Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezcyckowa

tata mi wczoraj powiedział zebym

Polecane posty

Gość bezcyckowa

się ubierała bardziej kobieco tj w spódnice i bluzki a nie ja cigle w tej katanie chodze:( przykro mi

Gość i miał rację
pewnie chce żebyś już wyfrunęła z gniazdka:D

Gość poleczka a
cos mi tu smierdzi pedofila no chyba ze ojciec chce sie ciebie z domu pozbyc i marzy o tym zebys wyszla za maz i malzonek twoj przyszly zabral cie ps moze tatusiowi marza sie wakacje pod grusza a z powodu twoich wydatkow to tylko marzenie

Gość bezcyckowa
mam 17 lat pedofilia to na pewno nie jest

Gość poleczka a
widac droga jestes w utrzymaniu

Gość bezcyckowa
no własnie nie bardzo chyba kieszonkowe to 30 zł tylko (mam jeszcze dwie młodsze siostry)

Gość jest tyle pieknych
a co jest ze nie zakldasz spodniczek? nie twoj stajl?

Gość bezcyckowa.
nie zakladam bo mam meska figure ;( i wygladam jak facet w sukience

Gość poleczka a
coz by ci tu doradzic nie wiem

Gość bezcyckowa.
jak to to

dziewczęce stroje to nie tylko sukienki.. Połaź po sklepach,przymeirzaj rzeczy, na które wcześniej nie zwracałaś uwagi.. może coś znajdziesz.. A te teksty o pedofilii i co tam jeszcze.. no chyba nie ma co komentować.

Nawet mając męsko budowę odpowiedni dobrana sukienka badz spudnica i bluzka bedzie wygladac super moim zdaniem twój tata poprostu widz ze nie jestes atrakcyjna i jako mężczyzna a twój ojciec ci to sygnalizuje delikatnie. Najwyraźniej nie zrozumiałaś tatę nie gniewaj sie na niego tylko spójrz w lustro

Gość bezcyckowa.
ale ja zrozumiałam ten przekaz i włąsnie dlatego jest mi przykro ale ze mnie juz nic nie bedzie i sama zdaje sobie sprawę ze nie jestem atrkcyjna ale nie umiem tego zmienić, bo się chyba po prostu nie da ;(

Gość Mój też mi kiedyś powiedział
że mam w spódnicy do rodziny jechać a nie ciągle w tych porach i z pedofilią nic to wspólnego nie miało. Ten kto to zasugerował jest chyba chory na głowę. Twój ojciec chce po prostu żebyś była bardziej elegancka. To wszystko. Rodzice lubią się pochwalić swoimi dziećmi.

Gość Antyraluch
Ten, kto napisal pierwszy o pedofilii ma z tym sam problem, bo ten, kto nie mial z tym do czynienia, by w ogole o tym nei pomyslal.

A co na to wszystko Twoja mama ? Siostry ? Nie mogą Ci czegoś doradzić ? Nie pisz że nic już Ciebie nie będzie. Jesteś młodą dziewczyną. Jak możesz tak pisać! Pooglądaj jakieś strony internetowe. Jest masa zdjęć z propozycjami ubioru. Jak chodzisz po sklepach to patrz jak ubrane są manekiny i przymierzaj te stroje. Na pewno jest coś co będzie do Ciebie pasować i w czym ładnie będziesz się prezentować. Nie wierzę że nie.

Gość bezcyckowa.
własnie mi jest głupio ze moi rodzice nie mają się czym poochwalić bo jestem taka nieudana

troche cie nierozumiem autorka co znaczy ze sie nie da? Jak sie cxhce to sie wszystko da? A ci co sugerowali pedofilię sa inni i nie słuchaj tata twój chce abyś była atrakcyjna i tyle może warto to zmienić?:D

mi mama caly czas tak mowi. ide do sklepu a ona: umaluj sie. bla,bla,bla. juz jej nawet nie slucham,chociaz raje ma:)

Gość a kto ma ci szczerze radzic
jak nie wlasny ojciec? jak mialam nowy ciuch to czesto pytalam ojca, czy fajny , obcy facet ci prawdy nie powie, a ojciec ma jednak meski gust. Zreszta po latach widze, jak trafne byly niektore rady ojca w co do fryzur itd. Faceci zreszta nie widza nawet dokladnie czy konkretny ciuch jest fajny, tylko,ze calosc wyglada nie tak. Sluchaj ojca,dobrze na tym wyjdziesz. Mozna pytac trez brata, ale bratu na ogol wisi jak wygladasz, a ojcu bardziej zalezy, zeby miec piekna córke.

dziewczyno poprostu nie umiesz znaleźć w sobie tego co tzreba eksponować nie uważam żebyś była nie udana najpier zaakceptuj siebie a potem powolutku zmień swoją garderobą zamiast katany kup żakiecik albo np zamiast dzinsów kub eleganckie spodnie kobiece buty jest i ich teraz takich pełno a nie buciory makijaż delikatny a może zmień fryzuure nie smuć sie tylko podziekuj tacie i popreoś aby ci pomógł np.podniósł kieszonkowe albo sam dorób i do dziela

po prostu chce zebys ladnie wygladala:) wiadomo jak ojciec potrafi byc dumny z ladnej corki:) moj bardzo czetso mi mowi jak ladnie wygladam jak sie wystroje ( ja akurat uwielbiam kiecki i rozne kobiece bluzeczki) taka rola ojca:) a sie nie przejmuj, ja mysle ze powiedzial to, bo uwaza ze jestes fajna dziewczyna i powinnas do tego to podkreslac:) a co do twojej figurki.. mowisz ze meska, to proponuje np sukieneczki rozszerzony dol (poszerza biodra i pupe) z zaznaczona talia i bedzie super:) w koncu lato sie zbliza:):) powodzenia:)

Gość bezcyckowa.
łatwo powiedzieć ale dzieki za rady i miłe słowa już mi lżej jednak czasami potraficie być kochani po kwiatku dla każdego ;) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 mam nadzieje ze starczyło

Ile masz lat ? Jesteś chyba bardzo młodziutka. Wyczuwam tu nastoletnie kompleksy. Ale nie daj się takim myślom. Nie możesz. Człowiek musi siebie kochać jakim by nie był, bo nie ma innego wyjścia. Każda dziewczyna ma jakieś atuty i Ty na pewno też je masz. A jeśli tata Ci to zasugerował to ja bym podchwyciła ten temat i zapytała co w takim razie by mi doradził.

Gość bezcyckowa.
mam 17 lat mówił tez wczoraj ze musi sie za mnie "wziasc' i ze zabierze mnie do skleu ale pewnie jak zawsze na gadaniu sie skonczy szczerze mówiac to ja wrecz nienawidzę zakupów,jak kiedys uwielbiałam tak teraz ich nie znosze

tropikalna pomarańcza, nie wiesz co gadasz. Jak masz duże cycki to się ciesz i o nie dbaj, a nie narzekasz. bezcyckowa to dobrze, że chce się za Ciebie wziąść powiedz mu, że bez cycków nic nie będzie pasowało. Więc kredycik i robimy...

daj tacie szanse zainteresuj sie jego propzycja i skorzysatj mój tata zawsze zabierał mnie na zakupy uwielbiałam to teraz chodze z mężem nie ma lepszego doradcy niz mężczyzna który cie kocha

Gość bezcyckowa.
tomaszek w końcu tez facet :O a o tych cyckach mi tak głupio mówić nawet z mama a co dopiero z tatą ile tak operacja kosztuje?