Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawalił mi się świat

Kobieta w której się zakochalem chciała mi się oddać na trzeciej randce

Polecane posty

Gość elzuniabezhasla
a ty jestes cnotliwy, palancie jeden. Sam badz cnotliwy i zadaj tego od kobiety, debilu. A to sie nazywa ze jestes meskim samcem i szowinista!!!!!!!!!

Jestem porządny i nigdy na pierwszych randkach nie naciągam kobiety na sex. A umawiam się tylko z tymi, które sprawiają wrażenie porządnych

sex oralny na 10 randce

Gość elzuniabezhasla
jestes dupa a nie carski oficer. Co daje, to sie kraje!!!!!! Gdzies byl koorwa jak ludzie w wojsku uczyli sie zycia?

Wprawdzie nie wchodze na takie durne topiki, ale że jjuuż poełniłam ten błąd, pomoge autorowi. Wyślij ją do mnie,m a ja ją spalę

Gość elzuniabezhasla
zawalil mi sie swiat-------> jestes meska szowinistyczna swinia. Daj sobie spokoj, i sie dalej nie osmieszaj, bo robisz porute chlopom. Sam rucha baby a dziewicy mu sie zachciewa!!!!!!!

Nie chcę dziewicy, tylko grzecznej panienki, która mi się nie odda na pierwszych randkach

Gość małgorzata z krakowa
skoro sie w niej zakochales, to gdzie problem.... byl seks z miłosci. Sa pary ktore przespały sie z soba od razu i dalej są z soba... nie ma reguły. dla mnie TY masz kompleksy albo 15 lat, moze w dowodzie wiecej , ale w głowie góra tyle

Jakoś z jej strony tej miłości jeszcze nie widziałem. Ja byłem zauroczony, ale ona raczej po prostu się ze mną umawiała

Gość też kobieta
Gdyby nie tyle gadania na dwie strony myślałabym, że moderator temat rzucił żeby coś się działo. Ty jesteś na prawdę pokręcony. Co ty z osiemnastego wieku tu przybyłeś czy jak ? Dobry był pomysł ... oddaj ją inkwizycji niech ją spali. Bo może jeszcze czary uprawia. Zejdź na ziemię człowieku.

facetom nie dogodzisz. inny jakby laska kilka miechow chciala odczekac to by ją rzucil,bo z cnotką-niwydymką to niewiele mozna zdzialac :o i badz tu kobieto mądrą :classic_cool:

Gość ja1983
co?? chciales ja sprawdzic? ale Ty slaby jestes! a moze ona sprawdzala Ciebie... czy Ty polecisz na laske jak bedzie Ci sie chciala oddac JUZ na 3-ciej randce... co to za testy? chcialam jeszcze wiedziec jak przeszla rozmowe kwalifikacyjna, czy zna biegle dwa jezyki i jaka miala ocene z gotowania... serio... przeginasz! tetsy to zostaw szostoklasistom... a jak szukasz zony... to niestety przegrales... najpierw poszukaj dziewczyny ktora by sie zgadzala na takie testowanie!

Gość Też tak miałem
Dupy wziąłem ale potem dziwce kazałem spierdalać