Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukni pięknej chce

Wklejajcie zdjęcia pięknych, prostych sukien

Polecane posty

Gość Sukni pięknej chce

Jak w temacie: "wklejajcie zdjęcia pięknych, prostych sukien", takich gdzie panna mloda jest ozdobą sukienki, a nie na odwrót. Takiej właśnie szukam, ale jeszcze nie znalazłam idealnej.

Gość Do slub-wesele
Te suknie są brzydkie.

Gość tez szukalam takiej sukni
Gość Sukni pięknej chce
Tylko 3 zdjecia z ostatnio wklejonych sie wyświetlają: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b47d554386a3f9c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2aa511f1622f097f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/94bc25315257e28a.html Reszta linków nie działa. Jestem bardzo ciekawa wybranej przez Ciebie sukienki. Dziewczyny dzieki za linki. 👄 Później przejrzę dokładnie i napiszę, które mi się podobają najbardziej.

daj maila to powysylam wiecej

Gość pełno takich na allegro

Gość agnielica
Gość pełno takich na allegro
Belleteyn_ ----> tylko 1 link dziala

Gość to ja chyba tez
belletyn: to 1 suknia jest przesliczna! bardzoe mi sie podoba

Gość Sukni pięknej chcę
Dziewczyny jesteście niesamowite. Pewnie coś wybiorę, a jak nie, to będę mogła z 2 sukienek sklecić jedną. (Pewnie będę szyła, bo to taniej, albo odkupię. Oboje postanowiliśmy za wszystko płacić sami, wiec chcemy skromnie.) Tu macie świetną stonkę do wklejania fotek, (jest prosta, niezawodna i wszystko się super wyświetla): http://allyoucanupload.webshots.com

autorko daj maila to ci kilka przesle

Gość Sukni pięknej chcę
Założyłam nową pocztę, specjalnie na sukienki: suknichce@interia.eu Możecie przesyłać i wklejać też zdjęcia ślicznej biżuterii śllubnej. Też mnie bardzo interesuje. :) Dziękuję za wszelką pomoc. 👄

Gość Sukni pięknej chcę
Nie wiem skąd te "br" ;) Aders to: suknichce@interia.eu

Gość Sukni pięknej chcę
znowu :( Adres się kończy na interia.eu Nie ma tem więcej żanych znaczków "

wysłałam jak sie ja jakąś zdecydujesz to napisz tu :) jestem ciekawa twojego gustu :) 🖐️

Gość Sukni pięknej chcę
No właśnie mam na jutro zrobić koledze z pracy kolczyki dla żony, dlatego nie mam czasu się mocno przyglądać, ale najpóźniej jutro przysiądę i zdecyduję :) Narazie biorę się do pracy :) PS.: Chciałam też zdjęcia też biżuterii, bo szukam pomysłów, co zrobić dla siebie. (Też napewno moja biżuteria ślubna będzie dyskretna, skromna i delikatna, ale najpierw muszę wybrać sukienkę, a potem myśleć nad dodatkami).

Gość Sukni pięknej chcę
Ale nabrało tępa! aaaaaaaaaaaaaaa.... Wczoraj znaleziona sala dla kolacyjki ślubnej, (na wesele nie mamy kaski). Dziś ustalone w kościele. 4-ty sierpniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... przerażonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Hihi :D i szczęśliwa :D "Tez szukalam takiej sukni", Twoja sukienka cudowna, ale nie krzyczy do mnie "to ta". Za to Moje Kochanie zwariowało na jej punkcie, więc się zastanawiam nad podobną. Zmieniłabym jednak troszkę górę z powodu niedużego biustu. "Ines.ka", Dla mnie prosta sukienka to przede wszystkim prosty dół. bez falbanek na dole . Góra może być lekko udziwniona, ale dół cały gładki z ewentualnie małym haftem. Sukienka prześliczna, ale nie do końca w moim stylu. Sukienki z linków jutro starannie obejrzę, a na razie produjuję "nauszne ozdóbki", które muszę skończyć i jutro przekazać.

cieszę sie że mogłam choć troche pomóc ;)