Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon11112222

problem z facetem- pomocy!!

Polecane posty

Gość mon11112222

Ludzie, obudzcie mnie. Bylismy z facetem na 2 spotkaniach/facet poruszal powazne tematy (ma 35 lat ja 30) - jak byl w zwiazku z kobieta z dzieckiem , jego opinia odnosnie malzenstwa itp.//On mieszka godzine ode mnie (jestesmy w Kanadzie , on Kanadyjczyk), po ostatnim spotkaniu nie widzielismy sie juz ponad 3 tygodnie - byly swieta, potem przed weekendem napisal emaila ze spotyka sie z grupa ludzi i zebym napisala, podal telefon jesli chce przyjechac//zostawilam wiadomosc na jego komorce w piatek , nie bylo odpowiedzi //w niedziel wieczorem napisalam mu email ze sobie po prostu mnie olal, ze po co mi pisal o spotkaniu jak nie odebral telefonu i ze jesli ma kogos innego to zycze mu wszystkiego najlepszego// nie oczekiwalam jego odpowiedzi a on odpisal pozno wieczorem dlugi email wyjasniajac ze wiadomosc dopiero odebral w niedziele , ze nie odpisalam na jego email ze jestem zainteresowana tym spotkaniem i przeprosil/ napisal tez ze stesknil sie//ok, potem minelo kilka dni i w czwartek zadzwonil mowiac ze w piatek wyjezdza do Montrealu na konferencje z pracy, powiedzial ze w poniedzialek wraca//teraz jest czwartek i nic//ten facet mnie wykonczy psychicznie (jak widac troche sie zakrecilam), teraz podejrzewam ze moze sobie zostal dluzej w Montrealu albo sobie pojechal calkiem w inne miejce (Kuba itp).//facet wydawal sie calkiem dorosly, po co odpisywal na moj niedzielny email jesli nie bylby zainteresowany//nie rozumiem i chce go olac ale obawiam sie ze jak on sie odezwie to ja sie przelamie. Bede wdzieczna za komentarze

wiesz..byłam w podobnej sytuacji,na każdym kroku mnie olewał,ciagle przekładał spotkania,dokładnie to samo,wiec nie bede opisywac i wiesz co...olałam go ..