Monika_19 0 Napisano Kwiecień 29, 2007 Prosta za kolano brazowa najlepiej z jakas aplikacja odciagajaca wzrok od bioder... Dodam ze w Krakowie... Prosze podajcie jakies sklepy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajrzyj tutaj......... Napisano Kwiecień 29, 2007 http://www.allegro.pl/search.php?string=sp%C3%B3dnice&category=530&country=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 29, 2007 wolalabym cos jednak przmierzyc zanim kupie... bo naprawde trudno znalezc cos na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 ja noszę w zasadzie tylko spódnice, też takie, żeby biodra się nie rzucały w oczy ;) i ostatnio, co mnie bardzo zdziwiło, dużo fajnych spódnic jest w C&A, nie wiem, czy jest w Krakowie, ale jeśli tak, to zajrzyj :) mam stamtąd właśnie taką brązową, rozszerzaną, a dzisiaj kupiłam jeansową, z aplikacją z boku na dole :) no i jeszcze w Carry się zdarzają ładne spódniczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 kurcze te sklepy juz obsoczylam jakis czas teu i nic moze faktycznie sie jesczez teraz przjde moze cos nowego maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach