Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggdaa25

nigdy nie dam się namówić na seks oralny

Polecane posty

Gość Maggdaa25

Już mój trzeci partner mnie do tego namawia nie wiem dlaczego ale ja niemoge się przekonać. Jak robiłam to raz mojemu facetowi czułam się taka upodlona uległa taka...sz...mata..nie wiem dlaczego ale tak własnie sie przytym czuje...Może złą pozycje wybrałam bo on stał ja klezałam dokończyłam to jakoś ale nigdy tego nie zapomne czułam się okropnie wkurzało mnie też to ,że ona na mnie wtedy patzrył!!Trudno to opisać ale potworne uczucie nie lubie tez jak on mi robi...wcale mnei to nie kreci

Gość sydney.
mozesz stanac i kazac mu zrobic minete na kolanach .Wtedy go upodlisz .

Gość sydney.
ten temat to chyba prowokacja

Gość do magda25
myslałam,że tylko ja mam takie głupie jazdy ale też się tak czuje jak ty dlatego unikam tego seksu a mój facet ciagle mi to wypomina

Gość do magda25
nie rozumiem co w tym takiego niemożliwego.Jak dziewczyne nie kreci oral to JUZ NAPEWNO MUSI BYC PROWOKACJA BO PRZECIEZ KAZDA TO KOCHA NIE??ZENADA

Gość sydney.
Jaka zenada?SLyszałem o kobietach ktore nie polykają ,ale pierwszy raz slysze o takich co nie robia orala.

Gość bo musisz byc zakochana
inaczej nie kreci zupelnie wrecz przeciwnie

Gość a ja ta lubieee
no nie bede ci ściemniać . To nie dla feministek bo faktycznie kobiete stawia tow sytuacji uległej..ale mnie własnie to kreci

Gość sydney.
a jesli twoj facet go nie myje to zaproponuj wspolna kapiel .Sadze ,ze przez brak higieny mu tego nie robisz

Gość Magda255
zapewnieam cie,że kazdyz moich dotychczasowych partnerów się mył podobnie jak obecny nawet do przesady byleby tylko mnie namówić ale ja poprostu nie moge:-(((A faceta kocham bardzo

Gość sydney.
a czy on robi ci minete?

Gość a może cie facet zraził jak to
mu raz robiłaś..Nie wiem używał wulgarnych słów pomagał ruszajac twoja głową..Wiesz takie zdarzenia moga być przyczyną awersji wiem po sobie...

Gość magda255
robił 2 razy ale ja nie chce bo mi to nie sprawia przyjemności tylko krepuje.... Nieee!Nikt mnie tak nie zrazał

on robi tobie ty mu proste, spoko:classic_cool: a czujesz sie tak jak ten co mu robisz czyli swietnie zycie pozdr 3m

Gość zebobiała
ja tez nigdy nie zrobie facetowi loda,, to ochyda fuuj.. ale pozwole mu mnie wylizac

Gość sydney.
W takim razie nie rob tego .Jezeli co to nie i pasuje .A czy robienie minety jest ponizeniem twpoim zdaniem?

Nie ma co sie zmuszac, to sie albo lubi, albo nie... w seksie chodzi o to, zeby byc ulegla, zeby byc dziwka. Ale jak cie to nie podnieca, to bez sensu sie poswiecac. Moze kiedys zaczniesz miec fantazje na ten temat, jak na razie, rob tylko to, co lubisz, inaczej calkiem zniechecisz sie do seksu.

Gość magda255
Nie!!Robienie minety jakoś mi się z poniżeniem nie kojarzy ale robienie tego facetowi tak.. Nic na to nie poradze.. Co nie zmeinia faktu że minety mnie nie kreca ani troche i nie mam ochoty by ktoś mi je robił kiedykowliek

Gość świetnie rozumiem
ja lubię pieścić swojego faceta tak (ale nigdy klęcząc, poniżające!) ale rozumien ze możesz nie lubić. każdy jest inny. ja oral uznaję jedynie w łóżku, kiedy facet nie ma nade mną tej "przewagi" gdyby nade mną stał a ja musiałabym klęczeć. lubię 69 - ja na dole. i tylko tak. ale na przykład na anal nie zdecyduję się nigdy - nie próbowałam i nie muszę aby uznać to za maxymalne obrzydlistwo. trzymaj się 🌼

Gość bo na to sie nie da namowic
albo chcesz i samo wyjdzie , ale zaplanowac sie nie da. Do tego normalni ludzie potrzebuja czasu, a dla mniej normalnych jest to rodzaj obowiazku

Gość roderyk
nie lubisz sie tak bawic twoja sprawwa - musisz tylko znalezc faceta co tez nie lubi bo inaczej bedzie mu tego brakowac i zacznie sie rozgladac za innymi:o

Gość hhahahaaa
a ja uwielbiam się tak własnie czuć........i na klęcząo właśnie chyba najbardziej lubie może coś ze mna nieteges..

Gość masz linę do mine_ty to masz
lubię tą ciszę ! :D

Gość Dziewczyynnaa
Ja kiedyś naqet lubilam ale do czasu aż mój partner nie zaczął mi pomagać...pisaliście o tym zresztą.....

Gość uuuuuuu
Jak zaczął pomagać?

Gość masz linę do mine_ty to masz
edu edu i jeszcze raz edu ! to jest to co pcha nas naprzód ! :D inni już dawno to przerabiali ! :O :D

Gość henk1
Podłoże tego leży chyba gdzie indziej,może będzie Ci potrzebny inny partner ( tego kwiatu jest pół światu )pożycia nie można obrzydzić bo to nie dozwolone.W większości zależy to od partnera i wszystko jest cudowne tylko trzeba umieć podejść. Zrobiłem to co Cię razi raz pod prysznicem i oczywiście,że moge więcej razy,ale po co skoro moę zawsze od przodu nawet jak moja ukochana ma okres.Dodam,że nigdy nie zgwałciłem swej partnerki(niechciany stosunek). Ocieranie się ciałem to wielka sztuka!!!!!!!! , ale warto

Gość halina b
sprobuj jak bedzie lezal jesli masz obrzydzenie do tej pozycji, ogolnie oral lubie, ale na kolanach czlabym sie fatalnie i dlatego cie rozumie

Gość Kamelia...
Ja zawsze lubiłam minety,ale do tego by podobało mi się sprawianie tak przyjemności mojemu kochanemu chłopakowi musiałam dojżeć-teraz bardzo to lubię-zwłaszcza69 jak jestem na górze,ale nigdy nie próbowałam w takiej pozycji bym była na kolanach.