Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
grey

WYCIECIE MIGDALOW - BRZYDKI ZAPACH Z UST

Polecane posty

Witam. Wiem, ze ten temat byl juz kilkakrotnie poruszany na forum. Jednak w moim przypadku sprawa wyglada nieco inaczej: 1,5 roku temu wycielam migdaly: byly straszliwie wielkie, jeden byl nawet zrosniety ze scianka podniebienia, caly czas przed wycieciem chorowalam na angine, mialam pelno ropniakow itp. a co z tym sie wiaze nieprzyjemny zapach z ust. Po wycieciu migdalow nieprzyjemny zapach sie zmniejszyl, jednak dalej mnie to meczy :( Plucze gardlo, teraz zaczne pedzlowac gencjana, moze to pomoze? Moze niektorzy napisza: isc do gastrologa i zrobic badania czy to nie sprawa zoladka, ale na 100% wiem, ze nie, bo niestety musialam jakos sprawdzic skad ten nieprzyjemny odorek pochodzi (czy to moze i zoladek...), wiec po prostu przejechalam sobie po gardle patyczkiem z wacikiem no i niestety czuc ten nieprzyjemny zapach :( Juz mi na to zwrocil uwage moj chlopak, martwi sie o mnie o moje zdrowie, ale kurde... Ja chce sie tego pozbyc! Nie mam juz zadnych ropniakow :( Czy ktos z Was mial taki problem, ze po wycieciu migdalow dalej sie meczyl z tym problemem? Blagam, odpiszcie. Czym plukac gardlo? (oprocz azulanu, rumianku, wody utlenionej...).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować