Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMek

Ćwiczenia Powiekszające Penisa

Polecane posty

Gość OMek

Czy którys z panów stosował takie ćwiczenia w internecie jest duzo reklam które mówia o takich programach treningowych pozwalajacych powiekszyć długość i szerokośc penisa.. czy ktos może to wypróbował i może sie ustosunkować do tego ?

Gość OMek
dlaczego tak uwarzasz probowales ? uzasadnij swoja opinie ?

Gość na allegro
sciema tak samo jak kremy na cellulit:P

OMek > nie chce mi się na ten temat rozpisywać. Wiem stąd, bo czytałem kiedyś na internecie opinie ludzi, którzy próbowali to robić. Strata czasu, a i jeszcze można sobie krzywdę zrobić. Poza tym zapytaj lekarza czy takie ćwiczenia coś dają. Założę się, że każdy powie, że nie dają nic. Jedyna skuteczna obecnie metoda powiększenia penisa to operacyjnie. Ale jest cholernie droga i jak nie masz penisa poniżej 7 cm we wzwodzie to najlepiej zapomnij i ciesz się życiem bez kompleksów :)

Gość matko kochana
w penisie nie ma mięśni tylko ciało gąbczaste - dlatego ćwiczenia nic nie dadzą, nie przyrasta to jak mięsień, zresztą gdyby tak było to od regularnego sexu też by panom rosły penisy ze hohoho :) a tak nie jest, mimo ze cwiczenia regularne są.. niestety.

Gość doctorro
najlepsze cwiczenie - wydluza znacznie juz po pierwszym seansie;) 1. znalezc blok mieszkalny w okolicy i wejsc na 3 pietro ( ewnetualnie drzewo jesli brak bloku w okolicy) 2. otworzyc okno i stanac na parapecie 3. przywiazac solidnie ciezarek 25 kg linka do przyrodzenia ( penisa) 4 . wykonujac gwaltowny ruch - wyrzucic ciezarek za okno 5. patrzec jak przyrodzenie sie wydluza 6 po osiagnieciu wystarczajacej dlugosci odciac linke z ciezarkiem 7 w przypadku gdy dlugosc nie jest satysfakcjonujaca - operacje powtorzyc - tyle ze poleca sie wejscie odpowiednio na 4 pietro, 5 pietro etc.. efekt murowany;)

Gość uuuuuu
Chwilowemu powiększeniu służą chyba pompki do penisów?

Gość mnie bardzo kreci
sa metody pozaoperacyjne,nosi sie wtedy specjalny przyrzad rozciagajacy,ale sprawa jest klopotliwa np.co gdy ci sie zachce siku,albo gdy ci stanie? A propos cwiczen itp.Lezy umarly nagi facet,obok wiadro z rozlana woda,maly garnuszek.Ma uciety palec u nogo.Co sie stalo?Jak myslicie?