Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frettka

KRAKÓW= KOPERNIKA =PORÓD

Polecane posty

Powiedzcie mi co potrzebne mi do porodu w klinice na kopernika w krakowie.Czy ubranka dla dzidizusia musze miec?jak to jest z ta opieka???jestm juz na dniach i włascwie nic nie wiem a moze Wy -doświadczone doradzicie cos ? co koniecznie potrzeba???jakie macie wspomnienia? ja sie boje niestety.....

frettka, i jest sie czego bać... Jak żyję na tym świecie, nie słyszałam ani jednej pochlebnej opinii na temat tej porodówki.... Często słyszałam opinie że to rzeźnia... Ale ponoć są tam najlepsi specjaliści. Zyczę Ci jak najmniej bólu i jak najszybszego przytulenia Twojego Maluszka :-)

ja tez wszystkie opinie slyszalam straszne.. osobiscie znam dziewczyne ktora tam urodzila 1 dzecko.drugie rodzila juz w zeromskim i powiedziala ze niebo a ziemia....

Gość fretkka
No w sumie jestesm zdziwiona waszymi opiniami.Bo ja w sumie jeszcze nie urodziłam - ale napisze jeak było- ale kilka znajomych rodziło i spoko. Ja tam sie leczyłam i tez obsługa całkiem konkretna.....sama nie wiem. moze nie bedzie tak zle

Gość mnie przyjaciolka
ktora rodzila na kopernika powiedziala, ze oni by chcieli kiedys drugie dziecko, ale po porodzie tam ma takie obawy, ze nie wie, czy sie zdecyduje. a dodam, ze miala zaplaconego swojego lekarza i znieczulenie tez. ale pewnie, ile osob tyle opinii, wiec raczej nie sugeruj sie tym, musisz niestety sama przekonac sie jak bedzie...

Gość Pimpek863
ZGADZAM SIE ZE WSZYSTKIMI KOPERNIKA TO RZEZNIA ODRADZAM MOJA ZONA RODZILA DWA TYGODNIE TEMU PORASZKA W OSTATNIEJ CHWILI SKONCZYLO SIE CESARKA JAK JUZ BYLA JEDNA NOGA NA DRUGIM SWIECIE WSZYSCY MAJA CIE W DUPIE ZADNEJ INFORMACJI NIE DOWIESZ SIE NICZEGO OD NIKOGO BRUD SMRUT I UBUSTWO ODRADZAM