Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka1234

Jeśli nie a.hormonalna to co..?

Polecane posty

Gość kobietka1234

Witam wszystkich :) być może któraś z Was miała podobny dylemat jak ja, a mianowicie mam zaburzenia hormonalne (nieregularny cykl )więc nie mogę stosować antykoncepcji hormonalnej:/ zastanawiam sie nad połączeniem prezerwatywy z globulkami np.Patentex oval, nie wiem czy ta metoda będzie wystarczająco bezpieczna biorąc pod uwagę 3 miesięczny wyjazd z facetem?Byłabym wdzięczna za rady czy opinie pozdrawiam hej:)

Moim zdaniem same prezerwatywy wystarcza ja sama stosuje od 4 miesiecy i nie mialam wpadki a tabletek nie moge brac. Jeli gumka jest dobrze zalozona i nie ma w niej powietrza to nie ma prawa pęknąc, nie rozumiem dlaczego inni narzekają ze ciągle gumki pękają najwidoczniej nie umią dobrze zalozyc :) Pozdrawiam

Gość klopotkaaa
Ja mam na wszelki wypadek Postinor. Póki co gumka nam nie pękła, ale w przypadku, gdyby taka sytuacja miała miejsce to wezmę Postinor i po kłopocie. Do globulek nie mogłam się przyzwyczaić, drażniła mnie ta piana i to, że trzeba ją było wkładać na 10 minut przed stosunkiem.

Gość tez
właśnie nie biore tabletek, uzywamy jedynie prezerwatyw- póki co bez peknięc. ale w dni płodne- te najbardziej- mimo wszystko się boje i kupiłam juz globulki. jeszcze nie uzywałam. zobaczę, czy to się u mnie sprawdzi