Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Skad taki negatywny wizerunek członków młodziezy wszechpolskiej w mediach?

Polecane posty

Przedstawia się nas w mediach tak, jakby do naszych szeregów należeli sami wygoleni na łyso prymitywni faceci w dresach. :(

czy tobie placa za zakladanie tych wszystkich topikow na kafe??????? ile mozna.. i jeszcze sie dziwisz, ze mamy negatywny obraz wszechpolakow.. no sorry ale nie moze byc inny

nie! nie! na Marsa!!! wszak to czerwona planeta.. poleccie wszyscy wszechpolacy ja wyzwolic! TAAAK- zrobcie to dla dobra ludzkosci:D:D:D

Kurde, po prostu sie pytam, czemu wyobrażanie sobie nas jako jakiś skinheadów? A doczekałam się takich odpowiedzi: "czy tobie placa za zakladanie tych wszystkich topikow na kafe???????" "MÓWIŁAM WON !!!!" "Myślę, ze powinniście się udać na na Księżyc, tam by był stosunek neutralny" "nie! nie! na Marsa!!! wszak to czerwona planeta.. poleccie wszyscy wszechpolacy ja wyzwolic! TAAAK- zrobcie to dla dobra ludzkosci"

I czemu piszecie, ze nasz obraz \"nie moze byc inny\" ? To co wyprawiają media to po prostu kłamstwa. Przez to przeciętny Polak wyobraża sobie , że do naszej organizacji należą sami ogoleni na zero faceci, z koszulką z widniejącą swastyką i ciągle wrzeszczący przy byle okazji \"Sieg Heil!\", a wieczorami szukający okazji by skopać jakiegoś geja :(

5 piw!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P i te wszystkie gatki....MW ma coś w sobie siekciarksiego, dzieli świat na my i oni, jest hermatyczna, mocno zideologizowana i karna....sekta:P

--> Ciemnooka brunetka Już raz napisałam: To tylko chwilowy wybuch smarkaterii. Zresztą brytyjski książe Harry raz ubrał się raz w strój SS-mana, czy wobec tego macie go za faszyste? Ludzie wy jesteście jacyś przewrażliwieni... A poza tym, ten gest nie tylko oznacza faszystowskie pozdrowienie. "i te wszystkie gatki" "Gatki" to zdrobnienei od "gacie" ? :P Anouk, widze, że bardzo neiwiele wiesz o MW.

Właśnie wiem całkiem sporo....tylko patrzę na tę organizację z dystansem. Powiedz mi, dlaczego przy badaniach młodzieżówek moja koleżanka przebadala wszystkie bez problemu, tylko z MW miała problemy. dziwne telefony sprawdzające, czy naprawdę jest tym, za kogo się podaje. Zanim miała zgodę na badania nasłuchała się \"bajek\" o roli i misji MW... przy badaniach alternatywnych ruchów religijnych pojawiały sie podobne sytuacje:P Wiem o czym piszę:D:D:D

Bo są takie żydowskie pisma jak Gazeta Wybiórcza. Poza tym tolerancja stała się miarą postępu cywilizacyjnego. Jak nietolerancyjny, to głupi i zacofany. (i zgodnie z tą zasadą jestem zacofanym głupkiem :classic_cool:)

Nikogo nie nienawidzimy, tylko sprzeciwiamy się dyktaturze homopropagandy, i chorym postulatom, takim jak przyznanie zboczeńcom prawa do adopcji dzieci. Za 20 lat pewnie będą powszechne postulaty legalizacji małżeństw pedofilskich, już w Holandii jes pratia pedofili, która właśnie tego chce.

Gość bo widzialam demonstracje
MW, no i sa wlasnie glownie lysi ( co jest ich najmniejsza wada), wznosza hasla , ktorych normalny Europejczyk sie wstydzi - no a poza tym napisz CO ONI KONKTRETNIE DOBREGO ZROBILI?

Gość Kamelia...
Ja nie wiem jaki ma być wizerunek jak chyba żadna inna młodzieżówka nie miała takich wyskoków-bijatyki na paradach, gesty faszystowskie i te pijackie imprezy z jakimiś para seksualnymi scenkami-ja nie należę do żadnej grupy-szanuję wszystkie poglądy byle ludzie je przezentujący mieli jakiś poziom-mi byłoby wstyd gdybym należała do takiej grupy-przecież nikt z LPR nie zaprzecza,że to ich młodzież jest na tych filmach to nie preparowana propaganda. :(

wszechpolka, czytam, co piszesz:P szacunek dla innego człowieka, nawet wyznającego inne wartości, nakazuje chyba określanie go bardziej sympatycznymi określeniami niż zboczeniec. Sama wpadasz w taką nute, nie dziw się zatem, że inni nazywać będą Was zboczeńcami. I leć czytać blog Wierzejskiego:) albo oczekiwać na nowy wykład M. Giertycha moówiący o smokach wawelskich jako dinozaurach:P:P:P:P Też czytuję Wierzejskiego i linkki, które podaje.... faszysta!!!!!!

Gość sigfrid
a przysiegacie wiernosc Giertychowi wszyscy czy tylko ci z małym szczerbcem? pytam z ciekawosci i bez złosliwosci:)

Ciemnooka Brunetka - tak chcesz dać o sobie znać, a póki co świecisz jak Gwiazda Betlejemska, ale ortami. Wolę faszystowskie gesty i Wszechpolaków (choć wolę np. NOP) niż tolerancję.

juz w Holandii jest.... Mylicie homoseksualizm z pedofilią!!! Przeszkadzaja wam inne nacje i religie! Wizerunek WP jest taki na jaki sobie zapracowaliście.

To , krow szalona, powinnaś przenieść się w czasie do właściwych czasów i miejsc.... ale piszesz i myślisz tak, boś sama skromnie zauważyła, żeś szalona:P ;)

Gość szalona a skad zes sie urwala
nie znasz historii? Myslisz zebys zyla, gdyby faszysci zwyciezayli w swoim czasie? Nie masz rodzicow? dziadkow? ZNikt ci nic nie opowiadal? Z ksiezyca jestes?

i dzięki tej wzgardzanej przez Ciebie tolerancji możesz prezentować tu swoje poglądy, nie zapominaj o tym;)

Gość *wszechpolka
oto przyklad wrednej gejowskiej propagandy - serki homogenizowne

Gość stffoor
Slonko, pytanie pierwsze i chamskie - ile Ty masz lat? Bo jak wiecej niz 19 to zastanow sie nad soba. MW nawiazuje i dumna jest z tradycji MW przedwojennej, to po pierwsze. Ten kto na lekcjach hisorii w karty nie gral ani kanapek pod lawka nie jadl wie na czym polegaly postulaty numerus clausus a potem numerus nullus. Druga sprawa jest taka, ze MW w swoje szeregi przyjmuje kodo popadnie, byleby z ideologia choc troche sie zgadzal, a ze czesto sa to skinheadzi, kibole i inni bandyci to juz jest problem waszego systemu weryfikacji czlonkow. Poza tym widzialam zachowania mlodziencow wystrojonych w koszulki z logo MW... pozostawiam bez komentarza. Niestety jak was widza tak was pisza... A ja chetnie podyskutuje nt. swiatopogladowe, ale pod warunkiem, ze argumentem adwersarza nie bedzie piesc, co czlonkom tej szacownej organizacji sie zdarza i czego sama doswiadczylam. Przypadkow drastycznych opisywac ci nie bede bo sama je z pewnoscia znasz... Wiec prosze cie - nie wyglupiaj sie z takimi pytaniami...

Gość fakt ten
fakt, ten wizurunek jest niesprawiedliwy. Mam kilku znajomych z MW i nie są żadnymi "skinheadami" :-o

Gość każdy kto sądzi
każdy kto sądzi, że MW to dresiarze jest po prostu gooopi