Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmonikaaa

pytanie do kobietek które przerwaly branie tabletek anty w środku opakowania ?

Polecane posty

Gość mmmonikaaa

Wczoraj przestałam brać tabletki anty,w sobotę wzięlam ostatni raz, była to 9 tabletka z listka,było to pierwsze opakowanie, przestałam je brać bo czulam się po nich fatalnie. Moje pytanie kieruję do kobietek ktore rownież ze względu na kiepskie samopoczucie musiały przerwać ich przyjmowanie : kiedy mogę się spodziewać okresu,wcześniej czy póżniej ? czy cykl wam się przez to rozregulowal ? jakie były tego konsekwencje ?? Pozdrawiam :)

Gość mmmonikaaa
odświeżam

Gość mmmonikaaa
odświeżam :)

Gość yyyyyyyyyy
zadnych konsekwencji moim zdaniem

Witaj ja tez przerwalam w polowie tabletki a konsenkwencje byly takie ze normalnie dostajesz krwiawienie z odstawienia pozniej za jakis czas dostaniesz normalnie okres (wczesniej albo pozniej). Nic ci nie bedzie jesli to bylo Twoje pierwsze opakowanie, ja przerwalam przy drugiej paczce. Wiec don`t worry :)

Gość mmmonikaaa
u mnie oprócz fatalnego samopoczucia podczas przyjmowania tebletek bylo krwawienie, które trwa nadal mimo że w sobotę przyjęlam ostatnia tabletkę :( I nie wiem już co mam o tym myśleć bo mnie to trochę niepokoi :(

Gość mmmonikaaa
już mam dość :( krwawienie nadal nie ustąpiło :(

Ja odstawiłam wczoraj, bo też od kilku dni mam krawiwenie i miałam silny ból jajników i czułam się fatalnie! Ale moje krawawienie było brunatne coś fatalnego dzisiaj już miałam normalne. Czas pokaże... RAdze iść do lekarza ja tez się wybieram!