Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupić telefon

Telefon w sieci ERA

Polecane posty

Gość chce kupić telefon

czesc Cchiałabym kupić sobie telefon w mixie w Erze czy jest ktoś zorientowany czy moge zostawić swój numer jaki miałam dotychczas też numer w sieci ERA a tel był na karte nie na abonament. Proszę o odpowiedź

Niestety wydaje mi się, ze to nie jest mozliwe... Mi kończyła się umowa era-mix i chciałam zostawic sobie nr i przejść na taktak, ale powiedzieli, że tak nie można (przy czym jest to bez sensu, gdyz zachowanie nr to był jedyny powód dla którego mogłam chceć zostać w ERZE a w ten sposób stracili tylko klienta... co prawda klienta TAKTAK, ale zawsze...). Nie polecam ery mix! W ogóle ery nie polecam...

Gość merkonia
z taktaka do mixa mozna przeniesc

Gość chce kupić telefon
dziekuje z aodpowiedz. Byłam w Erze TAK TAK tylko z powodu zachowania numeru. :/ Teraz to chyba jednak pomyśle o zmianie operatora

Gość era boa wie
602 900

Gość chce kupić telefon
Ignacja -- a jak to wogóle wygląda ten mix jakie opłaty miesięcznie, pytam bo nieweim.

Ale z mixa na taktaka nie można... a mix to taki jakby abonament bo podpisuje sie umowe...dlatego wydaje mi się, że z abonamentu tym bardziej przejsc na taktaka nie mozna...

Gość chce kupić telefon
ja chce przejsć z TAK TAKA na mixa z zachowanaiem numeru, Ciekawią mnie tylko opłaty i jak to wogóle wygląda.

Niedawno (2 miesiące temu) przeszłam z Tak-Taka na abonament.Zachowałam \"stary\"numer.:) Nie wiem,może to była taka promocja ograniczona w czasie? Wejdź na stronę Ery albo zadzwoń do konsultanta {kwiat] ♥♪♫

No ja wlasnie tez mam dosyc ery i tylko ze wzgledu na nr chcialam w niej zostac...ale ze nr zachowac nie mogę, to mam ich gdzies... sami soie szkodzą. Sprawdz oferte Play, z tego co ja patrzylam (a planuje kupno tel po powrocie ze stypy) mają fajną oferte zarówno na karte jak i na abonament (za 50 zl - 140 min. wymienne na smsy za 15 gr).

Gość mozna napewno
moja mama przeszla z taktaka na mixa zachowujac numer bez problemu chyba 30 zl sie placi za to albo cos kolo tego, przynajmniej tak bylo rok temu

Nie, no z taktaka przejsc na abonament pewnie mozna, bo to im sie pardziej oplaca (podpisujesz umowe), odwrotnie raczej im sie nie oplaca... no ale nie bede sie wiecej wymadrzac, bo moze cos zle mowie... mi w kazdym razie nie pozwolili zachowac nr kiedy chcialam mixa na taktaka zamienic... a bylo to miesiac temu.