Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurenka23

2 dni 2 kreski na teście- może któraś z WAS jest w podobnej sytuacji?

Polecane posty

Gość laurenka23

Cześć Dziewczyny! Dwa dni temu zrobiłam teścik i 2 śliczne kreseczki zobaczyłam :) właśnie staram się dodzwonić do mojego ginekologa i umówić na wizyte. Z moich obliczeń wynika że to 3 tydzień odkąd KTOŚ zamieszkał w moim brzuszku :) Może któraś z WAS jest w podobnej sytuacji-zawsze lepiej i raźniej przechodzić przez to razem :) POZDRAWIAM PRZYSZŁE MAMUSIE!

Gość laurenka23
o miło że się ktoś odezwał :) z opisu wynika że równiez czekasz na maleństwo :) może poradzisz mi co pinnam robić a czego nie? -nadal nie potrafie sie dodzwonić do lekarza :)

Laurenko gratulacje,ale jakbys uwazniej poczytała tematy na cafe,to zauwazyłabys ze jest juz topik grudniówek 2007.Dołącz do nich:)

rowniez gratuluje :) do gina idz najlepiej po 6 tygodniu, wtedy mozna cos zobaczyc, ja poszlam pod koniec 5 i ledwo cos wiedzialam-bylam prywatnie :) spokojnej ciazy :) lykasz folik?

laurenka23 przede wszystkim bardzo na siebie uwazaj. Nie dzwigaj, nie biegaj itp. U mnie w 5 tc pojawily sie palmienia. Dostalam 2x dziennie duphastoni 1,5 mies spedzilam w lozku :( Jednak na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze i juz niedlugo pojawi sie Oskar. Codziennie bierz kwas foliowy. Nio i musisz zwolnic i sie oszczedzac :) a poza tym ciaza to nie choroba i wszystko w granicach rozsadku. Do gina najlepiej isc ok 2 tyg po tescie. Wtedy juz widac serduszko. JAk masz jakie spytania to chetnie odpowiem.

Gość laurenka23
ale wg mnie urodze juz w 2008 roczku w styczniu :) fiolki łykam -oczywiście :) ale powiedzcie czy mogę pić kawusie (którą uwielbiam) czytałam gdzieś ze nie powinno się jeść cytrusów itd

Gość laurenka23
5 kwietnia się skończył-ale wg mnie do wszystkiego doszło 13.04 w piątek :)

Gość laurenka23
Dziękuję bardzo-oby wszystko było ok...

to bądź prekursorką-załóż szybciutko topik styczen 2008 !! Ale fajnie!!! Urodzic w styczniu jest super,moj Kuba jest ze stycznia:d pozdrowionka dodatkowe❤️

Gość ineskaaa
ja czekam okres skonczyl sie 4 kwietnia moze zrobie test jutro w 2005 roku w styczniu urodzil sie nam synek wiec w drugie dziecko chcialam urodzic w pazdzierniku no ale zobaczymy moze dolacze do stycznia 2008