Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co corka na to

po 3 piwach nie staje?

Polecane posty

4 piwa i facet lezy? smieszne.. chyba koles ktory ma metr dwadziesia i wazy 30 kilo..

Gość co corka na to
mmmmmm...wlasnie o tym mowie....na niektorych tak dziala alko

Gość dsae
zgadzam sie ,ale najbardziej to zelezy od czasu w jakim wypijesz ten alkohol .Po 4 piwach w ciagu godziny kazdy byłby mocno nawalony .Mimo ,ze by sie nie przewracal chodzilby po całym chodniku.

Gość co corka na to
w kazdym razie ja na pewno bym lezala :D

Gość dsae
wagaruje nie wiem ile piw pijesz w tygodniu ,ale jesli dla ciebie 4 piwa w ciagu godziny to mało to pewnie sporo chlejesz. PO 4 piwach raczej nie bedzie sie lezało to oczywiste ,ale bedzie sie niezle nawalonym.

Gość dsae
dla normalnego faceta 2 piwa to niewiele ,ale 4 to juz daje sie we znaki.

Gość zboczona starucha
Co Wy tam wiecie! 4 piwa to może dla małolata problem ale nie dla miłośnika browara - chłopa solidnej postury i dojrzałego. Ostatnio mój wrócił po 7 piwach i bez problemu mu postawiłam na baczność. Bo u dobrej ogrodniczki, to ogórek w ręku rośnie ;)

Gość co corka na to
zboczona starucha masz calkowita racje ;)

Gość dsae
4 piwa w ciagu dnia to nic,ale godziny ?Dla mnie masakra. Wypilem wodke 0,7 litra w ciagu dnia i czulem sie mniej pijany niz po wypiciu 4 piw w ciagu godziny.

Gość co corka na to
jeszcze raz powtarzam JEST TO SPRAWA INDYWIDUALNA

Gość dsae
zboczona starucha .Ja mam wujka ktory w zyciu wypil chyba wanne wódki .Dlatego na nim nawet po dwóch piwach niewiele poczuje.Gosc ktory nie lezy po 7 piwach to chyba alkoholik.

Gość co corka na to
dsae ty dziwny jestes...kazdego mierzysz wedlug tej samej miarki...naprawde sadzisz ze kazdy ma takie same mozliwosci

tez sobie smieszny temat znalezliscie. moze lepiej popisac co bylo pierwsze czy jajko czy kura..? przeciez kazdy inaczej przyjmuje alkohol, zalezy tez od tego czy jest sie w pelni zdrowym, zestresowanym, zmeczonym czy nie.. nawet od pogody moze zalezec.. a wy tu debaty kto ile moze wypic..

Gość co corka na to
wytlumacz to dsae

Gość dsae
nie sadze ,ze jesli facetowi stanie po 7 piwach to albo jest alkohlikiem albo wazy 120 kg. Oczywiscie po 7 piwach nie w ciagu calego dnia ale do 2 godzin picia.

Gość dsae
a w sekrecie wam powiem że ilekroc mój wujek wypije wanne wódki mam problemy z moim czekoladowym ogrodem

Gość dsae
moze i mu stanal po 7 piwach ,ale pil je chyba caly lub polowe dnia . 7 piw to mniej wiecej 0,7 litra wodki. a wiec masakra.

Gość alkoholikk
czy ty wiesz co to jest alkoholizm? chyba nie bardzo, ale mniejsz z tym, stan upojenia zalezy od indywidualnych cech organizmu. Dla wiekszosci męzczyzn wypicie 4 piw to nic i kazdemu zdrowemu facetowi stanie bez problemu. A dla scislości to 4 piwa= ok 100 etanolu czyli ok 4 pinezek wódki

Gość dsae
4 piwa to 300 - 350 ml wodki .Bez zadnych watpliwosci

Gość dsae
6 piw - 0,5 l wódki.

Gość zboczona starucha
E tam zaraz alkoholik. Byłam świadkiem jak5 młodych facetów, grając w karty przez kilka godzin wypiło ponad 2 skrzynki piwa i nie leżeli, zcałkiem dobrze się trzymali. Na pewno nie alkoholicy.

Gość alkoholikk
skad te wyliczenia geniuszu?

Gość dsae
jakie wyliczenia ?KAzdy to wie ,ze 6 piw to 0,5 litra wodki .

Gość dsae
jakie wyliczenia ?KAzdy to wie ,ze 6 piw to 0,5 litra wodki . Wyliczenia masz na wielu stornach.

Gość alkoholikk
1 piwo= ok 50g wódki także wypicie 4 piw a nawet 7 piw przez normalnego faceta nie dyskwalifikuje go seksualnie

Gość ruda lisia kita
dsae, coś tych się uczepił tego picia w ciągu godziny, dwóch? kto normalny pije 7 browarów w ciągu 2 godzin? zazwyczaj to jest bardziej rozłożone w czasie - impreza, grill, dłuższe spotkanie ze znajomymi... nie staje Ci po alkoholu i usiłujesz przekonać sam siebie, że u wszystkich facetów po 2 piwach to normalne?

Gość dsae
absolutnie nie .PO 4 piwach by mi stanal ,ale wypitych w ciagu polowy dnia ,a nie godziny.

Gość dfadsfdf
dsae, teortyzujesz i to co piszesz rozmija się z praktyką myślę że rozbieżności wynikają też z tego jaki jest metabolizm, jak szybko organizm radzi sobie w alkoholem, jaki ma w tym trening np mój partner, o którym wspominam, dopiero na drugi dzień odczuwa te negatywne skutki alkoholu, a wcześniej seks z nim choćby po siedmiu piwach, choćby po pół litra jest po prostu cudowny wstyd się przyznawać ale wolałabym kochać się z nim rzadziej i wyłącznie po alkoholu niż normalnie

Gość dsae
ruda lisia kita wypij 4 żywce czy inne piwa w ciagu godziny to pogadamy.