Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aj ja ja

tipsy tanio rzeszów...szukam

Polecane posty

Gość aj ja ja

kto robi tipsy tanio w rzeszowie?

Gość Kasiaaby
ja robię tipsy (50zł) z dojazdem do klientki :) serdecznie zapraszam. 798 366 872

Gość MartaOSz
Witam Serdecznie Chcesz mieć piękne i zadbane, naturalnie wyglądające paznokcie? Jednokolorowe,french czy fantazyjne bogato zdobione?Zapraszam na przedłużanie paznokci metodą żelową. Zdobienia na każdą okazję.Oferuje szeroki wybór ozdób. Pracuję na żelach renomowanych firm.Posiadam certyfikat potwierdzający moje kwalifikacje. ]GWARANCJA TRWAŁOŚCI I ZADOWOLENIA! DOŁĄCZ DO GRONA STAŁYCH KLIENTEK ZADZWOŃ: 728876409 BĄDŹ NAPISZ: GG 6114950 martaosz@wp.pl Zapraszam również do obejrzenia moich prac na http://martaosz-stylizacjapaznokci-rzeszow.bloog.pl/ Cennik Manicure + malowanie na jeden kolor 15 zł french 20zł Przedłużanie paznokci 50 zł french 55zł ze zdobieniem 55-65 zł Żel na naturalną płytkę 35 zł french 40 zł ze zdobieniem 45 zł Odnowa 50zł uzupełnienie 40 zł Ściąganie paznokci (odżywka,oliwka) 15 zł Ściąganie paznokci przed nałożeniem nowych 10zł Naprawa jednego paznokcia 5-7 zł MartaOSz

Gość gość
Marta ty sie juz nie oglaszaj tyle, bo ten kto cie zna wie jak robisz te paznokcie...