Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania frakania

miala byc na 100 dziewczynka a jest chlopiec

Polecane posty

Gość mania frakania

siostr w piatek urodzila chlopca a lekarz przez cala ciaze mowil ze na 100% dziewczynka.Miala byc Roksanka a jest Alex. Fajnie bo wozek i wiekszosc rzeczy jest rozowych.A siostra doznala szoku

Gość kgoq
heh.... wstydliwy jakiś, schował dowody na płeć gdy robiono mu zdjęcia ;D no to na różowo będzie, wielka mi rzecz :)

Wydaje mi się, że dziecku w tym wieku naprawdę wszystko jedno, w jaki kolor je ubierają zresztą, są regiony kraju, gdzie chlopców ubiera się na różowo, a dziewczynki na niebiesko i nikt nie widzi w tym nic zdrożnego więc wydaje mi się, że nie ma o co robić wielkiego halo..

Gość mania frakania
na dobrym sprzecie.Wiecie chodzi tez o psychike bo mila byc dziewczynka

nie żartuj, my robilismy w 22tc USG genetyczne na sprzęcie najwyzszej klasy i facet mówił ze na 99% dziewczynka, radość była średnia, bo oczekiwalismy syna, ale jakby w momencie rozwiązania okazało się ze to syn to mój mąż to by na tej sali operacyjnej chyba zemdlał z wrazenia(będę miała cc palnowane) nie mówiac o tym że ja chyba też

To dokładnie tak jak u mnie:) Tylko , że ja kupywałam rzeczy w kolorze uniwersalnym (żółte, zielone) więc nie miałam tego problemu (o ile można to nazwać problemem;) ) Aaaa to , że urodziłam chłopca wcale mnie nie zmartwiło a wręcz przeciwnie :)

Gość ryszarda_P
Z tego co wiem dobry lekarz nigdy nie powie, ze ma byc dziewczynka na 100%. To chłopiec jest tą "pewniejszą" płcią.

Takie pomyłki rzadko kiedy się zdarzają, ale nie można ich wykluczyć. Jak lekarz mówi na 99%, to trzeba to wziąć do siebie, a nie liczyć, że przy tak wielkim prawdopodobieństwie pomyłka jest wręcz niemożliwa. Podobno nie można zajść w ciążę biorąc tabletki anty, a jednak są kobiety, które brały tabletki, stosowały je prawidłowo, a w ciążę i tak zaszły.

Gość pokurcz
u mnie tez mowil ze bedzie dziewczynka i to powtarzal za kazdym usg, hehehe jakiez bylo nasze zdziwienie na porodowce gdy z mamusi wyszedl maly Kacperek zamiast Natalki ;)

Gość MMMMMarta
No to lekarz jakaś stara niemota albo młody student co fiutka nie potrafi określić!!

nie żartuj, my robilismy w 22tc USG genetyczne na sprzęcie najwyzszej klasy i facet mówił ze na 99% dziewczynka, radość była średnia, bo oczekiwalismy syna, ale jakby w momencie rozwiązania okazało się ze to syn to mój mąż to by na tej sali operacyjnej chyba zemdlał z wrazenia(będę miała cc planowane) nie mówiac o tym że ja chyba też

no stara niemota niestety heh ale ja tam sie strasznie ciesze, maz tez bo mamy juz core jedna ;)

bez sensu, czemu to się wkleiło 2 razy? Oj cos kafeteria szwankuje:o

łatwiej zobaczyć chłopca a czasem z dziewczynki może zrobić się chłopiec ale wiecie to chyba mało ważne i tak się zakochamy w tych małych istotkach :) Ja mam mieć chłopca za 3 tygodnie a jakby urodziła sie dziewczynka to tez się bardzo uciesze. Dlatego zawsze powtarzam, ze przecież nie ma ludzi nieomylnych. Pozdrawiam czekająca na godzinę zero

Gość ja za miesiąc mam urodzić
chlopca, liczę troszkę na pomyłkę, ale w sumie byle było zdrowe

Ja przez calutką ciążę - a właściwie od 12 tc. byłam święcie przekonana, że będę miała dwie Pannice:). O tym, że będę miała Córę i Synka dowiedziałam się 24 h przed porodem:D. W związku z tym, że byłam podczas ostatniego przed porodem USG (już w szpitalu) bardzo zdenerwowana (wody odeszły mi kilka godzin wcześniej a był to dopiero 27 tc) tak też wyskoczyłam z pretensjami do Pani dr - że co Ona mi tu, jak miały być dwie Dziewuchy! więc mi zrobiła zbliżenie na klejnociki Synka:D Najpierw się pobeczałam, później zaczęłam się śmiać, a jakbyście zobaczyły minę mojego Męża! :D:D:D:D:D - przez całą ciążę wciąż męczył ginekologa by patrzył dobrze między nózie Maluszków, czy aby na pewno tam jakiegoś zwisiku nie ma:D - a gin uparcie twierdził, że nie ma - po porodzie gdy Go odwiedziliśmy, Mąż zapytał Go czy wiedział o Synku - ten z szelmowskim uśmiechem na twarzy odparł - \"a co - źle Ci, że masz Syna????\" i do mnie porozumiewawczo mrugnął okiem:D - poprostu mój Gin chciał mojemu Mężowi zrobić niespodziankę - i Mu się udało, nawet bardzo !!!!!!

Gość irresistible99
Jak mozna sie srednio cieszyc, ze bedzie dziewczynka????

Gość wiesz o co hodzi
irresistible---> Prawie każda kobieta ma w głowie upatrzoną jakąś konkretną płeć i nie ma się czemu dziwić. Ja marzę o córeczce, jak będzie synek, to pewnie nie będę zadowolona tak, jakbym była, gdyby dziecko okazało się dziewczynką, co nie oznacza, że nie pokocham własnego dziecka.

Gość tratata
a mnie na usg 4d lekarz nie powiedziała czy córka czy syn tylko, że jest fiutek, bo miał przypadek, że urodziła się dziewczynka z męskimi genitalaimi. Okkkkropppność!!!

moje kuzynce lekarz jeszcze w 8mym miesiacu mowil ze bedzie miala synka-nawiasem piszac-dobry specalista i na porzadnym sprzecie- urodzila coreczke!! mowi ze dobrze ze nie miala narkozy etc bo bylaby pewna ze jej dziecko podmienili:)

Gość Aprodesia
niestety dziewczynka zawsze może być chłopcem ponieważ fiutek może schować się między nogami jeśli natomiast lekarz stwierdzi ze chłopak no to już dziewczynka napewno się nie urodzi

Gość Aprodesia
justa29 no to mnie zaskoczyłaś.W takim razie dziewczynka musiała mieć spuchniętą siusiuletkę ;)