Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Występ gościnny

Molestowanie w pracy - ankieta dla pracujących - wypełnij proszę

Polecane posty

Gość Występ gościnny

Dzień dobry wszystkim, Bardzo proszę o wypełnienie ankiety pod adresem: http://webankieta.pl/ankieta/w37xrjq6chu To część mojej pracy licencjackiej. Z góry dziękuję za pomoc! pozdrawiam, zu

Gość ja ja ja
wypelnilam ankiete i ''zakonczylam'' ale strona pozostala wyswietlona ta sama, czy to jest OK?

Gość Występ gościnny
Wydaje mi się, że tak, gdyby były jakieś błędy, zostałyby zaznaczone. Dziękuję :)

Gość ja ja ja
juz wiem, w Mozilli mialam wylaczona Jave Script i ankieta nie dziala poprawnie, ale w IE w porzadku :) powinna sie pojawic strona z napisem: Dziekujemy za wziecie udzialu w badaniu - czy cos podobnego :)

Gość Występ gościnny
ok, to ja tym bardziej dziękuję za wkład ;)

Gość ja ja ja
prosze :)

Gość Występ gościnny
Dziękuję również : )

Gość o kurna nooo
co to za pierdoły

Gość Występ gościnny
to tylko część mojej pracy licencjackiej, pierdoly to beda we wnioskach ; )

Gość Występ gościnny
Może ktoś jeszcze by wypełnił? : )

Wypełnilam. Ale dlaczego ta ankieta jest taka hipotetyczna, nie interesuje Cię jak jest w rzeczywistości.

Gość Występ gościnny
Witam, Nie, przedmiotem moich zainteresowań jest świadomość na temat molestowania, rzeczywiste pojęcie na ten temat i to, jak oceniane są te zjawiska w odniesieniu do płci, wieku, wykształcenia etc. Ważną rolę odgrywa też to, jak bardzo w tą ocenę uwikłane są stereotypy płci. Dlatego też tematem jest świadomość molestowania, a nie molestowanie samo w sobie. Jak jest naprawdę jak najbardziej mnie interesuje, ale zdaję sobie sprawę, że osoby, które doświadczyły molestowania mogą nie mieć najmniejszej ochoty na studentkę z ankietą, która będzie wypytywała kiedy, gdzie, jak długo i w jaki sposób ktoś był molestowany, albo co gorsza, dlaczego się na to godziły, czy nie zareagowały stanowczo etc. Poniekąd temat jest wypadową zainteresowania sprawą i świadomością rzeczywistego dostępu do danych ; ) Dziękuję za wszystkie ankietki, prawie dobijam do końca ; ) Pozdrawiam, zu