Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bóóóóóóóóóó

Jestem do dupy

Polecane posty

Gość bóóóóóóóóóó

kolejna osoba dała mi dziś do zrozumienia że jestem nudziarą. no i jestem. kurde. poznaje ludzi i nie wiem o czym z nimi gadać. ze znajomymi te mi konwersacja nie idzie :( ide na impreze i nie umiem sie bawić. myślicie że to sie da zmienić..? czy jak nudziarą sie urodziłam tak nudzirą umre??? pustym tępym ..niczym :O

Gość bóóóóóóóóóó
nieprawda. gdybym miała negatywne nastawienie to bym wcale nie wychodziła nigdzie. chodzi o to że ja już tak ma :O strasznie mnie to irytuje, chce i pragne to zmienic ale nie potrafie :o

a wg. Ciebie nastawienie może byc tylko pozytywne albo negatywne? heh... to zmień podejście... skoro twierdzisz, że nastawienia nie musisz ;)

Gość bóóóóóóóóóó
ok, ale może konkretniej :) tzn na jakie mam zmienic to swoje podejście/nastawienie? :)

Gość bóóóóóóóóóó
może i musze ale staram sie wiec myśle że mam dobre ;)

Gość moze masz nieodpowiednich
znajomychCzasami jest tak ze z jedna osoba rozmawiasz na luzie o wszystkim - nie mozecie sie nagadac , a z inną za cholere nie mozna poprowadzic zadnego normalnego dzialogu. Moze powinnas zmienic swoje otoczenie bo moze ono nie pasuje do ciebie , do twoich zainteresowań .

Gość Aprodesia
a jaki masz znak zodiaku???

mam to samo. Nigdy nie potrafiłem gadać z ludźmi. Zawsze brakuje mi wspólnych tematów... no max 2-3 zdania i koniec. Ja to nawet na żadnej imprezie w życiu nie byłem 🖐️... Zresztą to o czywistem czemu jestem taki beznadziejny... nie mam doświadczeń w kontaktach towarzyskich i mam strasznie nudne szare i monotonne życie. Nie zdarzyło mi się spotkać osoby z którą mógłbym gadać na luzie o wszystkim, zresztą nie miał bym o czym. Nie sądzę żeby dało się coś z tym zrobić...

Gość beznadziejna osoba.
też tak mam ale z ludzmi trzeba gadać o bzdurach powygupiać się , podskakiwać , pospiewać ogólnie trzeba wyglądac na zawsze wyluzowanych nawet kiedy tak nie jest wyrażaj jak najczęsciej swoje zdanie , opinie naucz się kilka naprawdę dobrych dowcipów wiem że łatwo powiedzieć trudniej wykonać a na jakiś imprezach to się może rozluźnic jakims alkoolem czy coś wtedy od razu swiat staję się piękniejszy no i nie można być przewrażliwionym na swoim punkcie, a przynajmniej nie pokazywać tego w końcu to tylko życie i tak kiedyś umrzemy więc olać to wszystko :)

Gość bóóóóóóóóóó
ech, właśnie jak jestem na imprezie i poznaje nowych ludzi to nie mam z nimi o czym gadać wiec wszyscy od razu myślą że jestem smutna czy coś. ze znajomymi jest troche lepiej ale z nowymi ludźmi za cholere nie mam i czym gadać podczas gdy wszyscy w okół świetnie się bawią :O jakas niewydarzona jestem, no :O i to wcale nie przez niesmiałość..boże jaka ja jestem beznadziejna. najchętniej to bym sluchała innych ale ja nawet nie wiem jak mam tom komentować co mówią :O no po prostu nie mam, gadki i już :O dobrze że facetem nie jestem bo w życiu żadnej laski bym nie poderwała :O

Gość niby_normalny
masz rację.dobrze, że nie jesteś facetem.ja jestem i mam tak samo jak Ty :o

Gość bóóóóóóóóóó
niby_normalny nie martw się, niektóre dziewczyny lubią takich małomównych kolesi. a ja to mam przechlapane bo zawsze wychodze na niedostępną albo humorzastą :O

Gość niby_normalny
nie martwić się?dobrze powiedziane jak już 20 na karku :o

Gość taka sobie jedna z tłumu
ja mam tak samo jak wy, ale jakimś cudem znalazłam wspaniałęgo chłopaka. oczywiscie przez internet(nie czat, nie,nie,to było gg. wybrałm imię któe mi się podobało, zaznaczyłam pobliskie miasto, odpowiedni przedział wiekowy...no i trafiłam, najlepszy los na loterii życia jaki wygrałam to właśnie On i to w pierwszy dzień założenia netu w domu;)) poza nim i własną rodziną zawsze i wszędzie jestem małomówna. i co z tego? mi tak dobrze, ale niestety nie zawsze..także doskonale was rozumiem.

Gość taka sobie jedna z tłumu
Ciagłe traktowanie mnie jak sierotkę, cichą, szarą myszkę-tak mnie postrzegają inni. Wolę nie spotykać nikogo znajomego sam na sam-jeśli są to 2 osoby to jeszcze rozmowa się klei, ale sam na sam- stresuje mnie to. i Chyba nie lubię rozmawiać dla samej rozmowy, pewnie w tym tkwi problem, dla mnie czcza paplanina jest bezsensu i nie umiem takiej ciagnąć-nie znoszę rozmó o pogodzie, ale czasem jak już jestem zrozpaczona ciszą to sama zaczynam, ech..zycie w społęczeństwie nie ejst proste-komunikacja to podstawa, a ja tego nie lubię i nie potrafię...

Gość niby_normalny
właśnie oto chodzi.Ciężko się rozmawia "o niczym".Jak mam jeszcze jakiś konkretny temat do przegadania, to jest ok.Ale na "luźne tematy" kompletnie nie wiem jak rozmawiać

Gość bóóóóóóóóóó
taka sobie jedna z tłumu - no ale znalazłaś faceta!! ja bym w życiu nawet nie wiedziała o czym gadać na gg!! z obcym (!) facetem!! u mnie zwykle to się kończy tak, że zamienimy 2 zdania i koniec konwersacji :O a chłopaka to nigdy mieć nie będę bo nawet nie wiem o czym bym miała z nim gadać :O zawsze jak z kimś gadam sam na sam, zwłaszcza z nieznajomym facetem, to jestem tak zestresowana że modlę się tylko żeby ta rozmowa jak najszybciej sie skończyła :O

Gość krzychooooo
nie bój zaby ja nawet nieraz z dobrymi znajomymi nie mam o czym gadać. A co mówić na imprezie nieraz

Gość bóóóóóóóóóó
heh, ja to nawet mam czasem niezręczne milczenie z własnym ojcem :O nie mówiąc o bliskich znajomych..

Gość zestaw do lewatywy
ja też :(

Gość bóóóóóóóóóó
😭

Gość goniammm
Nie martw sie każdy ma problemy z nawiązywaniem kontaktów. Uszy do góry:)

Gość vegr
🌼 nie podchodzcie do tego na takim stresie, ktos tam wyzej dobrze napisal, ze co wam szkodzi sie wyluzowac itp. popelniamy bldy, czasem wychodzimy na glupkow, ale tak w koncu umrzemy, a po co zle umierac, oczywiscie nie robcie niczego wbrew sobie, ale czasem pozolwcie sobie na troche luzu, nie myslcie tyle

Gość bóóóóóóóóóó
heh no ale ja nawet jak sie wyluzuje to nie mam o czym gadać z ludźmi :D serio jakaś 'inna' jestem chyba jakaś pustka w głowie czy co :O może za głupia jestem czy jak..??

wyluzować się.... jasne... jakie to proste... czemu ja na to wcześniej nie wpadłem :/ Jak ktoś jest mocno nieśmiały i bez sensownego życia to nawet na "luzie" nie ma nic do powiedzenia.... przegrane życie 🖐️

Gość bóóóóóóóóóó
no. a ja ani nie jestem nieśmiała ani zestresowana. czyli co. czyli nie ma ratunku dla mnie??