex to zwykle zarobki? bo mi sie to kojarzy z wypłatą pensji w formie karty czy cos takiego, bezgotowkowo w kazdym razie, ale moge sie mylic :)

Gość orange wife
rozumiem;) dzieki

Gość aroitta
co to znaczy age as of july????

Gość absolutnie NIE
dropdead - a kontekst do tego jakis jest?? bo to moze znaczyc w przenosni: pasc trupem

Gość absolutnie NIE
w zasadzie mozna to przetlumaczyc po prostu jako przesliczna :) w znaczeniu takim , ze na Twoj widok faceci padaja trupem :D

Gość absolutnie NIE
a prosze :D

Gość aroitta
jak mam to rozumiec: if you live at another address (other then the above- podalam wyzej MOJ ADRES) or if you have a former permanent address (then please state years at this address _________) Please check: _________school __________current ______former. CHECK IN THE SAME AS ABOVE:_________ JAK MAM TO ROZUMEIC I JAK TO WYPELNIC??? i to: previous residence (s) for last five years (include home and school) city:___________________state:_________________years:_________ city:___________________state:_________________years:_________ city:___________________state:_________________years:_________