Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbowana czarna

chce powrocic do naturalnego koloru wlosow czarnego na szatynowy / ciemny blond

Polecane posty

Gość farbowana czarna

Czesc Wszystkim :) Mam pytanie, czy sa wsrod Was jakies osoby co ufarbowaly sobie swoj wlasny naturalny kolor ( szatynka-ciemny blond) na czarny i po pewnym czasie stwierdzily, ze juz im sie znudzil owy kolor i maja ochote powrocic do naturalnosci? Jesli tak to pomozcie prosze... gdzie to zrobilyscie i za ile :) i jaki byl efekt.. Zalezy mi na powrocenu do naturalnego koloru a jestem cos w stylu szatynka ciemna blondynka ( mam juz 1cm odrosty ) wlosy krotkie na chlopaka. Nie chce robic tego sama poniewaz dekoloryzacja to raczej zabieg niszczacy wlosy i jesli juz to wole zrobic to fachowo.. Zastanawialam sie nad studiem fryzjerskim L'Oreal ale nie wiem gdzie ono sie miesci i nie mam jego stronki by sprawdzic jak to cenowo wyglada.. Prosze o pomoc. Jestem z Warszawy wiec tylko Warszawa mnie urzadza ( ew. okolice Wawy ) Chce miec naturalny kolor i w miare niezniszone wlosy. Czekam na jakies odpowiedzi. Z gory dziekuje zyczac milego dnia :)

Gość tgbjukjnm
Poczekaj az odrosna. Ja tak robie.

Gość ren827
Moja koleżanka miała taki sam problem i zrobiła tak, że farbowała sobie włosy aż do chwili, kiedy uzyskała swój naturalny kolor, a potem gdy jej odrastały, to nie było odrostów widać :)

Gość nie ma jak
zaczekaj az odrosna jak masz krotkie.ja mam do połowy pleców,to dopiero problem ;O

jesli masz krotkie wlosy to nie bedziesz dlugo czekac dekoloryzacje odradzam podobno bardzo niszczy wlosy itd, jesli kupisz mocna farbe to wyjdzie bez dokoloryzacji-polecam voile (albo voila juz nie pamietam), kupisz to w sklepie fryzjerskim palette tez jest bardzo mocna ale nie recze czy wyjdzie tylko kup troche jasniejsza niz chcesz zeby wyszla