Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maula alinkaa

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość maula alinkaa

problem mam taki ze kochalam sieu z chlopakiem ...i tak wyszlo ze to ostatni chyba dzien plodny.w kazdym badz razie co mam zrobic. bo myslalam zeby kupic takie testy owulacyjne i sprawdzic czy rzeczywiscie mialam owulacje albo isc do lekarza po ten postinor durny..a durny dlatego gdyz rok temu go bralam i ores spoznil mi sieu 3 miesiace (wygladalam w tym czasie jak bombka) co radzicie

Gość półgłówek z połową serca
ja ci radzę: zacznij myśleć PRZED!

Gość maula alinkaa
ok nastepnym razem pomysle a teraz ?

Gość półgłówek z połową serca
a teraz będziesz miała dziecko, albo nie.

Gość maula alinkaa
prosze tak wypowiadac sieu gdzies idziej bo to przeciez ani mi nie pomaGA a Pani to nie wiem po co

Jak piszesz, ze to byl ostatni dzien owulacji to po co Ci te testy owulacyjne skoro wiesz, ze mialas ta owulacje... Zawsze istnieje ryzyko. Radze isc po tabletki anty albo zaopatrywac sie w prezerwatywy zeby potem nie miec takich problemow. Nikt na forum Ci nie pomoze..Idz do ginekologa..

Gość maula
nie wiem czy mialam....z obliczen wynika ze tak ale jakbym zrobila taki test i wyszlo by ze nie mam tej owolacji w tym momencie no to po co isc po te straszne tabletki, prawda? czy nie?

prezerwatywy , zawsze to tez jest jakies zabezpieczenie ale ja juz im nie ufam , ostatnio na dodatek w dni plodne pekla partnerowi , Bylam Zalamana I wzielam ten debilny postinor a teraz czekam i sie boje czy zadziala i czy cos sie po nim zmieni , moja kolezanka po nim sie rozstyla i byla w krostach , a otylosc jej zostala , Dziewczyny czy on zawsze tak dziala ??

Gość lololo
ale kochałaś się bez zabezpieczenia? czy zabezpieczenie zawiodło? czy może wszystko było ok, a Ty masz schizy mimo to?

sieu :) a nie może być zwykłe \"się\" ? To Ty chyba masz z 17 lat najwyżej. Wszystko już tłumaczy dlaczego nie pomyślałaś logicznie przed tylko martwisz SIEU po :)