Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrit

cztery testy a jednak?

Polecane posty

Gość adrit

witam dziewczyny Mam pytanie czy może komus przydazyła sie taka historia . Okres miałam 4 luty bardzo skapy i ciemny trwal zaledwie dwa dni .Tak z ciekawości zrobiłam tes wynik negatywny .W marcu okresu wogóle nie było dwa testy wynik negatywny Poszłam do lekarza nic nie widzial dał skierowanie na USG zrobiłam tes wynik negatywny ,poszłam na USG jest pecherzyk wygląda na ciąze choc lekarz też nie jest pewny.Przyjełam do wiadomości nawet sie ucieszyłam za kilka dni zrobiłam test bo mąz nie dowierzał i wynik negatywny Aha lekarz powiedział że to jakies 49 dni od zapłodnienia ,czy to mozliwe aby testy tak sie myliły? Teraz usg 8 maj nie bardzo wiem co myslec :(((

Gość stasznie duzo
tych mylnych testow,dziwne,poziom hormonu winien byc juz na tyle dostateczny ze dawalby pozytywny wynik

Gość stasznie duzo
sądzę że to nie ciąża

Gość adrit
nie miałam zadnych objawów :(

Gość beta hcg z krwi
da ci pewność na 100% i zapewni spokój psychiczny :)

Gość adrit
chyba nie mozliwe aby wszystkie cztery wyszły błednie dodam że róznych firm one były .

no fakt to troche dziwne żeby cztery testy wyszły negatywnie no cóz moze złosliwosc rzeczy martwch? nie wiem co powiedziec a jakie testy robiłas ???

Gość adrit
powiem ze nie pamiętam naz tych testów każdy był inny juz prosiłam w aptece o najbardziej czuły .

Gość segal
Nie, raczej nie jestes w ciazy. Przykro mi. Ja mialam podobna sytuacje- @ nie mialam 56 dni przy zwyczajowych 26 dniowych cyklach. Testy ujemne. W macicy "cos" bylo. Beta ujemna. Lekarz nie mowil o ciazy ale tez nie postawil ostatecznej diagnozy.Zrob beta HCG bedziesz miec jasnosc

Gość adrit
QUIC VUE- to test ktory robiłam jako ostatni . beta HCG- a na to trzeba miec skierowanie ? bo w pierwszej ciązy to odrazu dostałam skierowanie na test krwi a tu musze czekac na ponowne usg a ten 8 tak daleko:(:(

Gość kamileeeeeeeeee
tyle dni po zaplodnieniu to gin nie mialby watpilowsci ze to ciaza, dostalabys fotke z usg i posluchalabys juz serca! wg to nie ciaza, przykro mi jezeli sie staralas, radze zrobic test z krwi, albo czekac do 8 maja...

bete możesz zrobic w kazdy laboratorim bez skierowania to troche dziwne bo QUick są jedne najczulsze i nigdy sie nie mylą wiec prawdopodonbnie nie jestes w ciazy ale cuda sie zdarzają

Gość adrit
właśnie że lekarz sam się zastanawiał i zastanawiał i powiedział że to jeszcze wielki znak zapytania .Oj co bedzie to bedzie przez ten długi weekend i tak nic nie zrobię :(

Gość adrit
aha to ja w poniedziałek sie wybiorę :)

Gość kamileeeeeeeeee
zycze zeby bylo po Twojej mysli ale na chlopski rozum nawet gdyby to byla ciaza i lekarz by juz cos tam widzial, to testy o wiele szybciej powinny wyjsc juz poztywne nie wiem dziwne to, ale niczego na 100% nie mozna byc pewnym juz...

Gość adrit
wiem ale jak będzie malenstwo to fajnie a jak nie to można sie postarac :):)

Gość adrit
dzięki dziweczyny:)

mnie juz nic nie zdziwi.Kolezanka tez \"była w ciazy\",lekarka jej powiedziała ze na usg jest za wczesnie ale na pewno jest i w ogóle (no to idzie sie do lekarza zeby potwierdzic bo kto to lepiej zrobi jak nie lekarz) ucieszylismy sie....pozniej tak po 3 ,4 tygodniach dostała ostrą miesiączke- wiec szpital....okazało sie ze nie dosc ze nie jest w ciazy to nigdy nie była.... teraz juz spokojnie . 2 miesiace pozniej zaszła:):)i bedziemy rodziec prawie razem:)

adrit piszesz,ze w pierwszej ciąży....,tzn ze masz juz dzidzie prawda? Moim zdaniem tym razem to na pewno nie ciąża-jeden test na 1000 moze byc bledny,ale nie cztery.

Gość adrit
owszem mam juz córcie ma 14 lat więc od pierwszej ciązy sporo mineło .Poczekamy zobaczymy co lekarz powie z tego co widzę to nie tylko ja jedna mam taki przypadek .:)

Oj adrit to zycze Ci niebawem synusia,bo tez mam 14-letnia corcie👄 ,a teraz synus po trzydziestce to istne szalenstwo szczescia dla nas wszystkich!!!

Mialam podobnie, z tym tylko, ze nawet pierwsze usg nie wykazalo ciazy:) Ale dlaczego wobec tego lekarz nie dal Ci skierowania na badanie krwi?

Gość adrit
Nie mam pojęcia czemu nie dał mi skierowania ,mam nadzieje że jak pójdę 8 -go to dostane skierowanie jezeli nic nie bedzie dalej wiadomo.A jakis taki zakręcony ten lekarz byl :) .Esposito czy to znaczy że ciąza jednak była ? Kasiu C dziekuje :)

Gość adrit
no to super :) takie kochane maleństwo:)