Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona od tygodnia

Nie słuchałam rad .Uparłam sie na sesje w dniu ślubu - oto moja historia...

Polecane posty

Gość żona od tygodnia

21 kwietnia miałam slub. Przygotowania trwały ponad rok,z czego pół roku przebierałam w fotografach. Wybrałam w końcu faceta,który robił zdjecia kilka miesiecy wcześniej mojej przyjaciółce. Zarówno przyjaciółka jak i fotograf przekonywali mnie aby sesji zdjeciowej w studio nie robic w dniu slubu. Podawali argumenty,ze bedą nerwy,ze na sesje trzeba bedzie poświecic sporo czasu,ze moze sukienka sie pognieśc,ze bedą ujecia,gdzie trzeba bedzie lezec,siedziec czy wygłupiac sie i ze makijaż do zdjec powinien byc inny niz na dzień slubu... Nie słuchałam.Wydawało mi ie,ze przesadzaja,ze jednak to w dzień slubu będzie "ten błysk" w oku.Mówiac wprost: UPARŁAM SIE I JUZ. I pożałowałam. W dzień sesji spóźniliśmy sie do fotografa ponad godzinę.Wszystko przez fryzjerke,która bardzo długo układała mi włosy. Już byłam zdenerwowana. Jak juz przyjechalismy do pracownii - okazalo sie,ze mój luby zapomniał butów (ubieralismy sie przed sesją ,zeby w samochodzie nie gnieść ciuchów) No wiec kolejne nerwy i wzywanie świadka aby te buty przywióżł. Jak juz pozowalismy ,okazało sie,ze mój luby nadepnął mi na suknie z trenem i naderwał kawałek materiału. Załamałam sie i nie wytrzymałam. Powiedziałm mu w nerwach dwa słowa za duzo. To zmroziło atmosfere. Fotograf robił co mógł a mi łzy cisnęły sie do oczu. Mój misiek dygotał ze stresu (czułam to jak mu serce wali) Przy ujeciach,gdzie sie przytulalismy - swój makijaż odcisnęłam na jego garniturze. I znowu stres: bo trzeba było go oczyscic. O kolejnych "bliskich" ujęciach mowy nie było. Ledwie sie obejrzelismy a juz był czas aby kończyc sesje.Wyjechaliśmy z pracownii foto w pospiechu aby nie spóźnic sie do kościoła.W samochodzie zorientowałam sie,ze zapomnialam spakowac welonu i znowu powrót do studia i w nerwach na ostatnia chwile zajechalismy do koscioła. Jeszcze w czasie wesela - wysłalam sms-a do fotografa,aby nie wywoływał zadnych zjdec,ze jednak powtórzymy sesje. Trudno zaplacilismy za jeszcze jeden dzień zdjeciowy (na szczescie,fotograf policzył na s ulgowo) Zrobilismy sesje 2 dni po slubie w poniedziałek.Obydwoje jeszcze mielismy urlop. Zdjecia wyszly super! takie jak chciałam ale juz bez stresu,nerwów i na kompletnym luzie. Niech moja historia da wam do myslenia,zanim zdecydujecie sie na zdjecia w dniu slubu. Szkoda nerwów i czasu.Wierzcie mi.

Gość tak to jest
a co nas to wszystkich obchodzi kolejna glupia ges

Po pierwsze gratuluję Młodej Mężatce...po drugie gratuluję męza, bo stoicki spokoj musial zachowac :) Po trzecie...niech Twój przypadek bedzie ostrzezeniem...oczywiscie, ze nie nalezy robic zdjeć przed ślubem!!!!!!!!!! Przeciez wówczas nie jest się nawet małżeństwem :) Zyczę Ci, by wypadek z fotografem był ostatnia wpadką na nowej drodze zycia. Wszystkiego dobrego :)

Gość niebieskooookaa22
ciesze się, że macie "jednak" ładne zdjęcia :)

Gość żona od tygodnia
tak,widzielismy juz fotki na płycie .sa ładne bardzo-)

Gość zgadzam sie znow to samo
Wiesz ze wklejasz taka sama historie 💤

hehhe a ja myślałam, że miałaś sesję na uczelni w dniu ślubu :P :P :D tak z tematu skojarzyłam ehehehhehe

Gość ale sie usmialam

Gość to juz bylo na kafe...
kolejny dowód na to że większość prowokacji i tego typu historyjek jest sprawką moderatorek... pprzeciez musi sie tu cos dziac ;p

Gość no i co ze bylo.
przeciez to historia, ktora sie moze zdarzyc kazdemu i doskonala rada zeby niczego nie robic na "hura" bo nikomu to na dobre nie wyjdzie

Gość ratunkuuuuuuuuuuu
do tak to jest: wiesz co Ty naprawde jakas dziwna jestes czepiasz sie o wszystkie tematy poruszane na forum. Skoro tak Ci nie odpowiadaja to zmien forum!

Gość ratunkuuuuuuuuuuu
do tak to jest :jeszcze jedno: a jak ci nie obcchodzi "kolejna głupia ges" to sie nie wypowiadaj, bo niby Cie nie obchodzi a ciekawska jestes i czytasz

Gość a ja miałam zdjęcia
w dniu ślubu i nic z tych rzeczy nie przytrafiło mi się więc nie uogólniaj:-P Na nic się nie spieszyłam, o niczym nie zapomieliśmy:-)

Gość a potem
urzekła mnie twoja historia :O Ciocia dobra rada przemówiła :O :O :O Weź to opublikuj w Poradniku Domowym :O :O

Gość a ja miałam zdjęcia
dokładnie:-D Najlepiej w Poradniku Domowym!!!!!!!!

Gość baśek
Na drugi raz będzie inaczej,czas upływający,nowe doznanie,to nauka dla...tych co czytają i czasem innych słuchają.

Gość gruba gęś
hehe , na kafeterii siedzą prawie same obiboki, co całymi dnaimi przesiadują przed komputerem , więc ryzykowne jest wklejanie czegos , co juz kiedyś było - na bank zauważą

Gość gruba gęś mówisz o sobie
???????????????

Gość agulaiwiwiwiwiwiw
A ja nie rozumiem. Ja miałam slub w kosciele o 16 potem na sale nastepnie po tych wszystkich oficjałach (obiad tance i w ogóle) pojechalismy w plener tak koło 18:30 z pleneru do dziadka bo dziadek chory i nie mógł byc na weselu od dziadka do fotografa w studio) o 21:30 bylismy spowrotem. i co?jestem zadowolona . było pieknie a zdjecia juz w zaden dzien nie wyszły by tak pieknie jak wtedy- jest to jedyny taki dzien i wyglada sie w nim najpiekniej. Nie rozumiem zdjec w inne dni.....

Gość tyna
no a goście napewno wysmienicie się bawili tyle godzin bez pary młodej.......no ale Twoi goście widocznie przyszli sie tylko najeść...

Gość demaskatorka
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3212773 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=39093340&a=39093340 Zona od tygodnia - smiech na sali. To tylko nachalna reklama pewnego fotografa, ktory wmawia na wszystkich forach pannom mlodym, zeby sesje robily u niego w inny dzien niz sobota. Wiadomo, sobota jest jedna w tygodniu, alo da sie zarobic..

Gość prowokatorka
to leń smierdzacy!!!!!!!!!!! zamiast wymyslać swoje historie to powiela inne!!!!!!!prowokato bez fantazji juz gorszego nie moze być!