Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz

zeby miec kobiete trzeba byc milionerem

Polecane posty

Gość ami.i
no domyślam się:) ale w jakich sytuacjach konkretnie?? chyba znasz siebie...;)

Gość nieprzewidywalny
np zmieniam zdanie w ostatniej chwili miewam dziwne pomysly mowie niekiedy glupie ale smieszne rzeczy itp

Gość ami.i
podasz jakiś przykład takiego dziwnego pomysłu?:) zawsze mnie to ciekawi:)

Gość a ja wtgrałem życie
nigdy nie będę miał nawet miliona więc nie sprawdzę tej teorii :classic_cool:

Gość nieprzewidywalny
ehh.. ostatnio mam taka zajawke ze jak jestesmy w jakims barze czy restauracji to wybieram z menu jakies najdziwniejsze danie ktorego nikt nie zna i zawsze sa smiechy jak nie wiem z czym to sie je :-)

Gość irresistible99
Nie zgadzam sie z wypowiedzia nieprzewidywalnego. Nie interesuja mnie faceci zbyt pewni siebie, zarozumiali, bo to tylko swiadczy o tym, ze tak naprawde sa zakompleksieni. Aroganci takze nie maja szans. Facet musi byc przede wszystkim dojrzaly psychicznie, chyba ze gustuje w pustych laleczkach - wtedy ta cecha jest zbedna.

Gość nieprzewidywalny
nie prawda irresistible. wierze Ci ze nie lubisz zarozumialych typow ale tutaj na forum myslisz logicznie ale np na dyskotece pewnie troszke oczka by Ci zaplonely jakby ktos taki Cie podrywal. pewnosc siebie to wg mnie podstawa tylko trzeba umiec z niej rozsadnie korzystac

Gość ami.i
tak na serio, to aby mieć kobietę, facet musi być: - odpowiedzialny i dojrzały emocjonalnie - uczciwy - inteligentny - ani zbyt pewny siebie ani też niepewny swej wartości - ogólnie taki typ "do tańca i do różańca";), a więc potrafiący zachować się odpowiednio do danej sytuacji - zaradny, co wcale nie oznacza milionera;) - z wyglądu ładniejszy od diabła;) wyższy od swojej kobiety;) (ładne buty to ważny element garderoby męskiej;) ) to takie najogólniejsze cechy;)

Gość nieprzewidywalny
wiesz ami.i widze ze mowimy tutaj o kobiecie z klasa a nie wiem czy nie wiecej jest takich troszke z innymi "wymaganiami" sam widze to wiem moze sie w takim towarzystwie obracam ale dzieki za rady. mysle ze masz duzo racji. ja uciekam juz. CAŁUSKI DLA ami.i ;-)

Gość ami.i
dzięki, te całuski były takie... nieprzewidywalne;) ja także już uciekam. pozdrawiam:)

kobieta jak i facet powinien umieć zapalić papierosa jak i go zagasić w odpowiednim momencie