Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuxgny

Czy przy wyborze faceta zwracacie uwagę na to

Polecane posty

Gość wuxgny

jaką ma pracę lub co studiuje? Czy to czym się zajmuje, ma duży wpływ na to, czy będziecie wiązać z nim jakieś plany na przyszłość czy nie?

Gość koc
A ja ostatnio słyszałam od kumpeli ,że z facetem co pracuje w sklepie to by się nigdy nie związała czy bez wykształcenia wyższego . Powiem szczeże byłam w szoku .

Gość Psajkolog
Jesli pracuje w sklepie tzn. ze nie ma wielkich ambicji, moze ma niskie zdanie o sobie, ze np. nie moze liczyc na bardziej prestizowa posade. Jesli kolezanka ma wysokie zdanie o sobie to nie byloby sensu, zeby te dwa osobniki sie ze soba wiazaly, bo zawsze istnialby konflikt interesow.

Gość koc
ok . kumpela Pani Magister . wiele godzin przegadałyśmy na ten temat , ale jakoś nie umiałam jej przekonać ,iż facet sprzedający spodnie nie traci jako meszczyzna . Przynajmniej dla mnie to jego zaradnośc życiowa czy cheć własnego rozwoju , ale przede wszystkim inteligencja a nie papierek ma znaczenie .

Gość Psajkolog
hakuna interweniujesz? ;)

Gość Psajkolog
koc .. jakby byl zaradny to by zostal prezesem jakiejs firmy i zarabial 10 000 na miesiac a nie 1000.

Gość koc
ok . dobra opowiem całą historie kumpeli . Zakochała się w swoim przełożonym , który pracował w sklepie ale w jej oczach zmaleł jak się dowiedziała że nie mam magistra i jakoś fakt że facet pracuje w sklepie jakoś ją degustował uważała to za mało męskie . Notabene znałam gościa - pozabijalibyśmy się po 5 minutach ale jest inteligentny choć w moich oczach rozkapryszony i niedowartościowany gostek .

CZasami zawód faceta może przeszkadzać.. Jeśli jest np żołnierzem.. Marynarzem.. Są zawody,które wymagają większego dostosowania się jednej ze stron.. I nie ganię osob,które wycofują się z takich związków..

Gość znowu glodny jestem
lepiej pracowac w sklepie czy markecie niz siedziec w domu i nie robic nic 🖐️ pytanie skierowane w druga strone oczywiscie wszystkie panie by razilo niesamowicie mocno ;) gdybym mial siedziec w domu albo sprzedawac spodnie w galerii to nawet chwili bym nie siedzial na dupie marzac o fotelu prezesa, ktory mi zaproponuje potezna miedzynarodowa korporacja :classic_cool:

Gość koc
Psajkolog-- pomyłka zarabiał o wielllle więcej niż myślisz był jednym z prezesów firmy .

Gość znowu glodny jestem
buahaha zakochac sie w przelozonym, czyli kims NAD nia i jeszcze marudzic, ze niezaradny :D chyba bardziej zaradny od niej ;)

Gość balbinkaa
chcialabym zeby moj partner studiowal w dobrej szkole, ale nawet jesli nie bedzie to nie skresle go.najwazniejsze jest jaka jest sie osoba a nie jakie ma sie wyksztalcenie

Gość koc
Serce nie słucha czasami !!! Ona była w nim zakochana a on z nią igrał to fakt . Ja uważam że był dupkiem i gnojkiem , prymitywem niedowartościowanym , bo narzekał na zarząd firmy choć sam nią zarządzał , takich rzeczy się nie robi , jak ci się nie podoba to zmień prace a nie mów że się nie zgadzasz z taką polityką . Dla mnie będzie dupkiem niedowartościowanym i tyle !

Gość koc
znowu glodny jestem ---- po 3 miesiącach dostała odpowiedz z firmy w której bardzo chciała pracować i jest kierownikiem .

Gość balbinkaa
najwazniejszy jest pomysl na zycie! ilu jest bezrobotnych magistrow, a ile osob ktore mimo braku wyzszego wyksztalcenia porfafily rozkrecic fajny biznes i zarabiaja na nim niezla kase! bo o pieniadze tutaj chodzi

Gość przyszła oślica
zwracamy uwagę, ale od siebie też wymagamy

Gość znowu glodny jestem
no juz nie przesadzajmy nie zrezygnuje z pracy w wielkiej korporacji tylko dlatego, ze cos mi nieodpowiada, pomarudzic zawsze mozna i KAZDY to robi, nawet majac wlasna firme bedziesz narzekac. cudownie, ze jest kierownikiem, a tych to tu na kafe jest pod dostatkiem i jestem pewny, ze ktos z mojego kierownictwa tez tutaj siedzi ;)

czy tylko ja sobie przypominam dziesiątki tematów w których dziewczyna narzekała na faceta po zawodówce, pytając o to czy taki nadaje się do związku... i chyba większość odpowiadaczy była na stanowisku że to za duża różnica (oczywiście dla kobiety po studiach) bo takie rzeczy określają inteligencję, świadomość, itd... 🖐️ trzeba by w wyszukiwarkę zajrzeć :P

Gość livdny
Tak, to jest dla mnie bardzo ważne!

Gość balbinkaa
hakuna, naucz sie czytac ze zrozumieniem! oczywiscie ze milosc jest najwazniejsza ale ja o niej nie pisalam! nie jest najwazniejsze jakie czlowiek ma wykształcenie, tylko czy zarabia tyle zeby moc godnie zyc.

Gość jaskółeczka mała
Oczywiście! Nikt nie zaprzeczy, że teraz prawie każdy ma wyższe lub chociaż średnie wykształcenie... Większość osób po zawodówce stanowią osoby bardzo mało ambitne, leniwe... Oczywiście są wyjątki, np trudna sytuacja rodzinna- takich osób nie przekreślam. Ale jaki sens jest wiązać się z facetem, z którym przyszłość będzie wyglądała jak w serialu "Świat wedlug Kiepskich"??? Nie przekreślam facetów pracujących w sklepie lub jako pracownik fizyczny na budowie w warsztacie samochodowym itp. jeśli nie jest egoistą i leniwcem, któremu prawie nic się nie chce w życiu robić oprócz narzekania.

Gość sangria
To czym sie zajmuje i co robi ma oczywiscie wplyw.Facet musi miec podobny punkt widzenia do mnie. To sie wiąże z praca i tym czym sie zajmuje