Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja_ona

3 dni przed można robić test??

Polecane posty

Gość GOSKKA
Kinga biedactwo napewno beda bolały nie martw sie wkoncu nadejdzie ten dzien zycze ci tego z całego serca wymiotywania moze mniej bo o nic przyjemnego ale trzymam mocno kciuki obys dołaczyłą do nas sciskam ci mocno i wysyłam poztywnwne fluidki***********obys zaszła:)

Czesc Dziewczyny! Czy moge do Was sie dolaczyc? Ja juz jestem po starankach i teraz niecierpliwie czekam na moment kiedy bede mogla zrobic kolejny test! Oczywiscie jestem na tyle niecierpliwa ze zrobilam juz 3 a jestem 4 dni przed @.Testy wyszly negatywne ale jestem dobrej mysli! Co prawda lykam Duphaston i obawiam sie ze @ nie przyjdzie w terminie bo z tego co wiem to @ przychodzi dopiero w 3 dniu po odstawieniu Duphastonu! Bardzo chce miec dzidzie! Bylam u gina i on mi powiedzial zebym zrobila test dopiero na przyszla niedziele ale chyba nie wytrzymam i w poniedzialek zrobie beta.. Kinga trzymam kciuki!!!!

Gość GOSKKA
Diana176 ja jestem w 5 tygodniu ciazy i tak jak ty szalałam z testami zrobiłam ich 5 i z tego trzy pokazały kreseczki ale te robione przed @ były negatywne ale twarda byłam i wieziałam ze w tym miesiacu @ nie przyjdzie i nie przyszła testy pokazały bardzo delikatne kreseczki dlatego tak powtazałam nie miałam pewnosci ale trzy ostatnie juz robiłam dzien po spodziwanej @ wiec opłaca sie poczekac wiem ze dobrze sie pisze wiec tryzmam kciuki i wysłam fluidki ****

Witam Was dziewczyny :) Ja też właśnie niecierpliwie czekam na dzień kiedy będę mogła zrobić test, planuję 26 maja (termin @). Tym razem jest to mój pierwszy miesiąc \"działań\". Nie myślałam, że akurat teraz zaczniemy starania, po prostu pewnego razu stwierdziliśmy z mężem \"teraz!\", a jak się potem okazało był to akurat dzień owulacji (z wyliczeń kalendarzowych)... Ale jestem negatywnie nastawiona, choć w sercu mam wielką nadzieję. O pierwszą ciążę \"walczyłam\" prawie 2 lata. W końcu pomogła kuracja hormonalna i bardzo się boję, że teraz będzie podobnie 😭 Jeśli w sobotę zobaczę 1 kreskę, albo wcześniej dostanę @ idę do lekarza i proszę od razu o te kilogramy leków co wtedy, bo to było straszne przez co musiałam przechodzić, co miesiąc zaglądając w majtki :( Bardzo Was więc rozumiem i mocno trzymam za Was kciuki!!!!

Dzieki Goskka za podtrzymanie na duchu!!! Ale wiesz jak to jest! Musze czekac az do sriody bo to bedzie 1 dzien po@ i nie wiem czy wytrzymam!!! Powiedz mi jaki test jest najbardziej czuly?

Gość GOSKKA
Diana mi pierwsza i druga ciaze wykrył test Quick Vue sa ponoc najczulsze lekarka jeszcze nic nie mogła powiedziec a test juz wykrył była blada kreseczka robiłam go na dwa dni przed planowana@ ale na to nie ma reguły teraz w czwartek ide na usg i jestem strasznie podekscytowana bo groza mi blizniaki napisz mi odrazu jak juz cos bedziesz wiedziała mnie bolał brzuch jak na @ i bała sie ze dostane w dzien planowanej@ zczeły bolec mnie piersi i pierwszy raz wymiotywałam ale objawy tez sa rozne u wszystkich znajdziesz mnie tez wna topiku STYCZEN2008 KOGI__oczywiscie tobie tez zycze powodzenia moj przykład jest dowodem ze idzie zajsc w pierwszym cyklu staran wiec dziewczynki trzymam kciuki:)

Diana176, oczywiście witamy Cię i serdecznie zapraszamy; wierzę, że następnym razem (tzn za pare dni) zobaczysz już 2 kreseczki! Kogi o cuda nie tak trudno :D więc mocno wierzę, że tym razem akurat dla odmiany załapałaś za pierwszym podejściem :-) Kinga, 😘 a Ty Kinga, wiesz co chcę Ci powiedzieć ;-) no! nie masz wyjścia! -czekam wreszcie na tą upragnioną radosną nowinę!! ❤️ ...żeby moje nauki nie poszły w las! ;-)

Diana176 - miło, że jesteś z Nami :) ja za Ciebie też będę trzymała kciuki :D GOSKKA ... moze Ty napisz co zrobiłaś w miesiacu w którym zaszłaś ... ze zaszłaś :D:D:D ??? Czym różnił się ten miesiac od tych gdy Nie Udawało się ?? ...i dzieki za fluidki :D Kogi :D będzie dobrze ... jestem z Tobą :* ...tak samo się niecierpliwie jak Ty :( MoniaAnia ... ja z twoich nauk sumiennie korzystam :D ... nadal się staram choć to już 21 dzień cyklu ... liczy mi się od początku miesiąca :D ... trzymam pupę do góry itp ... Oby było OK :) tego Nam wszystkim życzę :)

Gość GOSKKA
kinga nie nastawiałam sie i poprostu kozystałam z meza cały miesiac dzien w dzien jemu aplikowałam jogurty choc sama nie wiem czy to pomogło ale chciałam dac mu energii no i wyszło z czego sie ciesze pozdrawiam cie serdecznie i wiem ze sie uda

MoniaAnia ... Przyszło mi do głowy takie pytanko ... Piszesz, że w tym miesiacu Ci się udało ... i że może to akuraz z tego powodu, że starałaś się dłużej niż zawsze ... do 24-go dnia :) ... a wiesz może w którym dniu zaszłaś ??? czy takiego czegoś dokładnie nie można się dowiedzieć ?? ... Czy moze było tak, że starałas sie do 24-go ale mimo to zaszłaś już 11-tego :D ?? Tak jakoś mnie to ciekawi :classic_cool: Pozdrowionka Dziewczyny :)) Staraś się !! ...te które chcą ... Uważać na Siebie !! ...te które już mają ... FaSoLkę :P

Gość Leosia sia sia
:) 🌻 fluidki dla was 🌻 :)

Nie wiem, Kinga, trudno powiedzieć... To mogło się stać w którymkolwiek dniu ;-) Może dokładniej będzie wiadomo po pierwszym USG, gdy lekarz określi wiek płodu (czy raczej na początku \"dni płodnych\" czy w końcówce), bo to pierwsze USG jest podobno najdokładniejsze... Ale jeszcze nie byłam u gin. ... Tak jak pisałam już kiedyś - pierwszego syna na pewno \"wykochaliśmy\" 17 czy 18 dnia (czyli dosyć póńo), bo tylko w ten 1 dzień w tamtym cyklu staraliśmy się... I powtórzę się jeszcze -jak zwykle- POWODZENIA ŻyCzĘ !! :D

No cóż ... 23 dc ... 30-tego powinien być Okres - oby nie było :) Całkowite staranka już zaprzestałam ... ale oczywiście jak bedziemy mieli ochotę to ... :classic_cool: hehe... Nic nie czuje ... ale to chyba normalne :D na objawy za wcześnie :P ...i tak jak już pisałam -> WyLuZoWaŁaM !! :D:D:D Jak się uda będę Najszczęśliwsza ... Jak nie to w czerwcu mamy z moim kochaniem Wesele u znajomych ... będę mogła się bezproblemowo przezd weselem poopalać ... a na wesleu wyskakać :) Tak Czy Siak Będzie Dobrze (jednak wiadomo co bym wolała) ;) Trzymać Kciuki 🌻

Czesc Dziewczynky!!! No i nic nie wyszlo:( w tym cyklu. Zalamka totalna.Staram sie wyluzowac ale jakos nie moge! Moje Kochanie jest chyba bardziej zalamany niz ja:( Zaczynamy nastepne staranka.bardzo to przezywam bo jezeli w nastepnym cyklu nie wyjdzie czeka mnie leczenie endometriozy a po takim leczeniu raczej nie bede miala szans normalnie zajsc w ciaze.Czyli zostanie mi in vitro,co tez nie jest powiedziane ze sie uda!! I jak tu mozna cieszyc sie zyciem?

Diana176 ... jjjejjj ... głowa do góry !! Zobaczysz, że i do Ciebie los się uśmiechnie ... Tylko musisz wierzyć !! ... bo bez tego Nie Ma NIC !! :* Ja staram się już ... 5-ty miesiąc ... od początku roku ... i narazie też nic :(( ... a robie to jak szalona ... w płodne i niepłodne też :D No cóż ... zobaczymy czy w tym cyklu się uda ... Jak nie Trudno - Najważniejsze by się nie załamywać :* Dla mnie w sumie nie byłoby różnicy jak ma się począć Skarbek ... czy normalnie czy in vitro .. Ważne by był ... a do tego najważniejsza i najbardziej potrzebna będzie wiara :) ... no i chęci ... :P więc Nie Zniechęcaj się :*:*:*

Gość M a c e d o n i a
Dołączam ! Też bym chciała i tez mi nie wychodzi :) ehhh

Witaj ... M a c e d o n i a :) ...w końcu się uda!! Musi :D Licząc, że już mamy piątek to ... rozpoczyna się mój 25 dc ... Tą okropną @ dostaje 30dc ... max 31 ... nigdy nie później :) ... więc ... Oby w Dzień Dziecka jeszcze jej nie było :D Co prawda to 1 ... 2 dni różnicy ... ale dla mnie bardzo wiele, bo w całym moim życiu okres nie przyszedł później niż 31 dnia cyklu :) MoniaAnia i GOSKKA przekażcie telepatycznie ... czy tam wirtualnie ... troszkę tego swojego Fasolkowego Szczęścia :P będę wdzięczna 😘 Pozdrawiam i Dobranoc :)

Przepraszam pomyliłam emotki :(:(:( Nie udało mi się :(

Kogi :* Nie Ma Co się Poddawać czy Załamywać :) ...ciesz się faktem, że niedługo Nowe Staranka :D i powodzenia :* Ja jestem w trakcie 29 dc ... czekam... czekam... Nic Nie Czuję :D ... poza kłuciem :D ...ale ja zawsz czuję kłucie i zawsze inne niż w poprzednim miesiącu ... i zawsze sobie mówię TO JEST TO KŁUCIE :D hehehe... a potem jest @ i rozczarowanie - bo KŁUCIE przecież BYŁO :o hehehe :D ... więc wole myśleć RACJONALNIE :) Jutro ...ewentualnie pojutrze powinna wystąpić @ ... oby NIE zabłądziła :D !!! Piersi - nie bolą :/ dziwne ... Tempka w granicach 37,2 ... Niby się nie nakręcam ale OBY udało :) Trzymać kciuki :) proszę ...

No przecież TRZYMAM ! :D Od rana chodzi mi po głowie, że to już Twój 29 dzień ... ciąży... :-) oby oby oby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękiiiii MoniaAnia :*:*:* Niby to tylko FORUM ... ale dla mnie ważne jest to co piszesz (że od rana już myślisz, iż to mój 29dc) :) ...miłe to ❤️ .... no i ... OBY ... OBY ... OBY :D

Naprawdę tak za Tobą jestem, jakby to miało być NASZE WSPÓLNE dziecko conajmniej... ;-) :D hihi Trzym się (i rozejrzyj się za jakimś suwaczkiem ciążowym... OBY! OBY! OBY! ) :-)

Narazie NIC :) czuję się jak przed okresem ... brzuszek boli ... \"sutki\" tkliwe ... itp. Najważniejsze, że @ na razie NIE MA ... Będę informować na bieżąco... chciałabym napisać, ze sie udało ... :( ehhh OBY :*

hej dziewczyny, ja sie staram juz o 3 miesiecy:) w tym miesiacu zrobilam testy owulacyjne i wtedy probowalismy:):):):):) a teraz mam dopiero 19 dc, tez fiola dostaje i sama sie nakrecam nawet licze dni sobie w kalndarzu, codziennie zmieniam numer. jak przeczytalam ze ktoras z was jest wciazy i tak strasznie sie cieszy to az mi sie lezka w oku zakrecila, bo to musi byc taki mile uczucie:) gratulacje. kinga na pewno ci sie uda:) trzymam kciuki. ja w pracy teraz i zamiast pracowac to czytalam wasz watek od poczatku:)

arvena4 ... ja też trzymam za Ciebie kciuki :* U mnie nadal @ Nie Ma :D:D:D:D:D Brzuch Boli :/ Tempka 37,5 :o WoW ... co prawda mierzona popołudniu, a nie rano ale nawet popołudniu nigdy tak wysokiej nie miałam ... ...ale boje się, że to TYLKO znów moje objawy PEWNEJ ciąży .... ktorej potem i tak Nie Ma :) eeehhh Pozrawiam :D i standardowo napiszę -> OBY :P

Kinga, no jejku, pewnie wreszcie się udało... OBY !! :-) Jakby co, to kiedy testujesz? Kurczę, byłby milutki prezent w Dzień Dziecka - DZIECKO! :D Oby ! Temperaturka obiecująca... hihi Oby ! Daj znać jutro raniutko - czekam tylko na ++ wieści !! Oby!

Kinga, na pewno, musi sie w koncu udac:):):) czy temperatura podwyzszona oznacza ze mozna byc w ciazy???? nie znam sie troche:( mi drugi dzien z kolei krew z nosa rano leciala:( nie wiem czemu, moze oslabiona jestem, ale tez nie wiem po czym. ja nie mam zadnych oznach ze moze jestem w ciazy, oprocz tego ze sutki mnie bola troche, ale to pewnie przed okresem normalne. troche brzuh w dole boli tak jak na okres.ehhhhh:( ale mam nadzieje ze chociaz ktorejs ze staraajacych sie uda, zeby miesiac nie poszedl na marne:) powiedzcie mi dziewczyny o tej temp? i jej mierzeniu. pozdr

arvena4 - Temperatura ciała kobiety podnosi się zaraz po owulacji i na podwyższonym poziomie pozostaje przez około dwa tygodnie. Dlatego, mierzenie temperatury w trakcie cyklu miesiączkowego może pomóc w określeniu dnia największej płodności. Wyniki każdego pomiaru (codziennie rano, zaraz po wstaniu z łóżka) należy zapisywać tak, że powstaje wykres zmian temperatury. Pomiary zwykle rozpoczyna się od pierwszego dnia krwawienia miesiączkowego. Zwyżka temperatury o pół stopnia, w drugiej połowie cyklu znaczy, że wystąpiło jajeczkowanie, a brak wzrostu temperatury świadczy o braku owulacji. Jeśli zaszłaś w ciążę, temperatura pozostanie podwyższona, jeśli nie - spadnie do poprzedniej wartości na początku krwawienia miesiączkowego. SKOPIOWAŁAM to :) ... poczytaj sobie :) ...U mnie Okresu Nadal NIE MA :D:D:D ...Dziś jest 31dc ... w dodatku już 17 godzina :P ZAWSZE dostawałam najpóźniej właśnie 31 dnia... NIGDY nie dostałam w dniu 32 lub dalej :P ... więc jeśli dziś nie bedzie to bardzo dobry znak :) Nie chcę się jednak nakręcać ... i jeśli już to Testuję dopiero w sobote lub niedziele :) czyli 33 ... 34 dc :D Jestem coraz szczęśliwsza ... dziś widziałam kobiete w ciąży ... i patrzyłam na nią tak błogo :D że Ja też tak chce!! ... i pomyślałam sobie -> \"Jak zobaczę dziś jeszcze dwie kobiety w ciąży... to znaczy że ja też jestem\" buahahaha :D tak jakoś sobie pomyślałam ... i ... Byłam w centrum handlowym z moim Kochaniem i widziałam tam jedną ... i potem na parkingu kolejną :D Hehe!! Same dobre Znaki :) więc ... Jestem dobrej myśli :) OBY !!

OOOBBBYYY TAK DALEJ !!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Odezwij się jutro! 🌼