Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perdue elle

you are my sister....proszę o komentarz

Polecane posty

Gość perdue elle

http://www.youtube.com/watch?v=S-NziGE6DVY&mode=related&search= Witam. Mam bardzo gorąca prosbe..czy ktos, kto zna w miatre dobrze angielski, moglby posluchać piosenki i powiedzieć mi o czym mniej wiecej mowi..Nie chce tlumaczenia dosłownego, ale takie streszczenie..Ja b. slabo znam angielski, a piosenka mnie chwyta za serce, jest przepiekna..chcialabym wiedziec o czym mowi.. Nie wiem, czy to moze ja zle mysle, ale tutaj facet mowi o swojej siostrze..Mam wrazenie,ze mozna by sie tu doszykiwac jakis podtekstow bardziej seksualnych?? A moze to mi sie tak wydaje?? Czy ktos moglby powiedziec cos na ten temat. Bede bardzo bardzo wdzieczna. i polecam posluchanie i obejrzenie teledysku.cudowna, przepiekna muzyka. Pozdrawwiam

You are my sister, we were born Jestes moja siostra, urodzilismy sie So innocent, so full of need tak niewinni, tak pelni potrzeby There were times we were friends but times I was so cruel czasem bylismy przyjaciolmi, czasami bylem tak okrutny Each night I\'d ask for you to watch me as I sleep kazdej nocy prosilem bys czuwala nade mna kiedy spie I was so afraid of the night tak bardzo balem sie nocy You seemed to move through the places that I feared wydawalas sie poruszac przez miejsca ktorych sie balem You lived inside my world so softly zylas w mym swiecie tak delikatnie Protected only by the kindness of your nature chroniona jedynie przed dobroc twej natury You are my sister jestes moja siostra And I love you i cie kocham May all of your dreams come true niech wszystkie twe marzenia sie spelnia We felt so differently then czulismy sie tak inaczej wtedy So similar over the years tak podobnie przez te lata The way we laugh the way we experience pain sposob w jaki sie smiejemy, sposob w jaki doswiadczamy bolu So many memories tak wiele wspomnien But there\'s nothing left to gain from remembering ale nic nie mozna zyskac z pamietania Faces and worlds that no one else will ever know twarze i swiaty ktorych nikt inny nigdy nie bedzie znac You are my sister And I love you May all of your dreams come true I want this for you chce tego dla ciebie They\'re gonna come true (gonna come true) one sie spelnia (spelnia sie)

Gość perdue elle
blue--bardzo bardzo Ci dziekuje :* jesteś wspaniala. Naprawde nie zdajesz sobie sprawy, jaką radośc mi uczynilas:) Bardzo dziekuje za to tłumaczenie ! Piosenka jest niewyobrażalnie delikatna i piekna. pozdrawiam serdecznie

Gość perdue elle
:) znałaś ten utwór wcześniej? Co o nim myslisz?

Gość perdue elle
:-)