Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona z farmony

Farmona tabletki do Piersi-CUDO

Polecane posty

dziewczyny naprawde wam je polecam, szybko widac efekty i sa tanie w porownaniu z zagranicznymi specyfikami z allegro. Ja sie bardzo ciesze ze je wyprobowalam, lato sie zbliza i w staniczku wreszcie bede miala co pokazac na plazy

No moze i tak,ale jak przestaniesz je zazywac piersi wroca do poprzedniego stanu,a przciez przez cale zycie nie bedziesz ich brac.Bez sensu:(

bede je brac do ciazy :) farmona to nie jest wyjatek tak jest z kazdymi tabletkami! a ja sie dziwie ze laski fortune wydaja na zagraniczne tabletki jak maja pod nosem tanie...te zagraniczne jak odstawisz tez piersi wroca do normalnego stanu

Gość anteczka
ile kosztują?? i czy są na recepte?

No jak kiedys bede w caizy to na pewno potem je bede brac.Bo teraz to nie ma sensu.Tez mam male piersi,ale cwicze i sa One jedrne takze mi wystarcza:)

Gość sabatini
a o ile Ci sie powiekszyl? napisz pleaseee

ja dopiero zaczelam brac te tabletki i mi sie nic nie powiekszyl :) zreszta nie o to mi chodzi. Raczej chcialabym zadbac o kondycje biustu bo z rozmiaru jestem zadowolona :) zeby biust sie wypelnil / powiekszyl producent nakazuje brac tabletki przez dwa tygodnie po 2 dziennie a potem 6-8 miesiecy po 4 tabletki dziennie i w fazie podtrzymujacej, non-stop po jednej tabletce. czyli nie jest to tania kuracja. warto przeczytac ulotke zeby sie nie rozczarowac bo producent mowi o tym, ze powiekszenie biustu o rozmiar mozna osiagnac operacyjnie. pozdrawiam :)

Gość heh tomaszek
mam 12lat:D?czy brak penisa:D?

prodeucent przesadza z tym 6-8 mcy bo mi zaczely sie powiekszac po poltora miesiaca, nawiazalam kontakt z osoba z allegro ktora tez kupowala te tabletki i mowila ze po 2 miesiacach widzi niezle efekty

nie wiem bo nie meirzyalm przed i w trakcie za to robilam zdjecia aparatem i widac roznice a juz najbardziej roznice widze po staniku

Witam serdecznie Ja biorę tabletki już 3 mieś i efekt jest już naprawdę widoczny, mam 2 dzieci które karmiłam dość długo i wiadomo jak to jest po. Bardzo polecam ten produkt no i systematyczność w przyjmowaniu go,piersi naprawdę się wypełniają i są jędrniejsze poza tym rozmawiałam z miłą panią w aptece co sadzi o tym produkcie i ku mojemu zaskoczeniu sama go stosuje już ponad 4 mies i jest bardzo zadowolona ze skutków.Naprawdę warto. Pozdrwiam

Witam serdecznie Ja biorę tabletki już 3 mieś i efekt jest już naprawdę widoczny, mam 2 dzieci które karmiłam dość długo i wiadomo jak to jest po. Bardzo polecam ten produkt no i systematyczność w przyjmowaniu go,piersi naprawdę się wypełniają i są jędrniejsze poza tym rozmawiałam z miłą panią w aptece co sadzi o tym produkcie i ku mojemu zaskoczeniu sama go stosuje już ponad 4 mies i jest bardzo zadowolona ze skutków.Naprawdę warto. Pozdrwiam

Gość zastanów się jak będziesz
wyglądała na starość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość monika22222
hej laski ja mam 22 lata miałam zawsze małe b biore 3 tydzien tabletki i...dzisiaj kupowałam stanic...80 C!! nie do wiary hehe nawet nie zauważyłam jak urosly :) a ja zawsze patrze na skład i faromona ma fajny same ziola prawie bardzo malo środków typowo chemicznych POLECAM!! a po 1opakowaniu kuracji trzeba brac 1dziennie wiec nawet do końca zycia mogę brac 1tabse dziennie w zamian za piekne piersi :D :D

Gość Kinderka26
Witam dziewczyny, jestem po 3 ciążach i chcę spróbować tych tabletek. Oby efekt byl taki jak u niektorych z was.. Pozdrawiam wszystkich na forum

Gość gośćbdbebdjdn
Do sprzedania jedno opakowanie!! Dziewczyny,mam do sprzedania jedno opakowanie tych tabletek,sprzedam je za 40 zł,gdyż brak jednej kapsułki! Ale i tak starczy na I fazę kuracji! Normalnie 80 tabletek kosztuje troche ponad 50 zł,takze warto :) w razie pytań,pisac na maila: mortumandpassus@gmail.com

Gość kamillia
Poczytajcie sobie lepiej o Perfect Bust: http://dyskretno.pl/tabletki-perfect-bust/ są co prawda droższe ale i efekty lepsze. Sporo można opinii na ich temat poczytać w sieci. A ta farmona to też naturalny suplement?