Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciara

test osobowsci neo ffi

Polecane posty

Gość tesciara

słyszał ktos o nim? Ma go ktos moze? jesli tak to prosze o przeslanie na coolpati@o2.pl najlepiej z wynikami :) Co to są steny? Jak przelicza sie punkty na steny?? Dzieki z góry!

Jeden sten to dwa Wisty. Dwa steny to jeden szmajzer. Masz plusa. Dwa plusy i wp..dol.

testem moze poslugiwac sie wylacznie dyplomowany psucholog oraz student psychologii, majac upowaznienie wykladowcy, co majnmniej mgr. Test nie ma formy elektronicznej. Uzytkowanie przez osoby niepowolane, kopioowanie i rozpowszechnianie jest naruszeniem praw autorskich wlascicieli testu, ktore dla polskiej wersji jezykowej posiada Pracownia Testow Psychologicznych Polskiego Towarszystwa Psychologicznego. Nie radze, mozesz sobie narobic klopotow.

Gość jdhkjdhkjgv

Gość jdhkjdhkjgv

Gość tesciara
ja mam ten test w wersji papierowej i chce sobie sprawdzic wyniki (myslalam, ze jest do tego jakis program...)

wyniki oblicza sie wedlug klucza, a interpretacja wynikow jest robiona w oparciu o podrecznik testu. Potrzebna jest tez znajomosc teorii psychologicznej, w oparciu o ktora stworzony jest ten test. Tylko dyplomowany psycholog moze dac wiarygodna interpretacje tego testu.

Witam, Potrzebuję przedziałów ufności dla wyników w stenach NEO-FFI NEU-6,EKS-9 OTW-3,UGD-5, SUM-7. Czy ktoś mógłby mnie poratować i napisać tu na forum. Będę bardzo wdzięczna! :)