Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocureczek

mój narzeczony

Polecane posty

Gość kocureczek

jest bardzo zżyty ze swoją siostrą i matką do tego stopnia,że opowiada im nawet o naszym życiu imtymnym zawsze mnie to wkurzało.Próbowałam z nim rozmawiać na ten temat ale moje prośby i grożby nie skutkowały.On woli spędzić dzień z matką niż np.ze mną przy tym zapewnia,że mnie kocha.brakuje mi słów poradżcie coś

Gość pumeksol
znajdź sobie nowego narzeczonego :] tego kwiatu jest pół swiatu w końcu. a może i więcej :D

Gość no coz...
uciekaj, poki nie jest za pozno!!!!!!!!!!!

Gość kocureczek
szkoda mi rezygnować z tego związku poza tym "szczegółem" wszystko jest ok.Poznałam go w wiku sytuacjach i zawsze miałam w nim wsparcie

Gość Jejkuu
Mój by chyba umarł jakby miał opowiadać o takich rzeczach swojej matce. Jedyne co jej kiedyś zakomunikował to to że obawia się że moge być w ciąży. Hehe..

Gość moj tez delikatnie mowiac
niechetnie rozmawia ze swoja matka o sprawach zwiazanych z nami.Tzn jakies ogolne info ok, ale nie takie intymne.Twoj facet to mami synek, tzn na takiego wyglada. On powinien uszanowac wasza prywatnosc a zwlaszcza nie szargac wtedy , gdy prosisz o jej zachowanie. Niby to maly szczegol jak mowisz, ale dla mnie bylby powazna sparwa. No krew by mnie zalala, gdybym sie dowiedziala,ze moj partner takie cos odstawia

Gość Moim zdaniem ...
on ciebie nie kocha, ale ty wierz w to co chcesz. Jeżeli mowi o waszych sprawach intymnych osobom trzecim to jest po prostu ZDRADA nic innego Zastanów się czy warto na niego martnowac czas, on nie jest mężczyzna odpowiedzialnym ...

Gość poleczka a
co z tym zlego ze jest blisko ze swoja rodzina on nie ejst Twoja wlasnoscia

Gość Oczywiscie że
nic w tym zlego jeżeli ktos jest blisko ze swoją rodzina, ale jeżeli narzeczony jak pisze autorka mówi o ich sprawach intymnych to , to na pewno nie jest normalne, a z nim jest cos nie tak Moim zdaniem to smarkacz, albo po prostu szkoda na niego twojego czasu,

Gość bosanoga
spizdzaj od maminsynka jak najdalej

Gość poczytaj midellla...
Poleczko nic w tym złego ....ale czas przeciąć pępowinę !!!!!!!!!! A po drugie ona ma prawo do tego aby sprawy intymne były tylko ich sprawa ...jesli tego nie rozumiesz ,jestes jeszcze bardzo młodziutka ..

Gość jakmasznaimie
jak ma na imie

Gość kocureczek
Dzisiaj nie czułam się najlepiej katar przeziębienie lepiej siedzieć w domu czekałam aż przyjdzie porozmawia przytuli.Godzina 14:00 nawet sygnałka nie puścił dzwonię więc sama i co się okazuje

Gość kocureczek
zrobili sobie rodzinną wycieczkę do Krakowa właśnie wracają ale będą grillować u mamusi na podwórku więc nici ze spotkania.

Gość qrcze....
kocureczek - uciekaj jak najszybciej od niego! Zawsze będziesz tą drugą (a raczej trzecią, bo przecież jest jeszcze siostrzyczka). Zawsze będzie pierwsze zdanie mamy, drugie siostry, a dopiero na końcu Twoje. Nie wytrzymasz tego - i tak z niego zrezygnujesz - im wcześniej tym mniej będzie bolało. A pomyśl co będzie jak nie spodobasz się "mamusi" - czy on będzie miał jakieś skrupuły, żeby się jej w czymś przeciwstawić?