Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaAska

Dlaczego on MILCZY??

Polecane posty

Gość AsiaAska

Wszystko bylo pieknie, ladnie, wspolne spacerki, kino, wypady na pizze, wzajemna sympatia i co? CISZA. Od 4 dni CISZA!! Dlaczego faceci tak robia? :O:O:O Jak mozna zmienic swoje nastawienie do dziewczyny z dnia na dzien??:O

Gość butelkaa
za miesiac sie odeziwe i znow bedzie pizza...itd :)

Nie wiem ale moj eks Jasiek jednego dnia byl we mnie zakochany a drugiego stwierdzil ze nie wie co czuje. Potem chcial przyjazni a dwa dni pozniej ze jednak nie. Teraz znow chcial i ...sie nie odzywa od 4 dni. I kto tu gpscia zrozumie?

Gość AsiaAska
butelkaa----> ale dlaczego za MIESIAC??:O:O Taki standard??:O

Gość AsiaAska
Zawsze mial cos do roboty,ale jednak sie oddzywal. Teraz absolutna cisza!! NIC:(

Gość nadiiaa
wiesz Asiu chyba tak...odezwie sie za miesaic albo za dwa tygodnie... a jak sie odezwie i bedzie juz znow ok to znow przestanie sie odzywac..ehh wiem z autopsji :)

Gość AsiaAska
Staram sie nie martwic, nie wieszam sie na facecie, umiem zyc sama ze soba, mam swoje zainteresowania, prace, itd. ale tesknie za nim:(

Gość nadiiaa
jedna wielka masakra i tyle:(

Gość AsiaAska
ja rozumiem,ze chce byc sam, sama tez nie zadreczam nikogo non stop i potrzebuje chwili refleksji, ale wyslac sms to nie zajmuje dlugo:(

Gość izabel1
ja mysle ze "pocztaj" dobrze mysli oni chca sobie nas wychowacteraz tylko czy to jest dobre czy zle w moim mniemaniu napewno dobrze jest miec chlopaka zdecydowanego i lekko wladczego ale nieszkodliwie bo wtedy ja moge poczuc sie bezbronna z drugiej strony denerwuje mnie to czasem zastanawiam sie jak pokazac mu ze nie jest tak do konca panem

Gość AsiaAska
ja dlatego sie do niego nie oddzywam pierwsza. Nie chce,zeby sobie pomyslal,ze nie moge zyc bez niego, bo moge, chociaz jest to zycie troche smutniejsze jak go nie ma;) Nie moge sobie nawet wyobrazic,ze np. juz nigdy sie do mnie nie odezwie i juz nigdy go nie zobacze:O

poczekaj,na pewno sie odezwie :) faceci tacy sa ze potrafia ginac na dluga chiwle a potem wracaja...nie wiadomo czemun tak jest ale jest

Gość AsiaAska
Mam nadzieje,ze sie odezwie. Teraz zaluje,ze nie okazalam mu bardziej,ze go lubie:( Nie pozostaje mi nic innego jak czekac:(

Gość ulala kejan
jeju tanczylam hula przed nim polnaga a on sie poplkalal :( czy wroci?

Gość AsiaAska
Mikunia----> mam nadzieje,ze u Ciebie tez bedzie OK;)

Gość ulala kejan
ja????ale ja chcialam dobrze.....pupupupu :(

Gość AsiaAska
ZAwsze tak jest,ze dlugo, dlugo nic a jak sie jzu zaczynam angazowac to zawsze cos sie dzieje:O Chcialabym miec latwosc okazywania uczuc, a nie mam:O Zawsze zanim sie otworze to zajmie troche czasu. Moze mial dosc zastanawiania sie co ja mysle?O Teraz mysle o najgorszym-ze poznal inna dziewczyne, wrocil do bylej, itp. czarne scenariusze:P;)

Gość ulala kejan
a ja dalam hula in co???????????

Gość ulala kejan
tanczcie huka,....dupa i do przodu

ja mysle ze sie odezwie :) wiem jak ciezko okazywac uczucia bo czlowiek sie boi by sie nie sparzyc. ale mysle ze bedzie ok ulala kejan idz sie poloz!!!

Gość heeb
pewnie tak samo jak Ty czeka i zamartwia sie dlaczego nie piszesz... no i oczywiście on nie chce tego zrobić pierwszy- żeby nie wyszło że mu za bardzo zależy, przetrzymaj go jeszcze troche a sam się odezwie :)

Gość ulala kejan
a m0oj mnie pokocha za hula???????