Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna...

DOBRY GINEKOLOG W SZCZECINIE

Polecane posty

Gość Dziewczyna...

Czy moze mi ktos poradzic?

Gość Dziewczyna...
Czy jest ktos ??? Plisss

Dr Andrzej Niedzielskispec. ginekolog - położnikPrzyjmuje na Niemcewicza 15, tel: 422 67 36Czas oczekiwania na wizytę - średnio 2-3 tygodnie od chwili rejestracji. Przyjmuje też chyba publicznie w szpitalu w Policach. Jest tam Ordynatorem.

Acha - w nagłych przypadkach przyjmuje \"od ręki\". Niestety nie pamiętam godzin przyjęć, co do dni też nie jestem pewna. Na pewno czwartek i chyba poniedziałek. Zadzwoń jutro po południu.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja chodze panstwowo - dr Becker przychodnia na Pomorzanach

Gość Dziewczyna...
Szukam ginekologa ktory jest dokladny. A ma wyposazony gabinet w sprzet? USG?

Niedzielski jest bardzo dokładny. wróciłam do niego ze spiszczona głową po latach, gdy obraziłam się, że nie chciał przepisać mi tabletek bez zrobienia badań.Z resztą na Jego temat możesz wiele znaleźćb w necie. Co do wyposażenia gabinetu to, szczere powiem, że nie pamiętam, bo USG nie miałam robionego dość długo.

Niedzielski jest bardzo dokładny. wróciłam do niego ze spiszczona głową po latach, gdy obraziłam się, że nie chciał przepisać mi tabletek bez zrobienia badań.Z resztą na Jego temat możesz wiele znaleźćb w necie. Co do wyposażenia gabinetu to, szczere powiem, że nie pamiętam, bo USG nie miałam robione dość długo.

Gość Dziewczyna...
Dokladnie o takiego ginekologa mi chodzi. Jak moja gin bez zadnych pytan przepisuje mi tabletki to az mi sie wlos na glowie jezy :) Nie mowiac juz o badaniach kontrolnych. Dzieki wielkie

Pan dr Piotr Becker jest świetnym specjalistą, chodzę do niego prywatnie ale ceny są bardzo przystępne. Polecam.