Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 112233

Czy często do Was podchodzą chłopacy na ulicy?

Polecane posty

Gość 112233

Moje koleżanki bez przerwy się chwalą, że chłopacy ciągle podrywają je, a to w sklepie, a to na ulicy. Mnie się to nigdy nie zdarza, a przecież nie jestem jakaś odrażająca, raczej przeciętna. One zresztą też nie są jakimiś pięknościami... Wciąż opowiadają o swoim powodzeniu, mówią że faceci się za nimi oglądają, a mnie robi się smutno i siedzę cicho. Czy za Wami też się tak bez przerwy oglądają na ulicy? Czy tylko ja nie mam powodzenia...

Gość nie bo one to mitomanki
też opowiadaj a co ci szkodzi? :D

Gość brzydka jak noc
do mnie często podchodza i mówią jaka to ja brzydka jestem a mi robi sie smutno

ja ostatnio sie wkurwilam :o ide sobie po schodach w przychodni lekarskiej i idzie jakis dwoch typkow z silowni, ja schodze po tych schodach i jeden lapie mnie za brzuch (troche mialam odkryty bo zapomnialam paska do dzinsow zalozyc i mi lekko spadaly :D) i mowi \"fajny brzuszek\" :o nie wiem, moze innej by sie to spodobalo, ale ja mialam ochote mu strzelic z liścia, okropienstwo :o takie podrywy sa zenujace.

Gość Dudekk
Czasem jak tak sobie idę, to widze ładne dziewczyny. Nie wiem za bardzo jak poderwac taka laske na ulicy i nie wiem co moglaby sobie o mnie pomysleć. :P Dlatego nie podrywam lasek na ulicy.

Gość nie przesadzaj /..............
czym Ty sie przejmujesz, ważne żebyś sama czuła się atrakcyjna.....nikt nie musi się ciągle zaczepiać, zeby tak było....może się przechwalają.....jakby to nie było ważniejszych rzeczy na świecie

Gość 112233
Właśnie chodzi o to, że przez to przestałam się czuć atrakcyjnie...

Gość ja się ubieram normalnie
nie mam nic na wierzchu, a cały czas są zaczepki i rzadko kiedy mogę powiedzieć, że miłe...

Dziwna sprawa z tym podrywaniem na ulicy. Zapytac sie która godzina? :D Potem zagaić o pogodzie?? :D Przechodząc powoli na tematy bliższe sercu kobiety?? :D Jakoś sobie tego nie wyobrazam. :P

bo gentlemani i faceci z klasa nie zaczepiaja dziewczyn na ulicy :o moze sporadyczne przypadki sa gdy zaprosi na kawe, czy zagai rozmowe, ale nigdy w sposob chamski, np \"ej laska, bedziesz moja\" czy \"piekna, umow sie ze mna\" :o prostactwo.

...hehe, równie dobrze można takiej spotkanej na ulicy kobiecie zaproponować seks... ktoś powie, że mozna \"z liścia dostać\", ale czasem mozna dostać i seks! :P

Gość Sedzia Dreedddd
ale wy jestescie prozne .........

Gość zależy jak się wygląda
nawet jak wysoki, dobrze ubrany, zbudowany i przystojny to najwyżej 1 na 100 (???) się zgodzi.

...przykro mi Seti ale jestem zbyt niesmialy... :)

Gość wierzyć w siebie to połowa suk
taki los mamy jaki sobie wybieramy

= ojj moze sie odwaz z raz:) Andrzej to chbya zalezy od temperamentu kobiety:D

Andrzej. Pewnie zrobiła to z wrażenia. Wiesz ludzie w stanie uniesienia emocjonalnego robią rozne rzeczy, nawet krzyczą! :)

...albo pokazać \"sprzęt\" pod plaszczem! :P

Gość ojajajj
pewnie ze zaczepaja... ale sie ciesz ze Ciebie to nie spotyka.. zdecydowana wiekszosc tych zaczepek jest prostacka i zalosna.. nie ma sie czym podniecac... jak Twoje kolezanki to rajcuje to przykre :o

Gość ojajajj
ANDRZEJU ja kiedys dostalam kwiaty od nieznajomego i to bylo baaardzo mile :) trafiles na dziwna kobiete :)

zauwazylam ze ogladaja sie czesto.czasem podchodza na ulicy.a na imprezach podchodza prawie zawsze.to przez alkohol maja odwage ;)