Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawalił mi się świat

Kobieta w której się zakochalem chciała mi się oddać na trzeciej randce

Polecane posty

Zauroczyłem się nią, umówiłem. Myśłałem, że jest porządna i się szanuję. A teraz mi się świat zawalił. Wydawała się interesującą, wartościową kobietą :(

Gość dusti333
no i co z tego,ciez sie ze nie na 1

Gość yhy
to lepiej daj sobie z nia spokój...jak jest taka szybka to pewnie pół miasta ja miało

Gość jak chce się przespać
to źle, nie chce też źle... :O Faceci to dopiero są walnięci :P

mrrrrrr... to mi coś przypomina... też się kiedyś zakochałam, oddałam się mu właśnie na trzeciej randce, wówczas dowiedział się że jestem dziewicą (a był chyba ze dwudziestym mężczyzną, z jakim się spotykałam, i gdy się poznaliśmy, miałam 28 lat)... jesteśmy razem już dwa lata z okładem, pobieramy się niedługo... :)))))))) tyle że on umiał mnie docenić a ja miałam intuicje i wiedziałam że to ten jedyny, nie jakiś dupek wszystko oceniający w kategoriach seksu jak ten tutaj autor

ma jakieś kompleksy lub jest przelęknionym moherem (zresztą tu już \"a ja wygrałem życie\" to zasugerował)

Myślałem, że to cnotliwa moralna kobieta z zasadami, ale się pomyiłem :( Kobieta powinna parę miesięcy odczekać z sexem żeby wzbudzić we mnie szacunek. Trzeba czuć, że się kobietę zdobyło i że nie jest łatwa

Gość to cieżko ci będzie taką
znaleźć, szczególne jak już masz ponad 25 lat :).. Która by chwiała tyle czekać? przegrałeś życie

Gość elzuniabezhasla
co za pojebaniec, jak wolisz walic konia to po chuj zawracasz kobiecie glowe i dupe, glupi kutafonie!!!!!!!!

Ja wiem jak smakuje sex, odczekanie paru mięsiecy jakoś bym przebolał. Narobił bym sobie tylko jeszcze większego apetytu i wiedziałbym, że kobieta jest porzadną

Gość aragon
cóż krytykujecie chłopaka że się mu nie podoba "łatwa" dziewczyna? żałośnie się zachowujecie :o

Gość wiesz co koleś
żyj szybko, umieraj młodo, zostaw ładne ciało :classic_cool:

Kurde czy ty jesteś dorosły??? Ja bym sienawet nie zastanawiał. :P

Gość ziewam na to
chciała sprawdzić jaki jesteś w łóżku i czy warto w ciebie intestować swój czas...no ale cóż okazało się że stchórzyłeś więc spadówa łosiu pewnie i tak byś sie okazał jakimś cieniasem :D

Pszczoła zwiewająca od kwiatka. Kto by pomyślał??? Masz za duże wymagania odnośnie kobiet. :D

Gość elzuniabezhasla
wiekszy wariat niz myslalem, moja mi dala na pierwszej randce i jest juz 25 lat moja zona. Nie kupilem kota w worku i dobrze zrobilem!!!!!

Gość Co to za czasy
Kobiety, które szybko idą do łóżka i z każdym facetem, z którym się spotykają nabijają sobie licznik i ryzukują utratą szansy na meżą. Bo to normalne, że związki się rozpadają a zauroczenia kończą. Potem się okazuje, że taka spała z kilkunastoma facetami i nikt już jej nie chce na żonę ;) Nie trzeba spać z każdym z kim się umawia

A ja chciałem sprawdzić czy jest porządna. I wyszło, że nie

A może ona chciała mu sie oddać z miłości właśnie. Może czekała tyle czasu na tego właściwego, a tu zonk. :D Lepiej napraw ten bład na następnej randce. :)

A zresztą kto powiedział że dziwki nie mogą być porządne?

Gość elzuniabezhasla
do------> co to za czasy. Szybko to sie zabija pchly bo uciekaja,a co kobieta powiedziec o takim co z wieloma kobieta spal. Nasteny pojebany kutafon!!!!!!!

Seks to tylko dużo frajdy we dwoje a zauroczenie i namiętność to normalna sprawa przecież, ale ty szukasz jedynej miłości swego życia prawda? Jeszcze sobie poczekasz. :P

Teraz szukam już żony, a żona ma być cnotliwa

Gość w zakonie poszukaj