Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inwerso

A może wady naszych aktualnych...

Polecane posty

Gość miluśa
no a teraz poważnie.... :P no może męczyć... i męczyć... :P

Gość miluśa
u mnie to fochy... takie małe, a jednak czasem nieźle namieszają... a jesli wada jest to, że jest wiecznie gorący i spać sie z nim ne da bo jak w saunie człowiek się czuje to mam wadę kolejną :P

Gość miluśa
mój sie jeszcze kłóci ze mną przez gg :P

A ja i tak mojego sssssssssssssssssssstrasznie kocham...Choć ma tych wad o wiele,wiele więce...

Gość miluśa
ja nadal będę twierdzić, że mój nie ma :P

Gość fajny ten topik
Mojego mężczyzny najwieksza wada jest szybka jazda...Ja umieram ze strachu kiedy jedziemy, a on jest tak podekscytowany swoja brawura ze az krzyczy...

Gość Mój C. nie ma żadnych wad...

Gość pumeksol
flirtuje, jest pracowity tylko w pracy (w domu to ma syf kompletny)... ... o matko :(

Gość pumeksol
i jeszcze pierdzi na głos tak chamsko :/

moj misiek czesto przyjezdza do mnie z zaskoczenia, tzn. mowi za 5 min bede! czego nie znosze :o dobrze o tym wie ale i tak to robi , nie wiem czemu... :P

a ja zawsze siedze w dresikach i zanim przyjedzie biegam po domu przebieram sie, maluje i jednoczesnie sprzatem :P wrr ja mu powiedzialm,ze jak chce mnie poznac w kazdej sytuacji to musmy razem zamieszkac :P a nie bedzie mnie tu nachodzil z nienacka :P i juz mi tego nie robi :P

a moj ukochany pije za duzo piw, nie znosze tego, kocha imprezy i czesto idzie sobie sam z kolegami a mnie zostawia w domu :( do tego smierdza mu stopy, nawet jak je umyje to czad w calym domu notorycznie sie spoznia w domu praktycznie wszystko na mojej glowie, sprzatanie, placenie rachunkow, zakupy ehhhh

Gość moj facet
siedzi na kompie do 5 rano a potem spi

Gość uiti
oooch... a mój skarb bywa agresywny (oczywiście nie wobec mnie) ale nie wymieniłam tego jako wady bo nie kwalifikuję tej cechy w ten sposób

Gość HeyBaby
A moj: -probuje mnie utuczyc -nie moze przebolec ze mam lepsze auto niz on -nie chce sie zgodzic na psa (mieszkam u niego, wiec nie moge go postawic przed faktem dokonanym) -jest hipokryta- przyklad: opieprza mnie za kupowanie babskich gazet typu Glamour, Cosmopolitan, Uroda itd, a potem sam je czyta...

Gość te stanczyk
ile masz wzrostu? to moze nizsza sobie znajdz i po problemie?

Gość te stanczyk
nie chodzi o to, czego chca. chodzi o to, ze skoro chca wyzszych, to znajdz sobie nizsza i po problemie. to ile masz tych cm?

Gość te stanczyk
bo z tego, co widze, ciagle narzekasz. wez sie chlopie w garsc, bo cipa jestes, a nie facet. myslisz racjonalnie czy poza niskim wzrostem jestes tez ograniczony intelektualnie? to skoro nie jestes, powiedz, co Ci przyjdzie z robienia z siebie meczennika na forum? rusz szanowne cztery litery i znajdz sobie kogos, bo watpie, zeby sposob "na litosc" na forum przyniosl jakiekolwiek efekty. amen

Gość te stanczyk
o ja pierdole. to ma byc malo? jebnij sie w ten glupi leb, nie dziwie sie, ze zadna Cie nie chce

Gość te stanczyk
No kretyn, a nie człowiek, jak do ściany. Dziewczyny chcą tylko takich po 185, he? To jakim cudem moja mnie chce, skoro mam 179? A poza tym znasz WSZYSTKIE dziewczyny, skoro wysuwasz takie wnioski? A teraz wez mi powiedz, co ma dac to narzekanie na forum, bo nie czaje?

Gość te stanczyk
Moze chodzi Ci o to, zeby jakas powiedziala:"Oj, biedny ty moj, ja nie patrze na wzrost, chodz, ustawimy sie, a pozniej bedziemy zyc w milosci i szczesciu na zawsze"? To zle wybrales.

Gość a mój babok ma takie wady
- jest chorobliwie zazdrosny, zawsze strzela fochy jak chcę wyjść z koleżankami, a już do pubu na piwo to nie wspomnę, afera że hoho - zapominalski strasznie i zawsze zaniedbuje sprawy urzędowe - jak coś gotuje to wyciąga z szafek 150 miseczek a ja oczywiście muszę to później myć :( - jego brudne skarpetki leżą zawsze na dywanie w pokoju - stosuje wobec mnie szantaż emocjonalny typu: zrób jak chcesz, ale wiedz, że będzie mi smutno - próbuje mną manipulować - chce dać w mordę każdemu facetowi, który na mnie spojrzy - generalnie jest pierwszy do bicia to tak by było z grubsza :)

Gość Stańczyk mój mąż ma
168, kiedyś miał 170 ale w wyniku cięzkiej pracy trochę się " zmniejszył", ja mam 170 i teraz jestem od niego trochę wyższa. Zawsze wydawałam się większa od mojego męża, jakos się dobraliśmy, ale on napewno nie robił nigdyz siebie takiej cioty, jaka ty z siebie tutaj robisz. Jakby tak skamlał jak ty to bym z nim napewno nie była. Jak tak każdej skamlesz to dziwisz się, że żadna cię nie chce?

Gość Vijet
Stanczyk przyjmij, ze masz 170, brzmi to znacznie lepiej niz 169 :) Ja mam mniej wiecej tyle co Ty i jakos kilka dziewczyn mialem... Inna sprawa to sposob, w jaki one mnie traktowaly/traktuja, ale moj wzrost to tu raczej nic do rzeczy nie ma.

Gość kilkfjhtigruj
hahahah

Gość jakis sobie nick
trefny stańczyk ha a ja mam 189 cm niebieskie oczy brunet z waga 89 kg czyl BMI gdzies 25 i co tez nie mam aktualnie panny (choc zle mi z tym :( ) Brzydki i glupi nie jestem. Wzrost chłopie to nie wszystko.

Gość tolekbanan
->jakis sobie nick ciebie stary przynajmniej nikt na starcie za wzrost nie skresla

Gość ojjjj
ale niektóre laski wolą na faceta z góry patrzeć ;) i w przenośni i dosłownie, także głowy do góry, maleńcy ;)