Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny21

ja tu on tamco robić

Polecane posty

Gość jenny21

jestem z chłopakiem prawie dwa lata. po 7 miesiącach naszego zwiazku wyjechał do pracy do holandii. przyjezdza srednio raz na 1.5 miesiąca. wiele razy prosiłam go zeby z tym skonczył, on ciagle przeciaga termin ostatecznego powrotu. ja juz dłuzej nie moge tego zniesc on zarzuca mi ze gdybym go kochała to bym zrozumiała jego postepowanie. wczoraj znów sie o jego wyjazdy pokłóciliśmi i on mi powiedział zebym sobie nie myslała ze on to dla mnie rzuci.....czy to ma sens...czekać????

Gość snoepje
Co to w ogole znaczy, ze on do ciebie mowi, zebys nie myslala ze on dla ciebie wroci. Jak slysze takie texty to sie w srodku gotuje...To kim Ty dla niego jestes do cholery? Taki text powinien dac ci tylko do myslenia jak wiele dla niego znaczysz...Kotek, dla mnie to nie ma sensu...to jest takie zycie w zasadzie w zawieszeniu...jesli masz 21 lat to swiat stoi otworem dla ciebie....spojrz ilu facetow dookola (wolnych!!!!!)...jedna z moich przyjaciolek byla w podobnej sytuacjii. Facet mial wyjechac na pol roku, a po tym czasie stwierdzil dokladnie to samo...ze on dla niej tego wszystkiego nie rzuci...a ze ta moja kumpela to jest naprade baba z jajami to mu powiedziala "woz albo przewoz.jak nie wrocisz to spadaj "...i facet nagle sie ocknal...no i wrocil...

Gość jenny21
kocham go ale ostatnio chyba mi sie otworzyły oczy, dla niego kasa jest wazniejsza.....