Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaa..

pierwszy raz u gina... jak i gdzie?? Kraków

Polecane posty

Gość małaa..

od razu powiem, że jestem młoda i głupia, ale muszę się wybrać do gina i to jak najszybciej, a z pewnych względów nie mogę się poradzić matki... a więc w ogóle nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.. jestem zmuszona do wizyty w publicznej przychodnii, tylko nie wiem, czy mogę sobie tam iśc tak po prostu i zarejestrować się, czy potrebuje jakieś skierowanie, cokolwiek.. może przy okazji któraś z was poleci dobrego lekarza (wolałabym kobietę na początek) z Krakowa oczywiście :) dziekuję z góry

Gość małaa..
up ..

Z tego co wiem do gina możesz się zarejestrować bez skierowania. Ale gdzie najlepiej iśc to nie wiem. Mieszkałam w Krakowie, ale zawsze chodziłam prywatnie. Moja rada jest taka, żebys jednak poszła do mężczyzny. To żaden wstyd a uwież na słowo mężczyźni są milion razy delikatniejsi. Ja tez się wstydziłam, nie ma czego, i poszłam do babki na moja pierwszą wizytę - tragedia. Osądzanie, że mam 18 lat i juz współżyję itp. zbadała mnie mechanicznie i nic nie wyjaśniła. Teraz chodzę tylko i wyłącznie do faceta. Pozdrawiam

Gość dr beata kosiba
przyjmuje w przychodni na batorego - ja u niej bylam drugi raz w zyciu (ale pierwszy w zasadzie sie nie powinien liczyc - bo bylam mala i w szpitalu, wiec bylo inaczej). fajna babka, rzeczowa, duzo znajomych do niej chodzi albo chodzilo. a skierowania do ginekologa nie trzeba.