Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Ty masz coś z głową. Wątpię. To nie ja belkoczę po nocach jakby mnie bóg opuścił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Ty masz również coś z głową. Madzia, jak się tego ignora robi, bo mam dosyć już tego najazdu. A piszesz z laptopa (komputera), czy z telefonu? Chętnie poprowadzę. Wygodniej ci będzie zrobić to z komputera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Madzia, ty nie widzisz, że koleżanka ma problem z alkoholem? Czy udajesz, bo klepie po plecach? Nic się nie odezwiesz? Przecież to ty obszczales gacie, a nie ja. Śmiech na sali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zazdrość to najgorsze co może być. Wielu ludziom życie się nie ułożyło. Jak najdalej od takich ludzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: Opowiadanie napisałem o kolesiu co się przenosi w przeszłość, żeby uratować ładną blondynkę przed wpadnięciem do branży filmów dla dorosłych . Proporcje 60% tekst własny, 40% AI. Ja nie wiem za co się złapać ale allegro i tak muszę robić po co mi te wszystkie smiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wątpię. To nie ja belkoczę po nocach jakby mnie bóg opuścił. Właśnie to robisz, ale samokrytyki u ciebie wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Ty masz również coś z głową. Madzia, jak się tego ignora robi, bo mam dosyć już tego najazdu. Wchodzisz na swoje konto i tam masz listę do ignorowania. Wpisujesz, pokazuje się 4 podpunkty, dajesz ptaszka i nie widać jazgotu zawistnych żmij. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja nie wiem za co się złapać ale allegro i tak muszę robić po co mi te wszystkie smiecie no to weź na pół etatu ten market, jak kiedyś proponowałem. I chyba RymCym też to samo proponował. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A piszesz z laptopa (komputera), czy z telefonu? Chętnie poprowadzę. Wygodniej ci będzie zrobić to z komputera. Ale takie bzdury wierutne jakie wypisujesz o mnie to już podchodzi pod jakąś obsesje. Masz urojenia. Mam dobrego psychiatrę w znajomościach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Przecież to ty obszczales gacie, a nie ja. Śmiech na sali. Bo tak napisałem? Śmiech na sali to twoje pijackie posty. Daj spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: po co takie dziwactwa? Krwi nie pozwala odplynac i można dłużej niby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja nie wiem za co się złapać ale allegro i tak muszę robić po co mi te wszystkie smiecie Zatrudnij sekretarkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Właśnie to robisz, ale samokrytyki u ciebie wcale. Kobiecino śmieszna, w weekend dałaś tu popis takiego dzięcioła w klawiaturę, że nawet na kafeterii nie bylo dawno takiego fuckupa. I to nie byl twój pierwszy raz. Tekst o samokrytyce to sobie napisz nad biurkiem zanim znowu otworzysz winko, czy co tam pijesz do odcięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Krwi nie pozwala odplynac i można dłużej niby nie, nie, nie... to już ryzyko zdrowotne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Ale takie bzdury wierutne jakie wypisujesz o mnie to już podchodzi pod jakąś obsesje. Masz urojenia. Mam dobrego psychiatrę w znajomościach. Zapytałaś, jak się dodaje do ignora. Rozumiem, że nieaktualne minutę po deklaracji? Całe forum ma świadomość, że pijesz i piszesz pijana. Twój psychiatra będzie musiał przyjąć sporo nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: nie, nie, nie... to już ryzyko zdrowotne. Dokładnie, ale bez ryzyka nie ma zabawy. Chore co Leżak ma w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zatrudnij sekretarkę Tablet osobny będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu Z tego co czytałem, to takie wstrzymywanie to tylko potem ból w jądrach powoduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: nie, nie, nie... to już ryzyko zdrowotne. Nie ma ryzyka bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Kobiecino śmieszna, w weekend dałaś tu popis takiego dzięcioła w klawiaturę, że nawet na kafeterii nie bylo dawno takiego fuckupa. I to nie byl twój pierwszy raz. Tekst o samokrytyce to sobie napisz nad biurkiem zanim znowu otworzysz winko, czy co tam pijesz do odcięcia. To pisał kolega, zidiociała szloro. A zresztą, komu ja się tłumaczę? Dla zera bezwzględnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Z tego co czytałem, to takie wstrzymywanie to tylko potem ból w jądrach powoduje. Mnie tam nic nie boli nawet od 4h heblowania nie bolalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: To pisał kolega, zidiociała szloro. A zresztą, komu ja się tłumaczę? Dla zera bezwzględnego? To już drugi raz kolega za nią pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: To już drugi raz kolega za nią pisał Bo mieliśmy spotkanie towarzyskie. Edytowano 5 godzin temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Bo mieliśmy libacje Całkiem normalne, tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 5 godzin temu Ogólnie problem alkoholowy to nie jest nic śmiesznego, ale zakłamywanie rzeczywistości i wciskanie bajek o pamiętniczku to inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Całkiem normalne, tak. Nie ma to jak przekręcać słowa, ...ko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mnie tam nic nie boli nawet od 4h heblowania nie bolalo no tak, bo ty wprawiony ale 4h... marnotrawstwo czasu. zresztą nie ma chyba takich kobiet, co mogłyby tyle czasu... 30 minut, no godzina max (takie moje luźne kalkulacje, nie wiem nie znam się - niech się doświadczeni w tej kwestii napiszą), ale nie cztery godziny. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ogólnie problem alkoholowy to nie jest nic śmiesznego, ale zakłamywanie rzeczywistości i wciskanie bajek o pamiętniczku to inna sprawa. Najpierw osoba z problemem alko musi uznać, że ten problem ma i poprosić o pomoc. U niej to jeszcze daleka droga do tego etapu, o ile w ogóle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: no tak, bo ty wprawiony ale 4h... marnotrawstwo czasu. zresztą nie ma chyba takich kobiet, co mogłyby tyle czasu... 30 minut, no godzina max (takie moje luźne kalkulacje, nie wiem nie znam się - niech się doświadczeni w tej kwestii napiszą), ale nie cztery godziny. Elka wytrzymała 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Najpierw osoba z problemem alko musi uznać, że ten problem ma i poprosić o pomoc. U niej to jeszcze daleka droga do tego etapu, o ile w ogóle. Może zdaje sobie z tego sprawę, tylko przed nami udaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach