Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rotterdam

Zakochałem się w kobiecie, której już nieodzyskam

Polecane posty

Gość rotterdam

już jest mężatką!! nie potrafiłem o nią zawalczyć i teraz już nie mam na co liczyć. Drugiej takiej nie znajdę:(:(:(:(

Gość im so sorryy
miałes swoja szanse, nie wykorzytałes jej . The end

Gość rotterdam
życie, życie,życie,życie,życie,życie,życie

Gość 4e5rt
mnie tez nie probowal odzyskac ukochany wyszlam za innego i tak trwam w tym zwiazku nie ze go nie kocham ale tamten to wiem ze byl miloscia mojego zycia :-o mysle o nim czasem i sie zastanawiam jakby to bylo ..

Gość 4e5rt
ostatanio tylko jak sie spotkalismy to mi powiedzial ze zawsze bedzie mnie kochac... :-o po co to powiedzial? 😭

Gość rotterdam
to oczym piszecie to tylko seks, cóż moge ją spotkać gdzieś i tylko się z nią przespać, tylko tyle............ale potym to już chyba w ogóle nie odnalazłbym się dalej

Gość 4e5rt
jaki seks...? my nie uprawialismy seksu :( a moze szkoda... przynajmniej mialabym jego smak do konca swoich dni.... :( tesknie za nim ale pierwsza nic nie zrobie udam ze dalej jestem szczesliwa :-o

Gość oł siieta
no i życie koniec znajdzie sie nastepna za jakis czas teraz nie mieszzaj jej w życiu

Gość rotterdam
za usta, za uśmiech, za zapach, za urodę, za jej ciało, za grację, za iteligencję dziewczyna marzeń, oddałbym za Ciebie cały świat

To po co w ogóle brać ślub, mając świadomość, że robi się wielki błąd? Nie rozumiem tego. A potem tkwienie w chorym związku - po co?

Gość moskwa
i bardzo dobrze, nie zakochałeś się tylko zaspokajałeś swoje ego, a ono nie ma nic wspólnego z miłością.

Gość a ja kocham żonatego
...od dwóch lat, potajemnie. Sama też jestem bliska ślubu z innym. I nie mówcie, że krzywdzę tego drugiego, bo sam powiedział, ze wolałby nie znać prawdy niż wiedzieć, ze go nie kocham :( A prawda jest taka, że to na myśl o tamtym chce mi się żyć. Staram się nie myśleć o nim, nie mam już z nim żadnego kontaktu, więc powinno być łatwo, ale nie jest. Czasem poczuję zapach, który mi go przypomina i aż przechodzi mnie dreszcz... a nawet nigdy z nim nie byłam tak blisko. Moze jeszcze trochę liczę na to, że w dobie, gdy rozwody są tak częste kiedyś i on sie rozwiedzie, ale nie koniecznie będzie mnie chciał :( choć czasem czułam, ze jest między nami magia...

Gość na stos
a kara będzie dluga i uciązliwa