Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula0000007

ODDAM PIESKI W DOBRE RĘCE-WILKOWATE

Polecane posty

Gość paula0000007

Gość a za ile i skad jestes ja suc

Gość a za ile i skad jestes ja suc
mnie by suczka interesowala ,mam psa ,ale kiedys sunia mi zdechla

Gość paula0000007
JESTEM Z RASZYNA KOŁO WARSZAWY,ODDAM ZA SYMBOLICZNĄ KWOTĘ,ŻEBY SIĘ DOBRZE CHOWAŁ, SĄ TYLKO 2 SUNIE, I TO NAJŁADNIEJSZE Z WSZYSTKICH SZCZENIAKÓW

Gość aaaaaaaaah
a jakie kolory?czy to bardzo duze psy beda?

Gość aaaaaaaaah
nie dziala ten link

Gość paula0000007
WIELKOŚCI JAK OWCZAREK NIEMIECKI,MOŻE CIUT MNIEJSZE

Gość aaaaaaaaah
to dosyc spore ,a ile maja juz sunie mcy?

Gość paula0000007
MÓJ ADRES W RAZIE PYTAŃ: paula007@wp.pl

Gość NANNAJDUFRU
łADNE

Gość paula0000007
odświeżam

Gość paula0000007
wszystkich szczeniaków jest 8!

Gość katerina246
słodziutkie!

Gość a po co
sukę rozmnażałas, skoro nie miałas z góry upatrzonych domów dla szczeniąt i co zrobisz, jesli nikt ich albo kilku z nich nie weźmie?

Gość paula0000007
a powiedz kto tak robi że najp[ierw zbiera zamówienia na psy i potem dopuszcza sukę???!!! stuknij się!!! jak cię ten temat nie interesuje to się nie udzielaj! a jeśli już jesteś taki wścipski(a) to wiedz że ja tą sukę znalazłam w szopie na wsi z 1 dniowymi szczeniakami i wyrwałam szczeniaki z rąk wieśniaków którzy chcięli je zakopać! Mam nadzieje że jest ci teraz głupio za swoją aluzję i docinek!

Gość a po co
nie jest mi głupio bo nie ma powodu a Ty bynajm,niej nie pokazujesz klasy odpowiadając takim tonem wystarczyło wyjasnienie "znalazłam ją jak juz była szczenna" a w odpowiedzi na pytanie - kazdy odpowiedzialny własciciel orientuje sie najpierw, czy ktos szczeniaki wezmie, zeby nie musiec ich usypiac ani oddawac do schroniska

Gość paula0000007
nie wiem na jakim świecie ty żyjesz i nie zgrywaj takiego przemądrzałego! odpowiedziałam ci takim samym tonem jak ty mi zadałeś pytanie. I nie jesteś panem świata żeby uczyć ludzi jak należy postępować,każdy wie co powinien robić. Jakbyś Ty miał klase to nie zadawał byś takich durnych pytańi zastanów się jeszcze raz nad swoim pytaniem" a po co sukę rozmnażałas, skoro nie miałas z góry upatrzonych domów dla szczeniąt i co zrobisz, jesli nikt ich albo kilku z nich nie weźmie?" Dlaczego nikt miałby nie wziąć? już 3 są zamówione a mają dopiero miesiąc,więc bądz spokojny,poza tym są bardzo ładne i znajdzie się wielu chętnych

Gość a po co
to nie ja wstawiam wszędzie po 3 wykrzykniki jak egzaltowana panienka pytanie zadałam normalnie, Ty natomiast obruszasz się jakbys miała cos na sumieniu, zamiast odpowiadać normalnie ile masz lat, 16?

Gość paula0000007
więc pokaże ci klase skoro tego chcesz i nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować.Jesteś osobą która wtrąca się w sprawy które nie powinna. Widać że jesteś osobą nie dowartościowaną która cierpi na brak zajęcia i myśli że używając górnolotnych zwrotów jesteś kimś "hop siup"! Szkoda czasu na osobę która chce się tylko pomądrzyć.SĄDZĘ ŻE TO TY JESTEŚ MŁODĄ OSOBĄ KTÓRA NIE MA POJĘCIA O ŻYCIU I PEWNYCH SYTUACJACH KTÓRE SIĘ ZDAŻAJĄ.WI ĘC SĄDZĘ ŻE TO TY JESTEŚ NIEDOROSŁA. JA DOSKONALE WIEM CO TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ. I ODPISUJE TYLKO DLATEGO ŻE SZLAK MNIE TRAFIA ŻE TACY BEZMYŚLNI LUDZIE WTYKAJĄ NOS W COŚ O CZYM NIE MAJĄ POJĘCIA.

Gość a po co
to, że Ty jakichś zwrotów nie rozumiesz, nie znaczy, że są one górnolotne skoro już chcesz się kłócić to proszę - wobec tego mogę Ci jedynie zaproponować, żebys za kasę zyskaną na sprzedaży psiaków kupiła sobie słownik ortograficzny żegnam dziecinko

Gość paula0000007
zepsułaś topik!